bloglovinbloglovin

paparazzi

Kom nyss hem , ganska skönt faktiskt! Är kall och frusen, så ska snart sätta på en kopp te och kolla film. Funderar på att se This is it, med michael jackson, någon som sett den och gillar den?  Den som lever får se!




här är min snygga vita skjorta som är köpt på bik bok, 299 kronor.



ansiktet blev konstigt, men bilden bra blev bra.

Blev hur fin som helst i håret igår, vilket inte syns på denna bild, men kamran ljuger ofta tycker jag. Man är ofta snyggare i spegeln än i kameran, eller hur?


VÄRT DET?

 Är det verkligen värt att lägga ut 995 kronor på en bikini?  Tror inte denna bikinin är mycket bättre än någon annan. Visserligen är det dubbelttyg i båda delarna, men ändå!



även denna finns på Nelly.com 995 kronor som sagt!


fin sommarklänning!

Vad tycker ni? Hissar ni eller dissar ni denna klänning?








Jag hissar denna fina blommiga sommar klänning ! Jag bara älskar blommigt och klänningar! Så dnna skulle passat mig perfekt!
Ni hettar denna på nelly.com under fliken festklänningar ♥


god morgon

God morgon! Har precis ätit frukost här med farfar. Super gott må jag säga. Har precis målat naglarna, gillar inte att gå utan nagellack helt enkelt. Och just nu är jag inne i en period med rött nagellack, tycket det är snyggt och elegant! Igår skrev jag inte så mycket, jag var alldeles för upptagen med att sitta framför brasan med en kopp varm choklad. Kan lova att det kändes som om ansiktet bara smälte , bara för att det va så varmt!
    Sedan fick jag för mig att jag hade halsfluss, hade det mycket som barn och därför känns det som om att jag har det varje gång jag har ont i halsen. Men nu så tror jag faktiskt det. jag kan känna  mina halsmandlar och dom är stora!

Just nu är det skidor på tv, vilket jag tycker om . Det är det änsa OS jag gillar. Friidrotts OS intresserar mig inte ett dugg, det är ju då man vill vara ute?! 

Idag ska jag beställa min bikini från H&M , blir den korall färgade! Den va väldigt snygg!

Jag skriver mer sen och lägger även upp ett snyggt plagg!


jeansklänning





Söt jeansklänning från HM . Perfekt till vita converse eller sneakers. Kanke en söt solhatt till!

HM 199:-


18 års fest hos bella!

God morgon , sovit gott? Måste erkänna och säga att jag inte har det. Har drömtmardrömmar i snart en vecka och vaknar helt kallsvettig. Måste gå till något ställe och köpa mig en riktig drömfångare så att jag inte drömmer massa konstigt om nätterna.

Igår så va en del tjejer hod Bella. Vi hade enormt kul och stod först och dansa och sjöng. När fler folk kom så åt vi pizzan som hennes pappa gjort iordning. Tack för att ni köpte glutenfri pizza och godis till mig ♥
Efter pizzan så ville Helena spela twister, vilket vi gjorde. Jag äger ju som sagt på det ! nästan iallafall
När bella öppnade lite presenter fick hon spelat " sanning och konsekvens" . Så det spelade vi och det va jävligt kul. Det va självklart barnförbjudet!
En efter en gick och tillslut var vi bara några tjejer kvar. Vi körde lite "jag har aldrig" och sedan var klockan över 1 och jag, maja, josefine, wo och erica drog oss hem.


josefine, wo maja och erica ♥



josefine och erica♥


wo, maja och helena ♥



maja, helena och bella ♥


nån, linn och fanny



söt erica ♥

har fler bilder och videos, men de får ni se på facebook!



helena visar hur man sätter på en kondom och varför man gör det!


den är är med är spelet får spelet tåla och wo, maja och jenny skulle pussa på oss.



michelle och rebecca kör kycklingdansen,



helena ska dansa sexigt och kör en lapdance framför rebecca.





Nu ska jag sätta mig och plugga lite, blir nog att gå hem till farfar och äta lite oxfile om jag får bestämma, vilket jag får !

hörs senare!

snart iväg till bella !

Snart är det dags. Ska fixa till mig, hitta kläder jag ska ha på mig, sminka mig och platta mitt hår. Sedan ska jag iväg till Bella. Wo hämtar mig , Erica och Maja typ en minut ifrån mig. Så det är najsigt.  Jo ska måla mina naglar med. Vet inte om jag ska ha röda eller  rosa. Blir nog rosa, för det rösa torkar aldrig haha.

Jo va ju på stan idag med Josefine, Bella och Maja för att överraska Bella med hennes present. Det blev en nagel piercing, ja självklart hålet också. Hon blev super glad och vi andra med ! Grattis Bella!♥
(bella i josefines stuga)

Sedan satt vi på Espresso House och fika, blir nog ingen bikinikropp om jag ska börja fika istället för att träna.  Nästa vecka ska jag sätta igång med träningen , det lovar jag mig själv.

Nu ska jag fixa mig, 2 timmar kvar tills jag ska dra. Blir KANSKE en outfit med.

I follow you until you love me

God morgon på er som precis har vaknat. Själ har jag hunnit med att idrotta och ha samhällskunskap och äta.

Blir nog att köpa skor och skinnjacka idag. DEt är så jävla snyggt och det sklle passa så bra på mig, vilket det gör. Blir kanke att köpa hALLONFÄRGADE converse. Kenza hade köpt ett par sådana och blev direkt förälskad i dom. Eller så blir det att par låga converse i vitt. Har inte bestämt mig än, får se vad som finns lixom.

Denna låten måste bara vara månadens låt. Egentligen skulle jag vilja skriva årslåt men jag vet att när jag lyssnat på en låt förmånga gånger så tröttnar jag på den. Men den är å jävlans bra så det är inte klokt!
och hon är ju så jävla snygg med!



Idag ska vi fira Bella, blir väl framåt 7 vi ska dit . Ska nog ha mina nya skor, passa nof till de kläder jag ska ha! Kommer bli "the black girl" . Men det är najs.


god natt

Klockan är redan halv 9 och jag ska gå och lägga mig. Mitt huvud bara dunkar. Jag som bokstavligt talat aldrig har huvudvärk, men nu har jag det tydligen och det är ju inte det roligaste direkt...

Har precis kollat klart andra filmen av Twilight, New Moon ni vet? Riktigt bra faktiskt. Ska kolla på den en annan dag också eftersom att   huvudvärken förstörde det mesta.

Imorgon ska bli så jävla kul. Blir att åka hem till Bella och fira henne . Blir en massa trevliga tjejer där! Blir att överraka Bella med hennes present på eftermiddagen imorgon med, Kommer blir awsome, som zzeta säger !

Får se om det blir skola imorgon, huvudvärken borde väl ha försvunnit tills dess?

Nu ska jag gå och lägga mig, ha det fint. ♥


älskar dig farmor


DERSSCODE 28/1



Detta blev min dresscode denna dag. En tubtopp från veromoda 299:-
Svarta leggings med dragkedja från H&M 99:-
Klockan är från Ur och Penn, 499 :- .

halens





Söt klänning till sommaren , eller vinter ni som föredrar det. Denna hittar ni på halens !


!

Håller med Kenza helt. Blogg.se ner helt knas ut, gör dom om sidan eller vad är det frågan om?!

Iallafall. Började halv 1 idag, riktigt snönt med sovmorgon asså! Blev en lugn frukost och lite stress på slutet eftersom jag skulle duscha och sånt.  Sedan så tog jag en dresscode bild hemma, men det gick inte att logga in på blogg.se!!!

Nu håller vi på med ett arbete  om Afrika, ganska kul faktiskt . Nej nu måste jag jobba, dom skäller på mig annars . HEHE!


yeah yeah wow wow!

Hej , nu är jag hemma igen efter en yttligare en shoppingrunda.

Blev dessa enormt snygga skor för 399 kronor





Och ett vanligt vitt enkelt baslinne. Inget jag vill visa och ta kort på.

I måndags när jag var på Torp köpte jag detta linne eller eller om man ska kalla det en kort klänning. Den är myckte snyggare på än på kort.



299  på Vero Moda.


NU ska jag visa de snygga bildena på Maja och Wo.






Torp is the real shit

Då var man hemma efter en lång stund med flickorna. Vi hade jätte trevligt och snackade om massa tjejiga saker. Efter 3,5 timmar på Espresso house så fick vi nog och började kolla i affärer istället. Jag fick köpt mig en super söt plånbok för ynka 149 kr.


Ungefär lika "snajsig" som mig minsan.

Lite synd var att Bella inte var med, men Lollo ersatte henne och My var med en sväng.
Så nu sitter jag hemma och äter och ska snart bege mig till Torp. Men jag måste säga att Torp är nog de sämsta stället man kan åka till. Det är litet och fula kläder. Eller ja.. de kläderna jag köpte på torp va snygga!

Jo när vi brudar va inne på Gina tricot så ska självklart snuggingana Maja och Wo ta på sig de fulaste kläderna som finns, och det har jag kort på. Men jag ska ju iväg till Torp så  de bilderna får ni se ikväll när jag kommer hem.

Nej nu ska jag dra mig, vi hörs senare bitches ♥

bye bye

God moooorgon gooood mooooorrrgoooon , hör fåglar sjunga glatt!
Ja, typ så glad är jag idag. Men lite stressad. maja kommervilken minut som helst och halv 11 ska jag träffa brudarna för en frukost på stan. Jag vet inte riktigt när jag komme rhem, kanske inte ens kommer hem? Jo det gör jag, inget sleep over idag förhoppningsvis. Ska göra mig iordning lite till, ta på mig och diverse. Ska försöka hitta något nytt i butikarna i stan med. Lite surt att mitt fritidskort går ut i morgon, skulle velat åkt till Göteborg i helgen. Men vi hörs när vi hörs bitches!


fin sommarklänning



Ditsy Floral Dress SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COMDitsy Floral Dress SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM

 

Så himla fin klänning från Nelly.co för 349 kr. Den är nästan att måste nu till sommaren. Och jag ÄLSKAR blommigt!


pim pim

Har nyss varit och tagit min andra Gardasil spruta. Det gick finfint. Så nu ska jag sätta mig i sängen och kolla på tv och dricka Varma koppen som jag just köpte på stan. Smaken redd kyckling låter fanstastico!

Imorgon har jag studiedag . Då ska jag och maja möte upp Wo, Erica, Josefine och Bella , så ska vi ta en frukost på ES . Mumsigt!  tänkte att i morgon så ska jag visa upp det jag köpte  i uddevalla igår (:

beté dig..

Tyvärr måste jag bli lika barnslig som dig. Men nu kan jag faktiskt inte hålla mig  längre. En gång är okej att du skriver massa skit om mig, men när du fortsätter om och om igen och skriver saker som inte är sant så börjar jag faktiskt bry mig. När du lixom skriver massa skit på bilddagboken och facebook så går det över styr och att du vill att jag ska försvinna, varför vilja att en människa ska dö?
Och så säger du att jag är bortskämd, vad har det med saken att göra ? jag tror seriöst inte att någon bryr sig, mer än du.
Och varför dra in Fredrik i detta och skriva att han är en idiot? Vad är det han har gjort dig? Han bjöd dig på festen och du kallar han för idoit? okej okej ..

Varför kan du inte bara ringa mig och så snackar VI om detta, varför ska du skriva det till andra personer, och saker som inte ens är sant? Att jag är vidrig.. Vart är jag vidrig och hur blev jag det?
Jag tror du borde ändar din attityd, precis som Fredrik sa. Och det säger jag inte bara för att han sa det utan för att jag faktiskt tycker det. Du har faktiskt förlorat så himla goa vänner som Julia, Emilia och Lill Carro.

Så här var det; Vi satt vid borden, jag gick på toa sedan gick jag upp för att kolla lite. Johanna Östberg kom och sa att jag skulle sitta med dom, vilket jag gjorde. Pratde med Emma lite om en sak också. Sedan kom du upp och sen stack du hem.
Snälla berätta hur du såg det och visa vart den där timmen tog vägen som du satt själv. Kunde du inte prata med någon annan? Varför vara som en svans efter mig bara för att jag är omtyckt och perfekt. Ja jag tycker jag är perfekt enlige mig själv. Varför se ner på sig själv?



IALLAFALL. Va i skolan idag, redovisning sedan svenska. Sed´n drog jag hem, hade ont i magen och huvudvärk. Sedan gick jag till affären och köpte mat. Satt en super söt kille i kassan, han kolla på mig massor och blev lite röd om kinderna när jag skulle betala. 
Nej nu ska jag göra mat!  tjoflöjt.




långklänning!

 





Va tycker ni om långa klänningar? jag tycker det är sååå himla fint! Men jag är lite för feg för att ha på mig det! Men det kanske blir så att jag går och köper en ändå. Vi får se!




snart 10!

God morgon 7 sovare. Jag gick upp vid 7 faktiskt.. jaja. Idag så hade jag ganska stressigt hemma, började inte äta frukost för ens vid halv 8. Kom bara någon minut försent, så det är lungt! Skulle skrivit igår, MEN min dator ville inte fungera, mest va det internetest  fel, det av det som förstörde allt. Var iallafall på Torp igår. Ska visa upp kläderna jag köpte när jag kommer hem vid halv 5. Vid kvart i 6 blir det att ta gardasil sprutan som inte togs i torsdags.  För övrigt är gan ganska trött och mina ögon stängt ner vilken sekund som helst. Hur ka jag klara av att gå i skolan ända tills 4?

Just nu sitter jag i skolan, ska snart redovisa om viktnedgång och huvudvärk, inte världens roligaste ! Men det funkar. Imorgon är det studiedag och jag ska vara med mina bitcha Maja, Josefine och Bella! Lovely.

cupcake

HOPPSAN! Hörde ni på Rixfm nyss? Det var iallafall jag som var Caroline , och det va för mig hon spelade Tik Tok med Kesha. Tack tack så mycket. Passade ypperligt nu när jag gör iordning mig för att gå ner på stan och köpa mig en latte. Sedan blir det att promenera till farfar. Ska nog bada på vattenpalatset senare, men inget bestämt. Hörs sedan.

 

Va tycker ni om denna söta klänning med cupcakes på? Jag tycker den är hur söt som hellst men tyvärr är det inte min stil och jag skulle nog inte passa i den! Finns även i hel svart som jag hellre satsar på. usch va tråkig jag är, bara svart och grått. Måste bli mer färggladare!

Klänningen finns på Monki :)

goten morgen ?

Hmm, fick en kommentar från en anonym om att jag ska prioretera folk. Men skulle bara säga att det gör jag, jag prioretarar de som betyder mycket för mig, de som ställer upp för mig och de som gillar mig för den jag är.

från de dystra till det glada. Eller ja, glada och glada. Stannar hemma från skolan idag, min mage mår inte så bra. Så nu sitter jag och äter min frukost som består av ett stekt ägg, ett nybakat bröd med ost och en stor kopp jordgubbste. Oj får inte glömma apelsinen som består av massa c-vitaminer och självklart så tar jag en vitamintablett.  Efter min frukost så ska jag gör mig iordning och plugga lite matte, om det går! Annars ska jag se om jag kan ta mig till farfar och hjälpa han att skriva räkningar och tjäna lite pengar ;D

Vaknade upp med att det står " Mao e kung och sanna också ;) men jossan är bäst <3 " på min mobil. Vill jag ta bort de? :O  Det började iallafall med att Mao skrev att han va kung. Sen när sanna såg det ville hon antagligen också vara kung. haha. Sen kom josefine och så ville hon va lite udda och skrev att hon va bäst ;D


I lördags köpte jag mig leggingsen som jag la ut nör någon dag sedan, de med dragkedja. Jag kunde inte hålla mig, det är så fantastiskt snygga! Och de kostade ju bara 99 kr! Det är ingen peng!

Åh va min mobil plingar hela tiden, folka måste älska mig! haha. Nej  nu till det sorgliga, ska in i duschen, men ska bli ganska skönt ändå!


19 års fest!

Hej på er. Ni va det snart 2 dagar sedan jag bloggade. Inte likt mig! Men jag har varit i Götrborg hela helgen, det var ju fest där, Fredrik fyllde 19 och hade hyrt en lokal. Festen var lyckad även om dörrar, lampor, speglar , sängar och stolar gick sönder. Och bilar som blev förstörda och snodda. Träffade massa mytt och härligt folk.  Sanna var nog den jag kom bäst överrens med och hade enormt kul med! Hon bor ju utanför Stockholm, men nästa gång hon är hos sin pojkvän Alex så blir det nog så att jag med åker ner till Göteborg och träffar henne. Och tack Emma Zzeta för att du pratde och ställde upp , och tack Mao för att du tog alla bilder du tog, hade inte tagit många bilder alls om du inte lånat min kamera, och tack Fredrik för en trevlig fest! Åkte ju dit med min kusin, men hon stack hem, hon blev sur för något, men vet inte vad.. Men men, jag hade kul som fan iallafall!

Väl hemma hos Fredrik på natten så åt de korv med bröd och senap och majonäs. Visst låter det äckligt?! Somnade på stört när vi hade lagt oss. Frukort blev ett kopp te och sedan till pizzerian för lite kebabtallrik. Riktigt bakismat! Städade sedan lokalen, tog 5 timmar, herre gud vilket jobb det var! Polisen kom och kollade det som **** ****** hade förstört. Blev nog en polisanmälan på det!

De flesta bidler kan ni se på min facebook! här kommer några iallafall!



jag och "köngen mao"


Ramdom och Sanna!


Pontus !




åh vad jag är dålig på namn. en av de blonda heter jossan! i metten står iallafall Sanna och Alex!




jag och min cider. fräch!



kusinen och jag

sista bilden får bli på DJsarna. Det är bara att bli vän på Facebook, om ni vill se flera bilder.

hit me baby one more time






Va tycker ni om dessa söta toppar? Jag tycker båda är superfina och har tillochmed köpt den svarta. Ska ha på mig den imorgon när jag är på Fredriks fest! Super snyggt till antingen leggings eller jeans + pumps/ converse.

söta cardigans

 

 

Vilken skulle ni valt? Jag tycker att 1an och 3an är finast. Gillar ju blommor och leopardmönstrat.  Körsbär är nog inte riktigt min grej.  Dessa finns att köpa på HM för 199:-


På lördag är det fest.. som det heter!

God eftermiddag!

Har slutat skolan och precis duschat och lagt på en ler-ansiktsmask. Välbehövligt som Fasten nyss sa! Kände min faktigt frächare när jag tagit den. Tagit på mig ett lager med Face Stockholms marcara. Har både nagellack, läppbalsam och mascara i det märket!

Mamma kom nyss hem och snart ska hon göra mat! mumma, blir kyckling , pommes och sås! Måste baar hinna äta inna  jag ska ta tåget till Göteborg.  Har ni märkt hur mycket jag är i Göteborg förresten. Mycket trevligare stad än Trollhättan vill jag lova!

Ska bara snabbt och köpa en sommarklänning, sedan ska jag hem direkt!




YOU'RE MASTER






Tycker den är jätte söt och fin, perfekt till leggings och converse !

gina tricot 199:-


BLEV IGEN SPRUTA..PUST!

När jag och mamma kom till vaccinations centralen och suttit där en stund, så kom mamma på att.. " sprutan, har dom den eller har dom på apoteket den " . Åh så dum jag är! Jag måste ju hämta ut sprutan innan jag ska ta den!! Så vi fick sitta kva tills de sa till attd e va våran tur, sen fick vi förklara dom det var! Så jag fick en ny tid. Ibland förstår jag inte vad jag tänker med, men jag var väl uppstressad så jag glömde väl det! (Måste skylla på något) . Klänningen som fanns i Göteborg ska jag åka och köpa imorogn, finns ingen chans i världen att jag inte ska köpa den. Jo om den inte passar på mig, men hoppas det. Det va en så himla fin sommar klänning!

Nu börstar jag mina tänder och ska gå och lägga mig! Har kollat på tv sedan halv 8!KONSTANT! Först halv 8 hos mig kl halv 8 till 8. från 8-9 va det Glee sedan 9-10 var det Made in sweden. och nu ska jag sova :D

GOD NATT!

HOPPSAN!

Nu är jag tillbaka igen! Igår hade jag ingen chans att  hinna skiva, jo på vellen vid 23, men då ville jag bara sova, inte skriva!

Igår så va jag först i skolan, sedan på studiebesök! SEdan snabbt hem, väldigt snabbt. Åt på mindre än 5 min, usch va ont i magen jag hade efter det. Sedan tog jag tåger 16.11 . Jag var hemma 15.55, så ni kan ju gissa vad jag fick skynda mig till tåget!! I Göteborg mötte jag upp Fredrik, hittade tyvärr ingen klänning men en söt tröja och ett halsband. Vid 15 8 skulle tåget gå, men de gick inte förens vid 21 över 8. Så vahemma strax efter 9. Sedan åt, duscha och sen somnade jag ! Jo juste ja, jag hittade en jättesöt klänning på Zara, reapriset var 130 kr. Men köpte den aldrig, så nu ångrade jag mig, så nu måste jag tillbaka och köpa den! tyvärr har jag inga pengar egentligen. Men en sådan fin och billig klänning måste man ju bara ha!

Idag så har vi dansat, alla åk 2 i Trollhättan gjorde detta. Det va bara sååå himla kul! Jag hansade inte med någon dåligt eller som luktade äckligt, som några andra fick göra haha! En i min klass dansade med en tjej som luktade så mycket vitlök att han sa att hon fick dansa med någon annan ! snällt ?!
Nu väntaa jag på att klockan ska bli 4 så jag kan gå och ta min 2a gardasil spruta! Så nervös är jag! :O
Sedan blir det överby som gäller, ska leta efter en present och kanske ett par leggings!




hatar att le och visa tänder.. blir därför ett svart sträck över munnen



närbild på mitt halsband, det är ett hjärta, en diamant och ett kula  på! super fint!

!

hej igen. Sitter nu hon farfar och har precis ätit kvällsmat och kollat på halv 8 hos mig. Väntar just nu på att mitt hår ska torka och läser historia som vi ska ha tills imorgon. Ganska tråkigt, men bara 5 sidor.. Imorgon bär det av till Sveriges andra största stad, fick pengar från farfar så nu ska det köpas klänning.. Hoppas verkligen jag hittar någon!

Började visst 08.15 imorogn och INTE 10.20 som jag trodde av någon konstig anleding!
 Nej detta blir ett mycket kort inlägg eftersom att jag inte har något att säga.. 

Jo kan säga att imrogn så slutar jag halv 4 och ska snabbt hem och sedan ta tåget mot gbg klockan 16.11 . Sedan ska jag på bio på kvällen med mina älsklingar! Dvs maja, josefine och Bella, Hörde att bryngel skulle med också, men det är Bellas älskling, inte min! Så jag hinner inte skriva någon blogg imorgon, och jag tror inte att jag tar med mig datorn.

<3 god natt

i skolan

GOD MORGON DUDES!

Sitter i skolan har tagit lite rast. Skriver om viktnedgång, men är ganska svårt eftersom jag inte hittar någon information..  Men det löser sig! George är ju med i min grupp, eller lättare sagt, det är bara jag och George, så han får ta över snart. Sen blir det till att redovisa om det. 
 När jag slutat vid 4 så åker jag nog direkt till farfar. Ska sova där i natt, börjar vid 10.20 så det är därför. Annars hade jag sovit hemma! Imorogn blir det förhoppningsvid Göteborg igen. Ska fortfarande leta klänning!
oj börjar nu, skriver mer sedan.

GOD NATT och sov gott

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka somna.. Jag och mamma kollade på en läskig film nyss, the stepfather , den borde ni se. Den var lagom läskig och man blir ju lite lätt irriterad när man vill att dom ska ringa polisen fast dom inte göra det. haha men det är väl meningen att det ska vara så antar jag. Men nu ligger jag i min säng och mitt hjärta håller på att varva ner. Hjärtat bultade som tusan förut!

Nej nu ska jag sova, börjar 8.15 imorgon och slutar 16.00 . Någon av dagarna åker jag nog till Göteborg och letar klänning igen. Och ska även ringa så att  jag kan få bada med min syster på vattenpalatset. Va ju där i helgen, men det var så kul att jag vill dit igen.




snygga skor va? De är från HM och är ett perfekt val till sommaren, kanske tillsammans med en lång klänning eller bara shorts?



GOD NATT!

NI BESTÄMMER






Båda är från H&M. De är super billiga och söta! Gillar leopardstuket på dem. Men vet inte vad jag ska ta för färg. Passar bra i korall och och lite färgglatt!

jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din. Citat- håkan hellström

Hej på er. Imorses vaknade jag och var inte alls pigg på att gå upp till skolan, jag somnade om hela tiden! Men när klockan var halv 9 var jag bara tvungen att gå upp ur min varma säng. Åt lite frukost och gjorde mig iordning.  Sedan när det kom till vad jag skulle ha på mig så tog det 30 minuter säkert. Och jag bytte om flera gånger! Men sedan gick jag iväg och kom precis i tid!  Hade min första körutbildningslektion idag med, ganska ointressant och tråkigt.  Men det är bra att lära sig!. Nu ska jag äta och sedan kolla på klänningar på internet, måste bara ha en!

Kollade runt lite. Och emmadamm.blogg.se har ritat massa bilder och sånt och man kan beställa det. Och hon gör det snyggt. ni borde kolla! Funderar på att beställa en bild faktiskt!

nej nu ska jag iväg och träna , hörs sen!


snygg bild på mig och maja i blått, hmm.. förr-förra sommaren?


sov gott.

Blev inget med Glee och lets dance avsnitt.. Blev att jag bakade bröd istället. Det blev super gott :D 
Har så himla ont i magen, hade det igår också.. Det måste vara det jag åt på restuaranten igår, den ena sa att det inte var gluten fritt, Men att det gick att göra der gluten fritt. Sen sa servitrisen att allt va glutenfritt, Johanna måste ha fått min tallrik och jag hennes. För fy vad ont det gör, ska ringa imorgon och höra med dom..

Nu ska jag hoppa in och duscha sedan blir det Johan falk filmen och sova. 

Imorohn bloggar jag inte förrens efter 4. Ska antagligen till överby imorgon efter skolan..

God natt allesammans och sov så gott ! ♥


Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig, även om jag inte kommer tillbaka till dig . citat - håkan hellström

Nu är jag äntligen hemma! Riktigt skönt faktiskt! I fredags när jag var i Göteborg med Johanna och Fredrik hittade jag detta linnet, det kostade bara 49 kr så jag passade på. Det va ju inte det snyggaste men ett linne man kan ha hemma och strosa i!




Det är olika parfym flaskor på , som inte ser detta!

Har inte hittat någon klänning ÄN, men ska till både Överby och Göteborg någon gång nästa vecka. Ska även lämna in mina pumps.


Jag och Fredrik tog lite kort med min data när vi var hemma hos Johanna, vi hade fixat klart oss medans Johanna hade knappt börjat !

Nu ska jag hoppa ner i min säng och kolla på glee och lets dance avsnitt! Sedan blir det nog en film!

Vaknade upp i Härryda

Hej! Just nu sitter jaghemma hos Fredrik, blev att vi sov här.. Igår så badade vi, vi kom dit vid 12 och åkte hem vis 4, inte klokt så länge vi var där. Men roligt var det iallafal! Sedan åkte vi hem till Johanna för att göra iordning oss, sedan blev det in till  Vänersborg för att äta på restuaranten Koppar grillen!

Vi tog bilen till Landvetter där vi träffade massa andra killar. Och killar som de är så gillar det att leka med bilar, så vi åkte runt hela Göteborg typ och sedan hamnade vi på en parkeringsplats där de skulle åka runt i cirklar och sånt... Sedan blev det hem till Fredrik och kolla på film, Blev The house bunny  och Robin kom förbi. Och jag kan lova att mina ögon höll på att falla ihop under hela filmen!  Sedan stack robin hem och jag somnade ganska fort, typ vid halv 4! Så nu är jag ganska trött eftersom jag vaknade 9.

Nu ska vi gå in och äta frukost, och Fredriks mamma har bakat glutenfritt bröd som jag kan äta (:


bilder kommer när jag kommit hem vid halv 2.

God morgon !

Har nästan precis vaknat upp hos  min kusin! Blev lite ändarade planer igår.  Egentligen skulle jag direkt hem efter jag varit i göteborg, MEN Fredrik åkte med mig och johanna till trollhättan och vi skulle egentligen bowlat, men vi åkte runt lite på Överby parkeringen istället.  Kul , men läskigt, kändes som att bilden skulle åka över. Spelade in ett videoklipp, men det visar jag när jag är hemma igen. Sen åkte vi hem till mig och jag hämtade mina saker. Sedan gick vi och la oss och nu ska vi åka och bada! Jag i min rosa bikini ;) Tar med mig kameran, men inte säkert att jag tar några bilder. Efter badet blir det överby, hittade aldrig någon kläning igår. Och sedan åker jag med fredrik till Göteborg igen, Ska kolla runt mer på klänning om jag inte hittar någen.

Nej nu måste vi åka, dom tjatar på mig, för att vi ska åka!

Hörs senare ♥

fixar bloggen, därför ser den tråkig ut!



Jo ni undrar säkert, - vafan har hänt med carolines blogg? , och så här är det. Jag håller på att ändra min blogg, header och färger. Därför ser den sån här ut. Och det kommer dröja ett tag tills jag får en ny header, eftersom att jag inte har någn header än. Så är det någon som vill och kan, så hjälp mig! :D

NU BÄR DET AV..

..till Göteborg, tro det eller ej, men jag ska dit med min kusin! Känns lite knepigt efter som att jag inte träffat henne på säkert snart 2 år!  Ska möta upp Vanessa på stationen också, men hon ska bara åkta tåg med oss, sen skiljs vi av! Jag och min kusin ska leta upp en klänning till mig, vet inte om hon ska köpa någon men jag ska iaf det. Om jag hittar något, jag är ganska kräsen när det gäller kläder!  Sedan ska jag köpa en present. Det är så att nästa helg så fyller Fredrik år, ( mitt ex) , och så ska han ha en fest. Så jag måste ju köpa något och klä upp mig fint!

Så nu ska jag bara äta och vänta tills tåget går halv 5!  Sen får vi se vad som händer i kväll, är ju lets dance och det får man ju inte missa!


HISS ELLER DISS?


Jag hissar dessa leggings med liten dragkedja på benet. Det är snyggare än vanligare leggings det kostar dessutom mindre! Perfekta !

HM 99:-

mat, mode och träna!

Kom precis hem, trodde jag skulle sluta 4 idag, men ja på nått vänster så slutade vi 2 istället! Så nu ska jag äte lite kyckliing och sedan åkte iväg och träna! Tänker faktiskt inte skriva så mycket mer  just nu! För jag ska laga till kycklingen så att den bränns fast och sedan ska jag börja med min mode blogg!  ska försköka göra en snygg header med! någon männisnka som är bra på sånt? Säg till i så fall!

snabbt till skolan!

God morgon allesammans!
Sovit gott? det har jag gjort! Men imorses var jag väldigt trött och snozza i 30 min ! härligt!

Börjar om 20 min , ska väl gå alldeles snart. Men kände att jag var tvungen att skriva lite bara!  Och kolla mina dagliga bloggar! Ska leta lite klänningar på nelly och se om jag hittar någon fin. Ska ju antagligen på fest nästa lördag. fan så gött! nej nu måste jag dra, blev iaf några meningar!
skriver mer när jag kommit hem och så, ska nog träna direkt efter skolan så jag bloggar vid 6 ! puss!

vardags blogg = mode blogg?




Nu undar ni säkert , "VAFAN HAR DU GJORT HEEELA DAGAN, DU HAR JU INTE BLOGGAT NÅGOT!!" och det stämmer bra det. Min dag började med att vi i klassen åkte till sjukhuset och var där på studiebesök. Och inte förrens nu har jag fattat vad allt detta gått ut på, och det är så att vi har teknikveckor som innovatum ställer till med för alla gymnasie 2or i . Och för alla som inte vet vad innovatum är så kan jag berätta att det är ett teknikcentrum! Iallafall.. på sjukhuset gick vi in på radiologen ( röntgenavdelningen) och gick och kolla på deras maskiner! Ganska ointressant, men kolla på TTELA. se eller i TTela tidningen så kommer jag nog vara med i tidningen!  Sedan tog vi bussen direkt till innovatum och fick lunch. sedan började vi skreva lite och gjorde lite uppgifter. Ganska tråkigt faktiskt!! Men sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte direkt till stugan gör att hämta farfar som varit där några dagar nu.. Sedan åt vi på  Torp köpcentrum, usch va ointressant detta var, haha! skulle tränat också men det bliev lite sent så vi ska träna imorgon istället.

Jag har förövrigt nästan bestämt att jag ska starta en mer "mode blogg" . Inte för att jag ar på mig supersnygga kläder och har alla kläder i världen och är vågad av mig med kläder och färger, utan för att jag tycker det är kul att köpa och kolla på kläder och sånt! Men jag börjar i början av näst vecka. Jag menar det kanske är tråkigt för er att veta vad jag gör i min vardag?

Just nu sitter jag och dricker mitt rabarber med grädde te och läser i den nya SOLO tidningen, ja jag vet. Jag premuinerar på VR och köper SOLO, men det är kul med lite ombyte och tidningar är kul! Så letade jag upp mitt stjärntecken och så får man välja mellan om man är singel eller upptagen. Så jag läser singel, eftersom jag är det. och det står att jag komemr hamna ibråk med mina vänner.. Kul början på året?! men sedan kommer det bättre och det är att jag kommer flirta nu under våren  och att jag kommer vara så himla passionerad att jag kommer gå över gränsen!  Men.. som jag redan vet så står det också att jag förlåter väldigt lätt och det stämmer! Står även att under sommaren så väntar stora förväntningar, hoppas det är något riktigt bra!
Och ni som är just kräftan som jag är så kommer era och mina kärleksperioder vara mellan januari och april! Och ni som är oxen kan höra av sig, för ni ska tydligen passa ihop med mig som är kräfta ;) nej jag skojja bara!  Eller nej det gjorde jag ju inte, det står ju i horpskopet!

HAHAHA! Maja som är tvilling står det , Du kan vara en riktigt bitch ibland! Stämmer bra det, hon är en bitch, min bitch!

Oj va många rader , ointressanta sådana!

bloggar senare troligtvis!
tog lite dresscode bilder, men jag ville inte lägga ut dom. Rent ut sagt, dom va hemska!


en annan dresscode bild, från hmm .. igår? haha jag vet inte! ser typ skrev ut, kolla benen? haha. jag är inte ko eller hjulbent!

lite över 11..

nu är den lite över 11 och jag ska snart gå och lägga mig. . Imorogn har jag en välplanerrad dag! ska först till sjukhuset sedan till innovatum och sedan hämta farfar i stugan och sedan ska jag äta på Torp! men jag vet ännu inte vad vi ska göra på sjukhuset och innovatum, något studiebesök eller något är det ju!

nej, nu ska jag smörja in mig och då och lägga mig! GOD NATT!

no more need you more then I




Hej! Äntligen hemma.. igen!  Varit på stan lite, fikade även. Men ta det lugnt, jag ska träna idag så den fikan försvinner snart ;) Sedan var jag bara tyvungen att köpa ett snyggt bälte jag såg på Gina, ett midjebälte lättare sagt!
Det var ett brunt flätat bälte! snyggt, snyggt!

Imorgon ska vi i klassen till NÄL, ( ett sjukhus, för er som inte vet). Vi ska typ på studiebesök och lite sånt. haha jag hänger inte med något så vet inte riktigt vad vi ska göra ! Men men.. Jag letar fortfarande vinterjacka, fryser som tusan i min röda fjortisjacka! Det är faktiskt ganska pinsamt att gå i den ;O

Kollade i HM katalogen i morses och jag ska beställa en jättefin bikini! det kommer gå på 100 kr. Och hur billigt ät inte det för en bikini? HUR BILLIGT SOM HELST! Men jag kommer inte sluta använda min rosa bikini som jag köpte förra året, för den är super söt elle hur? Men jag ska nog ha den i brun, den var finare i brun . Och jag har redan en rosa bikini!




Fick även syn på dessa? Snygga till sommaren ju!




jag är så heeet så het , kan ingen svalka mig?

Har kommit hem för en stund sedan, vi var ju på innovatum och lyssnade på Per Mauritzon. Han pratade om rättigheter mellan tjejer och killar och sånt. Ja men det var iaf hur intressant som helst!

Men så Sen när det va klart så skulle alla ta bussen, utom jag. Så jag gick hem och åt och lite sånt. Jag menar, helsre det än att äta fiskpudding i skolan.. Och nu har jag ätit upp mina pannkaker, såå himla gott var det! Och nu ska jag fixa mig lite till och gå till skolan! Min cykel är hos farfar, men imorgon får jag tillbaka den :D

nej nu ska jag till skolan!

jag är fått , jag är så heeeet så het , kan ingen svalak mig, aldrig att jag klara det här så het så het... lalala, på hjärnan. Det är kenzas och tyras fel  haha, deras videosar asså!

VG i engelska , inte dåligt

nu ska jag duscha och sedan gå och lägga mig! Imorgon vid 9 ska jag vara vid innovatum, som är ett teknikcenter här i trollhättan. Vet inte vad vi ska göta där, men något ska vi ju göra!
Men jag bloggar när jag kommer hem, vid 4! Fick VG i engelska och är super glad, trodde jag bara skulle få G men nej då. Åh va glad jag var och är! :D

GOD NATT

FINNS BARA I STORA STORLEKAR!

Var inne och kollade Nelly en sväng. Då jag såg att de hade fått tillbaka dessa klänningar igen. MEN de fanns bara i L och XL. Hur stor tror dom att jag är egentligen! Lite besviken och ledsen för att dom inte finns i min storlek!


Kille? Tjej?

Hemma nu efter en lång skoldag! Egentligen var den inte så lång, men hade typ cirkus 3 timmars håltimme .  Jag och Vanessa hade kul iallafall. Vi.. lekte polis, normalt. men vi gick på ett ställe i skolan där man inte fick gå, så spämnnande va det!

Håller på och diskutera men en kompis lite om hur det är att vara tjej och hur det är att vara kille. Han tycker att det är bättre att vara kille,( vilket jag med tycker i vissa situationer) eftersom att det kan vara lättare för dom ibalnd. Det började iallafall med att han ville veta en bra film, och jag sa att fin kärlekts film, men den ville han inte se eftersom att han var kille och hade svårt för drama filmer.. Men varför kan inte en kille se en drama film? Och då började snacket. Han tyckte de va bra att han inte hade mens. Och det hade varit lite konstigt och roligt om en kille hade sagt, åh nej jag har fått mens!! Hahaha, vart skulle mensen kommit ifrån? Kuken? Typ ha ett kukskydd? Och barnet? haha, en kille som är gravid?! Men varför ska vi få allt det jobbiga för, både mens och barn?! Nej jag vill inte föda barn, men det är bara för att jag tror det kommer föra så himla ont!  Och sedan döms inte en kille på samma sätt och lika fort som vi tjejer gör. Bara för vi haft sex med några killar så är vi horor, vilket jag tycker är ett hemskt ord som inte borde finnas!
Men sedan har vi ju fårr våran belöning för att det är vi som har fått mensen och inte killarna. Vi blir bjuda på der mesta. Både bio och middagar. Och på krogen är det bara att flörta lite så får vi det vi vill ha.  det kanske inte är så dumt att vara tjej ändå? Nej jag levar bra med det och skulle inte ångra en sekund på att byta till kille. Då hade jag nog varit en feminin kille!


ÅH VA SNURRIG JAG ÄR!

Gick upp klockan 8 för att jag skulle hinna göra iordnig mig till skolan (som började 10) (trodde jag) , Och gick som en galning till skolan för att inte komma försent. Kolalde i H&M katalogen som hade kommit, det är hur mycket fint som  helst i den katalogen som man bara vill ha! Och jag var helt inne i den, men kvart i 10 var jag bara tvungen att gå. Sen när jag kommer till skolan är INGA här , utom jag då. Så jag ringer till vanessa för att höra vart hon är, ibalnd kan det vara så att vi byter salar i sista sekunden, och då är hon typ där Kia bor, och det är en bit ifrån skolan, kanske 15 min?! Och så får jag reda på att vi börjar 10.25!!! Kul.. nu har jag både gått upp förtidigt och jag kunde kollat klart i H&M katalogen.. Men då har jag ju något att kolla när jag kommer hem :D

hjärta♥


god natt!

Sitter nu helt nyduschad och äter en varmbanan med smält choklad på! Åh vad gott det är! Men hur nyttigt är det och äta så här sent på kvällen ? äh, strunt samma. Jag brukar äta nyttigt annars!

Mamma ringde nyss och frågade om jag ville ha mat, hon är på restuarant och äter och nu ville hon köpa mat till mig. Men jag är mätt som tusan! Så ingen mer matbit går ner i min mage!

Om 15 min börjar Johan Falk filmen, den ska jag kolla på! Så jag får väl säga god natt så hörs vi imorgon!

JAG BLEV UTMANAD!

Jag har blivit utmanad av Beatrice

VAD GJORDE DU FÖR 10ÅR SEDAN?

Jag var då 7 år och jag va säkert hemma !

VAD GJORDE DU FÖR 1ÅR SEDAN?
Jag var säkert med mitt ex!

FEM SNACKS DU GILLAR
1. chocklad
2. sura saker
3. glass
4. daimtårta
5. varma päron med riven choklad och glass

FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN PÅ UTANTILL
oj, jag kan typ de flesta sånger utantill. Om inte så lär jag mig sångerna på en sekund.

FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR
1. Köpa en lägenhet ( vill inte ha hus om jag bor själv)
2. Resa till olika länder och ta mig mig mina vänner
3. Köpa en hund, bil och ett hus utomlands!
4. Bli känd och gå på kändisfester!
5. skaffa en engen kock och städerska!

FEM DÅLIGA VANOR
1. Gör läxorna i sista minuten
2. tränar för lite, är nog bara lat!
3. träffar alldeles för lite människor
4. blir lätt sur för småsaker
5. Struntar i saker som är viktiga

FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA
1. Vara ute och handla nya saker!
2. Vara med människor jag tycker om
3. Blogga!
4. Skratta tills man får ont i magen och kinderna!
5. mysa!

FEM SAKER DU ALDRIG SKULL KLÄ DIG I ELLER KÖPA
1. stövlar!
2. Löshår som syns!
3. mjukisbyxor i skolan
4. små solglasögon
5. mössa ( passar inte i det)
(det var svårt)

FAVORITLEKSAKER
1. Datorn
2. tv:n
3. mobilen
4. smycken
5. kameran

Utmanar alla som vill!

10 januari 2010

JAG VANN STORT ÖVER MAMMA PÅ YATZY!!  Okej, okej.. Jag ska var ärlig, jag förlorade båda gångerna! Helt otroligt! Vilken otur man kan ha. Men jag ska ta revanch senare!

Är så trött på vintern nu. Vill ligga ute på en filt och sola och lyssna på bra musik och känna att det bränner på kroppen! Men nej, jag får sitta inne och lyssna på bra musik i tjocka byxor och tröja istället!! Såå.. när jag skulle ner till tvättstugan så tog jag på mig en fin sommarklänning och mina pumps, det kändes väldigt bra och det kändes mer somrigt än att ha på sig mycket kläder! jag va lixom de 3 S:en. Snygg, Sexig och Singel! Även om det var lite vingligt med pumps eftersom jag inte är så himla bra  än på att gå i högreskor än converse som är det jag alltid går med! Räknade mina converse och jag har 7 par. Ganska mycket tycker jag, men jag har ett par som jag måste ha. Ett par bruna i skinn, det är så himla snygga och skulle kunna döda för skorna! Men så långt ska det inte behöva gå att jag ska sticka kniven i någen. Nej nej, när pengarna rullat in så blir det nog ett par sådana. Ja, men hur var det nhu med att jag skulle gå mer i pumps än converse? Nu i vinter och våren är det converse och mina nya Fred perry skor som gäller, i sommar blir det pumps och converse! Fred Perry;na ställs in i garderoben uner vår och sommar, det är fobrade och det kommer bli för varmt att ha dom på sig!
Hoppas verkligen det blir en sommrig sommar, om ni förstårr vad jag menar. De flesta sommrarna har varit mest regninga och molniga. Det va bättre förr, som älder brukar säga. Då det var sommar när det var sommar och vinter när det skulle var vinter och alla hade jobb!

Snart ska jag även gå ner till affären! Efterrätten till min middag ska bli banan och choklad i ugn! Åh så gott! Hoppas det blir träning idag!



Här är min snygga plånbok, var bara tvungen att läga in en bild på den. Typ kär i den. Oj va jag är kär i mycket haha. Min plånbok, Lady GaGa, pumps, Ke$ha, ja säkert mycket mer. Som min dataor!


boys, boys, boys!

God morgon! Åkte hem till Maja igår, med Josefine! Prata tills klockan var ca halv 2 kanske. Och snacket bestod nästan endast om killar, boys boys boys..



låten är grym med Lady GaGa! Snygg är hon också!

är så härligt att kunna prat om vad som helst med dom, Maja och Josefine , menar jag! Alla borde ha sådana vänner som jag har. Prata om vad som helst och när som helst. Vet att de skulle ställa upp och prata med mig, varesig vad klockan är! älskar er!

Har precis ätit frukost och nu ska jag spela yatzy med morsan, ska bli kul att utklassa henne. hahaha!

senare blir det att fika med mina favorit tjejer, Maja , Josefine och Erica!

Josefine är på väg..

hit. Hon har tränat och deras vatten har frysit, så hon ska komma hit och duscha haha!! Sedan kommer Maja också, sedan så åker vi nog hem till Maja. Ingen som vet, och absolut inte jag! Funderar på om jag ska göra mig iordning lite. Men varken josefine eller maja kommer vara iordning gjorda, så frågan är om jag ska eller inte!! Äh, jag struntar nog idet. De är ju dom personerna som sett mig mest som jag är utan något, jag menar smink. Inte naken!

Just nu håller jag på att göra iordning mitt rum, vet inte hur jag ska göra med möbleringen! Flyttar runt allt, men inget ser bra ut! Har inte heller uppe några gardiner, dum som jag är ibalnd så spacklade jag över dom, och vi har ingen slagborr, som man måste ta till våra vägger! ( De är gjorda av någon konstigt , kanske sement? ) Jaja! Vi ska iallafall snart köpa en slagborr så att allt kan komma upp på väggarna! Ska hitta 5 kort också, har en tavla som man ska sätta in fotton . Och jag måste hitta bilder att sätta in i ramarna! 


nu är både josefine och maja här. puss!!


dresscode och dagens inköp





Dagen dresscode,
en kofta från bik bok, tror det var 300 kr, om jag inte minns fel.
har letat hela dagen efter ett midjebälte och en scarf som skulle passa bra till, men inte hittat något!

Hittade iaf en väska, ifrån HM! En fin sommarväska och kanske även en vårväska!





Vantar på att Maja ska höra av sig, det kan bli när som helst. Tilldess ska jag fixa mitt rum och äta mat!


tränat, ätit, shoppa!

Har precis kommit hem från träningen och massagen! Tränade på som tusan i dag, jag har börjat köra maskiner så att jag får armmuskler, och faktum är att jag verkligen börjar känna av att jag får muskler! HELT otroligt! Gäddhänget är det som ska bort nu! Men det var hur skönt som helst iallafall! Efter det gick jag till ett massörställe och fick helkroppsmassage, hur skönt som helst var det och välbehövligt! Nu ska jag äta och sedan åka till Överby och kolla på kläder!

Har blivit fast i serien Glee, hur bra som helst. Sitter och lyssnar på deras låtar på mitt spotify nu! 

Nej nu måste jag hoppa in i duschen, ja bokstavligt hoppa, sedan ska jag som sagt till överby!
Ikväll blir det att träffa Maja och Josefine för hoppningsvis! Ska bli superduper!
Idag firar även jag och Josefine ett år och 9 dagar! gratis till oss ;) <3


LET'S DANCE!

ÅHHHH jag är typ .. aa jag FÖRvet inte. Men kollar på Let's dance, och hon är ju bara  FÖR snygg! Åhh. avundsjuk på hennes hår och kropp. Att gå så bra i pumps skulle jag med vilja göra! Nej, detta programmet ska följas så länge hon är med!



Fick tillbaka min mobil och på mobilen så var det e liten papp som det stod " Det är så skönt att vara hemma. Har verkligen saknat dig"  Gulligt tyckte jag, undrar om det va reperatören eller mobilen som hade saknat mig?! Ingen jacka hittades, men en tröja och en cardigan tror jag dom heter, hittade jag!

Just nu sitter jag och äter godis, åh så gott det är. Specielt en gång i månaden för oss tjejer! Men aa, det är inte det bästa när man vill få bort det som man inte vill ha!!

Imorogn, HOPPAS jag att det blir IKEA! Det finns så himla mycket man vill ha! Sen blir det att gå in på media markt och FÖRHOPPPNINGSVIS köpa en iPod och hödtaare till min dator!  Men det är ju inte så säkert än!

Ska iallafall träna, vilket som! Allt godis ska försvinna och jag ska bli slank!


...

Nu är jag i skolan, vi har haft idrott, som var hur kul som helst! Först dansa vi och sedan någon bollsport! Det va kul iallafall! Sedan var det sammhällskunskap, vilket inte jag tycker är så kul!

Idag ska jag hämta min mobil som har varit på lagning, är redan trött på mobilen jag fick i julklapp av mitt ex! Men den va bra att ha nu när jag inte hade någon annan mobil! Dessutom fanns det snake på , som är kul när man har tråkigt!

Ska även kolla på en jacka till mig, men får väl se om jag hittar någon, det är ju inte helt säket! Men vill ha någon riktigt varm iallafall! Sedan ska vi skjutsa farfar till sommarstugan, han ska vara där ett tag och greja lite. Och om några dagar ska vi hämta honom igen. På kvällen ska jag träna, och det ska bli skönt! Måste faktiskt få en snygg bikinikropp till sommaren, vilket jag inte hade förra året!! 

Lite tråkigt att jag inte lagt in bilder på senaste, men det kommer! Bara så ni vet! Och Jag kommer inte blogga förens jag kommer hem, datan är urladdad och vi ska åka direkt när jag kommer hem. jag vet, det är sorgligt!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


hemma, men borta snart!

Nu är jag hemma, har både hunnit äta lite och bärt in möbler i mitt rum. Men jag vet fortfarande inte hur jag ska möblera det! Lite jobbigt faktiskt! Just nu kollar jag på Glee, det är tydligen repris! Men det är bara så himla bra, jag gillar ju både musik ocg dans, så det passar mig ypperligt! Sedan är de ju skolungdomar, precis som jag!

Snart ska jag iväg cch träna, ska bli så himla skönt! Har ju inte tränat på ett tag ! Så det är verkloigen behövligt!

puss

i skolan!

Är i ksolan nu och har 3 timmars håltimma och ingen vill gå till stan, även om det bara tar 6 min! Ja , jag har tagit tiden!  Så nu får jag tid och blogga och även kolla andras bloggar! Sara tykte bilden åp mig , som jag la ut i morses, va ful, så det åker bort! Med en gång! Kan ju inte ha  fula bilder på mig!

Nu börjar vi om en timma och 20 minuter.. VAD SKA JAG GÖRA?

Nej, jag måste få med mig någon till stan, är sugen på en frapino! Kan ska dra hem ist? ja , jag vet inte!

god morgon!

Äter lite frukost, blir gröt och te. Om ca 50 minuer ska jag gå, och jag har gjort allt halvvägs., Sminkar mig halvvägs, tagit på mig halvvägs , gjort iordning håret halvvägs, och ätit frukost.. halvvägs. Ska leta efter mina örhängen och min ring också! Så jag har en del att göra inna jag ska gå. Ja ni hörde rätt, eller såg lättare sagt. Jag ska gå till skolan, det tar bara 13 min att gå. Att cykla tar det 4, men vill inte riskera någon risk med att ramla av cykeln. Det vore ju fint första dagen, komma med massa sår överallt och skrapsår!

Kan ju också meddela att det kommer bli 2 dm snö mer i veckan, alltså 20 cm! Usch och fy säger jag!







mat, mat mat

Hemma från stan nu, det va stängt! Alltihopa, eller ja.. det var bara mataffären och Åhlens som var öppet! Åh så tråkigt jag som va så sugen på att köpa något! Men det får kanske bli imorgon istället? Vem vet!

Imorogn börjar jag skolan, enligt schmat så ska vi börja kvart över 8 och ha samhäll i 1,5 h och sedan en håltimma på 3 timmar och sedan ska vi ha männinskan och kulturellt i 1,5 timmar! Åh så tråkigt! Hoppas vi inte har det så, skulle vara tråkigt eftersom det är den första dagen lixom!  Jag menar man är ju så slö efter att man varait ledig några veckor och inte gjort något alls! Men ska fråga en i min klass om det är så, jag är tyvärr inte så ordningsam , vilket jag skulle vilja vara!

Oj , glömde bort att jag blogga, haha!

Just nu håller jag på och gör mat! Är super hungrig! Men jag äter typ hela tiden, lika bra att lägga på sig lite. Men bara lite, Maja säger ju att jag är fet :O Men jag tror hon skojjar, eller?

okej då..

Jag har inte kommit iväg än, har ju duschat och gjort mig iordning!! Och ätit lite. Men snart.. då ska jag iväg!

Klockan , tror det var , 16.10 kommer filmen Peter Pan på 2an. Den ska jag absolut se, Jeremy sumpter är ju med, och hur söt ät inte han?


Denna måste jag ju nästan se! Eller jag ska se den!

6 januari 2010!

God morgon! Sov lite längre än vad jag skulle, hoppsan! Tapeseraren skulle komma 9 och hade ställt klockan på halv 8. men gick upp 10 i 9 istället! Igår va det verkligen hemskt, jag kunde inte somna! Jag somnade säkert vid 2 på natten! Usch!!  I natt så hade jag hur tråkigt som hellst när jag inte kunde sova, så vid 1 s¨å slipade jag det jag hade spaklat under dagen!

Nu har tapetseran kommit, härligt att få mitt rum som nytt igen! Nu ska alla speglar upp och tavlor :D Åh vad jag är glad!
Drömde en sån himla konstigt dröm i natt. Den va verkligen så himka osann så det finns inte! Nu ska jag in i duschen, sedan ska jag ner till stan! Är ju trettondagen, så får se om dom har öppet!

När jag satt och åt frukost, så hittade jag en ny katalog med massa kläder och skor och sånt i! Ni ska bara veta vad jag vill ha typ allt i den katalogen. Allt var så himla fint och sommrigt! Och alla skor!! Åh , alla gladiatorskor med en klack på och .. åh jag är kär! Just nu skulle jag vilja jobba och tjäna massor av pengar så jag kan löpa precis det jag vill och ha ett rum med bara massa fina skor och kläder och framförallt väskor!!


Nu måste jag kila, kolla ut genom fönster och det snöar!! Buhuhu, Nu kanske jag inte kan gå i mina pumps som planerat :(

puma.

Snart är klockan 9, då det ska börja en film på 4an, Paradiset. Den är säkert dåligt, men ska ändå sitta och sitta på den. Min förkyllding blir bara sämre och mina läppar är super uttorkade. Har fjortis salvan, elelr barn rumpesalvan , idomin på läppana, ska visst vara bra!  Har även tagit en C-vitamin, måste bli frisk!
Imorgon morgon kommer tapeseraren, ska även ner på stan då. Det är marknad , men det är inte det viktigaste. Ska kolla in affärerna och se om jag kan hitta något att ha på mig, har typ inga kläder i min garderob, och det är absolut sant! Men jag behöver ju spara mina pengar? åh! nej, kläder är viktigare. Tänker faktiskt inte gå i 1 års gamla kläder!

har kollat på Chihuahuar idag på internet, och såg massa underbart söta hundar!  och jag vet att jag kommer kunna ta hand om en, med lite tjat så går nog farfar med på det och jag blir en hundägare. Inom detta år iaf!
har även funderat på en mops, en sådan som jag har visat er i tidigare inlägg. Min pappas kusin har en sådan och den är ju bara för söt! Även kollat lite nakenkatter, hade ingen aning om att dom va så dyra som 10.000 kr och uppåt. Men dom är ju hur söta som hellst. Och jag bor ju fortfarande hemma och mamma hatar hår överallt, då hade ju en nakenkatt passat ypperligt!

Skulle stoppa in en cd-skiva i datorn förut, men det gick inte. har tydligen ingen cd grejs på denna datorn! knepigt!

Ska ju börja att ta pumps på mig oftare, som ett litet nyårslöfte, så jag tänkte ha det imorgon! Ner till stan, får ta med mig Josefine så kan vi se ut som bambi på hal is ihop! haha!

oj nu har filmen börjat. God natt detta är nog mitt sista inlägg för idag!

en osminkad skönhet..



Skulle bara visa..

hur min pannakaka ser ut. Haha erkänn det ser ut som en fisk? Den glänser pga av jordgubbssylten!



god var den iaf, och den smakade då inte fisk!

5 januari 2010

Nu har jag städat klart, har tillochmed spacklat igen hål och tagit ner hyllor och gardiner. Så just nu stå det bara en säng och en soffa i mitt rum, och en byrå och 2 tv apparater och en kista. Den ena tvn ska tillnkällaren,kistan till vardagsrummet, vilket även sängen och soffan ska. sen får jag se vart jag ställer den andra tvn och byårn. 
  Snart kommer mamma hem och då ska hon få steka mina pannkakor. Pannkakor är så himla gott och jag har inte ätit det på evigheter! kurrar verkligen i magen, har varit alldeles för upptagen med att städa så har glömt bort att äta ! Tokigt!
 Nu funderrar jag på hur jag ska möblera om,  skulle verkligen behöva hjälp med det. Men jag ska nog tänka ut något!

Nu ska jag duscha, känner mig så ofräch. Har gått runt i klänning och sett ut som en katt hela dagen. Inte min grej direkt!  Har även gått runt i mina pumps en hel del! För detta året har jag lovat mkig själv att gå mer i pumps! Inte för att jag tror att jag kommer göra det, men ändå. Det finns så mycket otroligt snygga högklackat så det finns inte. Men jag tycker jag är för lång för sånt, men får väl intala mig själv att jag inte är det. Ät ju faktiskt 174 cm lång! Jag är som bambi på hal is i klackar, ingen hit!

2 dagar kva till skolan börjar, surt!

god morgon!

Just nu ligger jag i sängen, vaknade precis. Har vaknat flera gånger i natt. Bara inte mina sömnproblem kommer tillbaka. Vögrara att äta massa tabletter igen. Är säkert bara orolig gör något , men vad.. det vet jag inte!

Iallafall.. är något konstigt på tvn, men gansla kul! Ska snat gå och äta frukost, men är inte så hungrig än!
 Idag kommer jag nog inte hller sitta så himla mycket vid datorn, har lite annat att göra, som att vara med Maja, ska kolla på en spegel till hennes rum! Sedan måste jag hem och städa, har inte riktigt börjar med det än! Och imorgon kommer han och ska tapesera mitt rum,  då  måste allt vara borta! ALLT!

nej nu ska jag äta, hör av mig sedan!


god natt

Just nu kollar jag på Paradise hotel, va 2 avsnitt eftervarandra. underbart!  Dom har ju typ sex hela tiden, Stefan hade först sex med en tjej, och en timma efter gick han in till en annnan tjej. Precis som att han kan tro att  han kan göra vad som helst. Blir lite små sur faktiskt. Vi tjejer har faktiskt känslor även om ni killar kanske inte tror det ..

Fick en bok med till vr tidingen, den heter "the blood bible" . Står myclet om tjejer och mens och allmänt roliga saker i den boken. Ska fortsätta läsa den nu, puss och en stor god natt kram!


HEMMA!

Åhh, va dum jag är ibland asså! medans jag tog lite cambilder så råkade jag radera mitt överlånga inlägg!! Men jag måste göra er besvikna och säga att jag faktiskt inte tänker skriva om allt igen. kommer ta det lite kort.
Men varken i skövde eller göteborg så hittade jag ingen jacka som jag gillade. Hittade en, men den kostade 4000 kr och det vill jag inte  lägga ut på en jacka! Ska tappert leta vidare efter en annan! Hittade istället ett svat vanlig linne, mitt svarta ärr sönder , så det va bara tvunget att köpa ett nytt!

Imorgon ska jag vara med Maja, vi ska träffas efter hon har tränat på morgonen. Men vi ska bara träffas en stund eftersom att hon ska på kalsas  senare!

Nu kurrar min mage efter mat, ska käka lite kvällsmat och läsa min nya vecko revyn som kom på posten i dag. premunation på vr är grjejen ! Är lite trött  på att Kissie, IGEN är ¨på deras omslag. Hon är bara för mycket och .. usch!


MOT SKÖVDE - GÖTEBORG!

Är lite stressad just nu, ska gå vilken sekund som helst! Letre som en tok efter ett halsband som jag vill ha på mig idag som jag fick av min ex . För det är enormt fint och passar till mina kläder som jag har på mig idag. Men får nog bli att jag får gå utan halsband, för jag lär inte hitta det tyvärr!


klart!

Det blev inte så mycket blondare, men lite och det är perfekt. Får se hur det ser ut på morgonen då det är riktigt tort! Lägger in bild imorgon på hur det blev eftersom det inte ser ut att va någon skillnad nu.
Men nu ska jag göra mig iordning för läggdags, dvs borsta tänderna och smörja in mig! Åker vid halv 9 imorogn, det är då jag och farfar tar bussen. Mobilen har jag med mig, fulladdad, så det är bara smsa eller ringa mig! Ska se om jag hittar en iPod med, är faktiskt ganska sugen på en sådan!

Nej, nu börjar jag gäspa alldeler för mycket, ska sova med mina gosenallar ( mirandanallar) GOD NATT!


blonderar mig!

Blonderar både min utväxt och mitt hår, tyckte det va lika bra att ta med en gång!  Visserligen har jag är fin hårfärg, men utväxten är ett ord jag inte vill använda på mig själv!  Ska sitte en stund till och så länge lägger jag ut en ÅRETS LISTA, kan vara lite kul!

 

ÅRET
Hur har året nollnio varit för dig?
 - berg och dalbana
Bättre än förra året? - nej, sämre.
Någonting du aldrig kommer glömma? -  många saker, är inte så glömsk av mig.
Har du flyttat under år nollnio? 
- japp, in till stan
Har du hittat en ny låt som du älskar?
 -  väldigt många!
Isåfall vilken? - många så jag inte kan välja!
Har du druckit alkohol? 
- ja, em har inte?
Har du kysst en främling?
 - främling och främling..

KÄRLEK
Hur har din kärlek varit nollnio? - inte så bar som jag hade hoppats!
Har du varit kär? 
- ja, flera gånger
Har du sagt jag älskar dig till någon? 
- ja!
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - ja
Har du haft ett hemligt förhållande? - ohja!


SORG&HÄMND
Har någon i din närhet tagit självmord? Nej.
Har någon i din släkt avlidit?  ja..
Har du slagit någon med knytnäven? - nej
Har du varit i slagsmål? - nej, jjag är en snäll flicka




PERSONLIGT
Har du gjort någonting du ångrar? 
-  Nja, tror inte det!
Isåfall vad? -
Har du skämt ut dig? 
- Gör jag typ alltid!
Har du ljugit för en vän? - vän, min inte bästa vän
Har du varit ute en hel natt?- ja ;)
Har du blivit tagen av polisen?
 - nej!
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? 
- jajjemensan!
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön?
 - klart

SKOLAN&FRITIDEN
Vilken skola går du på?
- Nils Ericssong gymnasiet!
Har någon varit elak mot dig i skolan?
 - tvärtom!
Haft alla rätt på ett prov? - absolut!



VÄNSKAP
Har du träffat nya vänner? - Ja det har jag absolut gjort!.
Har du förlorat en vän?
 - Nej, inegn som jag saknar iaf
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? 
- Ja, det kan man säga, vi pratar då och då
Har du gått bakom ryggen på en vän? - nja..
Har du ljugit för en bästavän? - Ja, men det har kommit fram sedan
Har du haft en relation med en vän? - Relation?  Maja är min vän och min älskarinna!
Har du många killkompisar? - Ja, en del!


just live your life!

Åh jag glömde mitt internett hemma, så därför har jag inte kunnat blogga hos min mormor! Vi gjorde inte så mycket, åt macka sedan tårta! Inte mycket mer att säga om det.. handlade på hemvägen , köpte en väska, fast jag funderar på¨att ha den som sminkväska! Smart va?

Ska börja packa lite förimorgon och bestämma vad jag ska ha på mig nu redan i förväg, så kan jag sova en stund längre imorgon. Ska göra en liten tripp med min farfar, vi ska först till Skövde där jagva mycket som barn eftersom farmor och farfar har bott där hela deras liv och jag har varit mycket där! Sedan ska vi vidare till Göteborg och kolla lite. Vi ska också försöka hitta en jacka till mig eftersom min jacka är så tunn. Datan hänger inte med imorogn, så jag får se om jag hinner göra ett litet koet inlägg på morgonen. Men annars ska jag göra det på kvällen när jag kommer hem!

Jag har blivit tokkär i låten tik tok med ke$ha! Så bra är den! Och jag är avunsjuk på Lady Gaga, hon är för snygg den bruden asså!!


väskan som förmodligen ska bli en sminkväska!







grym partylåt!

3 januari 2010

God morgon! Sovit skönt? Jag med! Just nu håller jag på att äta min frukost som består av risgrynsgröt ! Visst är det gott? Fast jag har ju tröttnat lite på det när det nästan är det änd jag kan äta!Ska nog ta ett glas juice!
Shit va det snöade igår! Märkte ni också av det? Det va rena rama snökaoset! och nu ligger det säkert en meter snö på backen! Härligt!

jag och mamma har pratat lite om vad jag ska ha och äta hos mormor nu när vi ska dit! Som sagt, min morbror fyller ju år idag,  21 år!  Men mormor har inte tänkt på att jag är glutenallergiker så jag  måste ta med mig egen mat! Och vet inte vad jag ska ta med mig! Dom ska äta mackor och sedan fika, men jag är inte sugen på fika! Det nya året ska inte inledas med att fika! Nej frukt vill jag nog ha med mig! Så blir det!

Kan ju också säga att jag inte städade speciellt mycket igår, utan spelade alfapet istället. Jag vann ;)
Men idag så MÅSTE jag faktiskt städa, imorgon kommer ju tapeseraren och då måste allt vara borta från mitt rum och allt ska vara städat!

Nu ska jag fixa iordning mig, vid halv 2 ska vi vara hos mormor ! Självklart tar jag med mig datorn!


fin bild på mig, fasten och maja! längtar tillbaka som tusan!


blev inte som jag tänkt mig!

som vanligt nästan! Bleb att göra mig iordning snabbt och åka iväg tilll Torp Köpcentrum istället, köote ett presentkort på jack and jones till min morbror och en handduk. handduk tänker ni då, och jaa. Min mamma gillar inte att jag färgar hennes handdukar med hjälp av mitt acnemedel, så jag köpte en som bara är min. En rosa, kan behöva piffa upp mitt badrum lite. Våra handdukar är ju bara svarta och bruna annars, tråkigt!

NU ska jag iallafall städa lite, tar redan plockat bort onödigt skräp!  sedan ska jag och mamma göra varma mackor i ugenen med annanas! mummsigt!



stökigt!! (nej den tjock.tven som står där går inte att använda, har 2 tvsar i mitt rum, men den står där såläge tills den försvinner! )



fan va het jag är?!

God morgon.. eller god eftermiddag menar jag!

Jag sover så länge nu för tiden, jag brukar alltid annars vara vaken med tuppen,. och vaken med tupen menar jag med 9. Nu vaknar jag typ 11 och ligger kvar i sängen i en timma innan jag går upp!  Idag när jag låg kvar i sängen den där timmen så tänkte jag : faan va bra det är med snö, och att det är minus grader och att dtet snöra. Visserligen gillar jag snö sådär mycket,  inte så jättemycket alltså, men bätre snö än regn . För om det hade varit plusgrader hade det inte snöat utan regnat. Och jag gillar verkligen inte regn, det är så himla tråkigt och inte ens fint. Snö är ju fint, faktiskt.

Imorgon fyller min morbror 21 år, shit va han börjar bli gammal. Jag menar det va inte längesen han va som jag är nu, 17 år! Knepigt! Jag och min mamma ska iallafall ner på stan en sväng och köpa present till honom, eller så ska vi till överby imorgon. Men det blir nog idag. Hoppas jag iaf. Vet inte vad jag ska göra annars!
 Jo jag ska städa!! Det ska jag göra idag. Måste ta igen mig från idag, låg bara i sängen hela dagen igår, visserligen gick jag till köket och tillbaka till mitt rum för att äta frukost och middad, kvällsmaten åt jag i mitt rum. Kollade även en liten stund på casper de snälla lilla spöket haha..

På måndag eller tisdag så kommer tapesern och ska ja, tapersera om mitt rum! äntligen!
Men jag gillarr egentligen mina tapeter, men dom är lite tråkiga, de är typ  grön beige randiga. De jag inte gillar är hålen i väggen! Men nu ska det bli vitt och fint , fondväggen är också vit fast med runda ringar på om jag inte minns fel. Lovar att det ska bli en före och efter bild!

Nu ska jag duscha och frächa upp mig, för det behövs verkligen, är så sliten!

hahaha, vet inte om jag någonsin kommer tröttna på denhär låten.. Fick en bok av maja i julklapp," Världens bästa dance moves... någonsin! " Och då hittade vi denna dansen i boken, vi skratta så vi låg dubbelt och lärde Josefine och Bella dansen. Och nu hittade jag den på youtube. Se och lär!



the party don't stop til' I walk in..

Oj va tiden går fort, redan 20 över 4 och jag sitter i min nattsärk.. Ock mörkt ät det ute också.. Usch vad jag vill ha sommar nu nu nu!!
Just nu håller jag på att húngra igäl, maten står inne i ugnen, blir köttförslimpa med koktpotatis och morot. mmmm så gott!

Jag är så himla trött.. Hur många timmar har jag sovit igentligen? somnade vid halv 4 och vaknade vid 11. 7, 5  timmar ock ändå såhär trött´.. Jag har sovit så himla dåligt de sista dagarna, vet inte varför, jag är ju inte speciellt orolig för något eller.. jaa jag vet inte!

Nu lyssnar jag på Down med Jay Sean.. Jag är helt förälskad i den låten asså! men jag lyssnar på den ungefär 1000 gånger per dag så snart tröttnar jag väl. Eller så blir denna låten som en Håkan Hellströms låt. För håkan tröttnar man aldrig på, Jag lyssnar sällan på hans låtar men dom är fortfarande toppen bra!

Jag tog lite bilder från igår med, men dom blev inte så bra, men lägger ut lite iaf!



På fläskfilen satt det en liten "snopp" på, vi tyckte att maja behöver snopp så hon fick den. Wo lär maja att suga av den, visst är vi barnsliga? Wo ser lite " - åh va gott det ser ut att vara"



den bästa bilden från fyvererierna, men ändå är den dålig!


1 januari 2010!

Igår var så himla bra! Kom till Wo vid circus 4  och då började vi att göra oss iordning, sminka, fixa hår och ta på oss. Juste ja, vi får ju inte glömma maten!! Vi hade treätters middag, förrätt, varmrätt och efterrätt. Förrätten bestod av stekta hallomi med roccola , det va jätte gott! Maja och Wo stod för förrätten! Dom ville hålla det hemligt om vad det blev för något, men det blev ju lyckat!  Sedan  blev det varmrätt, som jag Josefine och Erica stod för. Det blev helstekt fläskfile med potatis och rotfrukter i ugnenen ! Väldigt väldigt gott!  Men nu var vi så himla mätta så vi, satt och körde " jag har aldrig" , spela wii och körde ett spel som jag inte kommer ig¨r vad det heter men, det är typ som "med andra ord" .
Sedan var vi klara för efterrätten som var en after eigth mousse, så gott var det, men alla var ju så mätta! Men det gick ner!
 Vid ciircus 9 halv 10 kommer orscar, bulle och johannes tror jag han hette om jag inte minns fel. Men han träffa vi aldrigg, han satt på toan och spydde och sov hela tiden..

Gick ner 10 min innan 12 slaget.  Kollade på de trågiga fyverkirier , är inte så förtjust i sånt. Visst är det fint, men aa.! Gick sedan vidare till Swania, tappade bort alla, men jag och Erica höll ihop! Sedan på något sätt kom jag in på swania, utan att ha betalat. Smart är ju det man ska vara! Men det va så jävla tråkigt där inne, fula människor och en som hade tagit något i drogväg. DU VA RÖDSPRÄNGD I ÖGONEN!! Hoppas hon läser min blogg..

Gick och tog en pommes med kebabsås, med erica och lollo som är josefines syster. Där träffade vi på fasten, michael och linus. Tror inte det va någon mer. Men gott va det verkligen! Gick vidare till stan för att leta reda på josefine, hittade henne snabbt bland killarna. Finns inte så mycket mer att säga, vi va i stan väldigt länge, tappade bort Maja som skulle sova hos mig, men gick hem utan maja och somnade å en gång nör jag kom hem! 

Detta har varit det sämsta året som jag har levt. Året började med att jag blev sviken och det  slutade med att människan jag stod närmast gick bort.  Det bästa med detta året är att jag har träffat så underbara personer, och där står Josefine längst upp på listan. Hon är  värd att hylla!

nu kommer lite videosar ifrån igår. titta och njut!



skir ner dig Amir, vi är britney!



Maja rockar rockringar på wii och slår rekord!



wo, maja och erica gåt catwalk! erica är gjord för att vara modell!

KOMMER FLER!!

Nu ska jag gå och äta frukost och klockan är halv 2!

RSS 2.0