bloglovinbloglovin

ny blir det läggdags, sov gott!

Nej, nu ska jag sova. Försöka iallafall. Inatt somnade jag vid halv 3, usch så jobbigt det va! Vaknade imorses vid 9 så det va faktiskt lite stressigt till frukosten som slutar vid 10. Men imorogn ska vi vakna lite tidigare så att vi kan äta frukost länge, sedan blir det att kolla runt det sista här i Stockholm, kanske det blir något mer inköp, men ärligt så hoppsar jag inte det. har handlar för förmycket pengar och resväskan är supertung! Hoppas att allt får plats!



Jag utanför slottet!

mer inköp!

Jajjemen, nu är jag tillbaka. Och ni kanske undar varför jag inte lägger upp "caroline tipsar" , men faktum är att jag tippsar det jag köper! (;

Efter vi hade ätit hoppade jag snabbt in på Åhlens city, där fick det bli ett par snygga gladiatorskor!


Linne från H&M 99:-  , Jeansshorts Bik Bok 99:- Skor Åhlens 399:- Klockan vann jag på Paow.se den är från GrandSand och kostar 600 om jag inte minns fel!

tredje dagen i Stockholm!

Hej på er. Har gått runt lite i stan och sånt, lite tråkigt att vädret inte varit så bra, de har varit grått och trist. Men allt är ändå underbart för det är verkligen toppen här. 

Gick till Sturegallerian där det blev lite handling,


Snyggt linne från Weekdays 200:-



Jeansskjota från Sturegallerian (Zara) 299:-



Svarta jeansbyxor från Sturegallerian (Zara) 299:-



Jeansshorts , Bikbok 99:-


Nu ska vi dra och äta , tror det får bli här på hotellet. De va lammstek och entrecot, så det får det nog bli! gott gott!

Det jag köpte igår, nu en ny dag med nya kläder!

God morgon. Har precis ätit frukost och jag är lika mätt som igår!
  Idag ska vi tll Sturegallerian och sedan blir det att shoppa lite mer! Vi ska även kolla vart vi ska stå imorogn när tåget anländer.  Det är så stort och det ser lika dant ut nere i terminalen!



min nya klänning från Gina Tricot 199:-


Mina nya tights från H&M 79 :-



Mina nya converse från NK 699:-



Den nya klänningen från H&M 149:-


 Ny tröja från Gina 149:- Nya jeans från Topshop 799:-


Jeansen från Topshop



Tights från Bikbok 79 :-




Prikiga tights från Bik bok 79 :-

Köpte även en bh, men den får ni inte så på! ;)

Nu ska vi sticka, ha en fin dag! <3


Shopping i huvudstaden

Hej där! Idag har vi hunnit med väldigt mycket! Besökt olika platser och köpa en del saker. Efter frukosten gick vi till Gallerian och påväg dit tog vi en titt på Sergels torg (plattan). I Gallerian köpte en klänning från HM och strumpbyxor från HM och sedan ett par jeans från Topshop. Vi gick vidare till NK där det blev ett par Converse. Hur härligt väder som hellst har det varit ute! Solen har skinit ochd et har varit jätte skönt. Sedan skulle vi tillbaka till hotellet för att lämna det jag köpt, men när vi gick förbi alla affärer så var jag bara tvungen att kolla inne på Gina, där köpte jag en till klänning och en tee! 
  Sedan gick vi och åt på Cafe Belmondo, tog en Cesar sallad och den var super god! Efter våran lunch tänkte vi gå till Gamla stan, men vi gick helt fel håll så vi kom till St Eriksplan, men dit ville jag ju med så det gjorde ju inte så mycket. Väl tillbaka mot hotellet fick jag syn på Bik Bok, där köpte jag 2 par strumpbyxor och en bh!

Juste ja, glömde säga att efter vi handlat lite mat så tog en kvinna tag i mig och sa , - Kom så kollar vi på böcker! Jag bah; - Nej du. Hon bah ; - Jo! Så röt jag till bah - men nej! Och så gick hon. Haha, vetta fan va hon ville mig! Och sen Höll jag på att bli påkörd av en bil, jag kollade på min jacka, och plötslig skriker farfar till och bilen tutar. Herre gud va mitt hjärta dunka efter det.

Sedan köpte jag och farfar frukt av ståndgubbarna för 140 kronor, dyrt dyrt!



kines Caroline vid Sergels torg



ÅH INTERNET ÄR SUPER SEGT, SÅ NI FÅR SE MER BILDER IMORGON!

Nu sticker jag och farfar på bio , blir Änglavakt!


dag 2 Stockholm

GOD MORGON!  Har sovit underbart gott, sängarna är supersköna och jag har sovit som en prinsessa ;) Har precis ätit frukost och min mage står ut, ja då menar jag STÅR ut.. Jag har så himla mätt och det fanns så himla mycket att välja mellan! Dom fixa till och med gluten-mackor till mig! specialbarn är jag ! ;)

Nu ska vi gå ut och shoppa lite, kameran följer med självklart!

Ha en fin dag, för det ska jag ha! ♥

nyvaken och trött caroline

rösta på min bikini så hörs vi imorgon! (:

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!



Ja, även om ni inte gillar den så kan ni väl ta er 1 minut och rösta på den? (:


Men vi hörs mer imorgon så visar jag det jag shoppat! :D


JAG LEVER!

Ja, nu är vi framme och jag kan säga att det inte är lätt att hitta här i Stockholm. Tappade bort mig totalt och fick fråga efter hotellet. Tillslut tittade vi det och vi bor mitt, verkligen mitt i centrum. Hur härligt som hellst! Och frukostrummet är super mysigt. Ser lite grekiskt ut, mycket mysigt! Vi har ätit lite kvällsmat på McDonalds, inte sån jag gillar men det fick gå bra nu när det va lite brottobiom. Har även beställt biobiljetter till filmen Änglavakt. Imorgon blir det att gå och kolla mer här och hitta lite matställen och så. Är det någon som vet något bra matställe i Stockholm? (: 



De mysiga frukostrummet.

Några timmar kvar till Stockholm!

God morgon! Hunde inte sova i natt heller. Hatar när jag inte kan somna på kvällen! Gäspade hela tiden, men nej jag skulle tydligen envisas om att inte somna!  Ska snart dra till affären och köpa det sista som jag behöver för min resa. Ca 6 timmar tar det att ta tåget dit, och känner jag mig själv rätt så kommer vara super hungrig redan efter 2 timmar. Men jag har lovat mig själv att inte äta godis på tåget utan frukt ! Hoppas jag håller det ;) Vad tror ni?

Nej nu måste jag dra mig. Hörs från tåget senare ;)

 

Här får ni en gammal bild på mig, tagen i juli! Hade även min meduza då, usch..


vad gillar ni min header?

Hej på er. Kom nästan precis hem. Har varit ganska jobbigt idag faktisk.. Men nu är det snart över. Ska inte jobba förens näst nästa tisdag igen ;) vad säger ni om det? hääääärligt!

Imorgon åker jag, vid vid 12. Så vill ni komma och säga hej då till mig så va vid resecentrum då ;) Nej jag skoja bara! Blir mat hos farfar innan :) gott gott!

Vad gillar ni min nya header? Säg till om ni inte gillar den, då byter jag ;D

monki jacka? Vad gillar ni den?

Vad tycker ni? En hiss eller en diss kanske? Jag inte inte så mycket för sånna här jackor, men vet att det finns folk som verkligen skulle passa i den! Men denna  jacka och ett par svarta tights skulle nog vara snyggt och gärna en färgglad halsduk, snygg väska och converse ! Finns även i marin blå ! Monki

1 dag kvar till Stockolm!

God morgon kära bloggläsare! Sovit gott? (: det har jag gjort. Förutom att Mao ringde mig i natt vid 2.  Undrar vad han ville? Men jag somnade iallafall om snabbt !



Denna va la en snygg festklänning? Det tycker jag iallafall :) Men lite dyr för min plånbok, lite över 1000 kronor för denna kläning på nelly.com ♥





Jag börjar jobba klockan 2 , inte så långt kvar. Men kommer sluta lite tidigare eftersom jag ska till Stockholm imorgon ;D  Sedan blir det hem och sova på direkten!

förändring i bloggen

Hej, förlåt att jag inte skrivit på länge. Men jag har hållt på att fixa min blogg, men det har ju inte gått speciellt bra som ni ser. Bara en liten förändring :) Snart ska jag och mamma kolla på " dumpa honom" passar bra nu när jag precis har dumpat mitt ex.. Sedan blir det lite gottigott med ! :D Och nu är det bara 2 dagar kvar till Stockholm. Längtar som tusan!

 

Vad gillar ni denna fulspäls? Vanligvis gillar jag inte pälsar, men denna ser faktiskt helt okej ut och till spets tee'n så blev det ursnyggt!

Vila / modegallerian.se 299kronor ♥


kom sommar kom!

Hej på er! :) Måste bara berätta om klantiga mig!! Skulle börjat vid kvart i 7 idag. Så jag gick upp vid 5 som jag alltid gör när jag börjar då. Bussen går 12 över 6, i vanliga fall. Men idag när jag kom till busshållsplatsen så fanns ingen där, vilket jag tyckte va konstigt. Tänkt inte på att det va lördag och bussarna går annorlunda. Så jag kollade på busslistan och såg att den första bussen gick 42. Jag försökte ringa mitt jobb men fick inte tag på dom. Och så tänkte jag, en kvart hit eller dit.. Så jag gick hem och la mig en stund, och sedan var jag på busshållspltasten 42. Men inte en jävel där!? Kollade yttligare en gång och insåg att första bussen går 08.42 . Inte 06.42 som jag trodde! Åh så surt. Gick hem och sov i en timma, så skönt. Har blivit så himla trött den senaste tiden. Undarar vad det kan bero på?

 

kom sommar kom!


Snygga tee's från Monki

 

Snygga, unika och balla tees med drag kedja. Åh så snyggt! Självklart är det Monki som säljer de udda och snygga tröjorna. Skönt att någon affär kan sticka ut lite!

Men vad gillar ni dessa tees? :]


söt klänning

Söt klänning från Bik bok! Skuelle passa perfekt med en solhatt och gladiatorsandaler (:♥


sexy mama'

tjenna vänner! Fick sluta 30 minuter tidigare idag, wiho? Nej inte direkt. Va så himla trött imorses så det va inte klokt. Ska upp 5 i morgon med, känns lite dystert! Och nu är det bara...

 

Det ska bli skönt. Tar ju emd mig datan och kameran och självklart mobilen, så ni kan nå mig ;D

 

Juste ja, jag lovade ju er lite bilder, handlade ju som sagt lite saker idag. Och kan meddela att jag inte fastnar direkt på kort! Skräll bilder blev det, men ni får leva med det :)

 

svart skjorta från H&M 99 kronor ♥

 

Jeans jacka deån Vero moda 499 kronor ♥

 

De opopulära men snygga magtröjan . Carlings 199 kronor ♥

 

Ja där har ni de hemska bilderna, men kände inte för att fota idag, känner mig ofräch och osnygg!


sova nu!

Tjena på er! Har precis kommit hem från att ha varit på Överby med tjejerna Vanessa och Maja! Fick köpt mig saker som jag egentligen inte behövt. Men det visar jag imorgon (: Slutar vid halv 4 imorgon så vid 5 så kommer jag visa vad jag köpt!

Kollar nu på "halv 8 hos mig" och pratar med Rickard, vi ska snart träffas och det ska bli super! Saknar hela Halmstad gänget! Ska bli underbart att träffa alla igen snart! Kan ju inte sluta skratta åt Dennis heller! Åh vad jag saknar er ♥


rickard bitchen ;) nej då, söte!


Söta Sara och Jamina, ♥ (det ska se ut som att Jamina hoppar, men hon
lyfter bara på ett ben och sträcker armarna i luften. Gulligt)

Imorgon blir det kanske Göteborg med exet kan bli najs. Då menar jag Fredrik och inte den andra nöten. Men vi får se, kanske , kanske inte! Han vill att jag följer med till elmia, har för mig att det är något med bilar. Gillar inte bilar, bara ahlgrens bilar, men det kanske inte räknas? Jaja, elmia nästa vecka kanske det blir iallafall!

Nu ska jag kolla lite på tv och sedan blir det att sova. Ska ju upp vid 5 imorogn, suger rumpa!


överby med bästa!

Åh sicket fint väder det är nu, solen skiner och jag har faktiskt inget smink på mig idag. Maskara räknas inte som smink i detta läge ;) Det är något jag alltid har på mig, ser trött ut annars! Jag är ganska brun i ansiktet och finnar har jag inga. Så varför ska jag ha smink?  Men annars är jag fördig fixat. Ska möta min bästa Vanessa på toget om 20 minuter, så får väl gå om ca 15 min. Längre tid tar det inte för mig, bor ju mitt i centrala Trollhättan!

Sedan är det bara vänta på min kära Maja och så drar vi ut till Överby, det ryktas om att det är rea ;)

jag och Vanessa i maj! Söt jag är med rosett, eller inte XD

snart sticker jag!

Nu har jag precis duschat. Ska göra mig iordning lite, sedan blir det stan ! Ska även möta upp Vanessa och en person som jag saknat väldigt mycket!♥  Ska bli nice!




här får ni en bild på mig som är exakt ett år gamal! Tagits i mars förra året! Va mycket inne på att mina bilder skulle vara upp och ner, knäppt!

Ha en fin dag så hörs vi om några timmar! (:

Vad gillar ni dessa partyväskor?

 

 

Jag gillar den rosa och svarta. Tror det kan vara  otroligt snyggt till sommarpartyn / grillparty. Den svart/vita kan skippa, inte min smak dirket. Så den dissar jag. Den rosa och svarta hissar jag väldigt mycket!


Gina tricot 129 kr

Vad gillar ni för solglasögon?

Jag gillar solglasögon som har samma modell som rayban. Men tyvärr så passar jag inte idom så jag har lite större solglasögen. Vilket är snyggt det med. Tyckte absolut att 3an med leopard va coola.

missbella.se

god morgon mina underbara läsare! Sovit gott? Det har inte jag. Somnade inte förens halv 3 i natt. Hur jobbigt som helst och så var det jättevarm i rummet med.  Och så har jag drömt konstigt i dag igen. Det är 5 dagen jag drömmer konstiga saker!



Vad tycker ni om denna söta klänning från missbella? Jag gillar absolut volang och mönstret.

ny kategori och nya plagg!




Yess, detta är en ny kategori, ungefär som snygga kläder?! kategorin, men bara att jag tipsar om dessa.





Dessa är mycket snygga. Älskar spets saket. Kan vara bh, body, tröjor.. allt! Så jävla hett äre!

bikbok 99 kronor styck. Erkänn det är värt det?!

hemma från jobbet.

Hej! Nu har jag slutat jobbat och kommit hem (:  Imorgon är jag ledig och det är jävligt gött! Har massa inplanerat dessutom. Kommer bli toppen.


Kolla in denna snygga kjolen från modegallerian.se Har börjat gilla sådana kjolar som sitter lite högre. Mycket snyggt!  Halens 249 kronor!

blommig top från bik bok




Denna söta top är nog ett måste i sommar. Perfekt till ett par jeans shorts. När man ser sådana söta kläder så vill man bara ha allt.  Och blommor är hur fint som helst, gillar det extremt mycket! 199 :- på bik bok ♥
 


söt



HISS eller diss?

denna söta sak hissar jag hur mycket som helst!

Kostar endast 99 kronor på Bik bok.


Caroline tipsar om GrandSand klockor



Dessa klcokor är förtjustande. Billiga och snygga! Har en grå själv som jag vann på Paow.se  Den passar till allt !



god morgon!

God morgon mina underbara läsare (:
Sitter och äter frukost, nybakat bröd dessutom. Väldigt gott! Ska till stan snart med ska bara visa snygga leggings som jag kommer köpa inom kort, i Stockholm asså!



vilka skulle ni vatl? Jag gillar alla 3! Alla kommer från Bok bok :)

svenska hollywoodfruar är ingen hitt

Då har man sett klart på Svenska hollywoodfruar. Vet inte om jag ska säga bu eller bä. Men jag har faktiskt börjat tröttnat lite på det nu. Men tyvärr måste jag kolla på hur dumma och blonda de faktiskt är!


Imogon blir det att gå till stan och sätta in pengar på kortet som jag ska ha till Stockholm! Ska bli super och nu är det inte alls många dagar kvar. Åker på måndag, ska allt ta med mig datan så kommer uppdatera. Tyvärr är min lilla bloggdata sönder men det har löst sig så jag tar med mig farfars istället! Kommer bli perfekt!

Hittat ett par super snygga gladiatorskor på modegallerian.se , bara 349 men dom får ni se imorgon! Eller är ni sugna på att se dom nu?

annars så blir det god natt så hörs vi imorgon  ♥♥♥

18.00 tisdag eftermiddag

Tjennna!

Har precis nästan kommit hem från jobbet. Varit på överby lite innan där jag gjord världen pinsamaste sak. Jag och Vanessa skulle ta en genväg och så vart det massa snö närstan överallt. Men jag ville hellre gå där det inte var snö, utan mer frusen lera. Men var den frusen ? Nej! Så jag fick massa lera på skorna och det såg ut som skit. Så jag började gå i snön istället för att ta bort leran , och tror ni inte att under snön så är det ett stort hål med massa vatten? Jo och där trampa jag i , kan lova att jag sjönk ner ända tll knääet. Jeansen va blöta och skon. Så jag fick ju leta efter ett par skor på överby, men fanns det i min storlek och billiga? nej inte ens det. Så jag fick gå med blöta skor och jeans. Härligt!

 

här har vi något mer härligt! En söt sommar klänning som kan vara perfekt till ett sommarparty. Ett par snygga klackar till skulle göra susen!


hiss hiss hiss!

Jajjemensan, då har jag ätit ! Så nu är magen proppad med god mat! Om en timma sticker jag till jobbet. Sluter halv 10 idag, tråkigt och långt! Men ni får hålla mig sällskap genom att smsa mig ;)




Dessa shorts hissar jag väldigt mycket. Färgen och formen är ursnyggt Och skorna är också snygga. En mycket stor hiss åt både skorna och shortsen!


god morgon sverige

God morgon på er. Idag börjar jag jobbet klockan 2 och det är endast en vecka kvar tills jag åker till Stockholm. Ska bli väldigt kul och skönt! Men just nu sitter jag hos farfar, sov här i natt igen eftersom jag kom på när jag va halvvägs hemma att jag hade glömt mitt smink här. Så då va jag tvungen att åka hit igen. Så snart ska vi ut och ta en promenad i det sköna vädret.  Har även pratat med farfar att jag vill att han skaffar en katt, så nu ska vi kolla runt lite och sen mot sommaren så blir det kanske en katt (:

Men jag kikade lite på nelly.com och hittade denna söta sommar klänning!



ha en fin dag. Börjar ju 2 som sagt, så detta kan bli mitt enda och sista blogg inlägg, men ska försöka så gott jag kan och försöka hinna med fler blogginlägg!



Den kostar bara 349 så jag funderar faktiskt på att köpa den. Men det dumma är att den bara finns i medium och jag tror jag skulle behöva small, så jag får hålla utkik tills de får in nya storlekar!

bakar bröd!

Hej hej bloggen. Haha nej men jag har precis bakat bröd, eller jag håller på att göra det! det står och jäser just nu så om ca 20 minuter så äter jag färska te-kakor (: ska bli super gott!

Här har vi ett snyggt linne som skulle passa perfekt till jeansshorts,  sandaler med kilklackar och massa smycken!

Gina tricot 129 kronor

en bra kväll med den bästa Josefine

GOD MORGON.GODMORGON.

Nu sitter jag här och äter frukost. Gott gott.

Jo igår så¨var jag ju med Josefine. Vi åkte runt lite och lämnade in hennes cv, eller jag fick göra det eftersom hon var lite blyg ;d hehe!  Sen körde vi drive in till både Max och McDonalds och lämnade in hennes cv. Äventyr!
   Vi åkte sedan hem till henne och snackade lite om livet. Vio hann även med att käka pizza och hämta Timmy :) Efter det kom Bella och Jonathan, åkte runt lite. Sedan hämtade vi Josefines lillasyster Louise och Josefine var så snäll så hon körde hem mig (: Men det dumma var att när vi skulle åkte lite med Bella och Jonathan så tog jag på mig ett par tofflor som var Josefines pappas, för jag orkade inte ta på mig mina skor för det är jobbig snörning på dom. Så När hon hade kört hem mig till farfar så kom vi på att jag har mina skor hos henne haha. Ska bli kul att gå i tofflor sedan och hämta mina riktiga skor ! :D

Nu ska jag ta på mig lite kläder och sedan ska jag dra mig hemåt. Mamma festa igår så hon mår inte så bra så jag måste tvätta idag.. Mindre kul måste jag säga!


Bilden får avslutas med Timmy, nej inte cp alls ... hahaha! :D

josefine snart

Snart ringer josefine till mig, då hoppar jag ut så står hon där och spelar hög musik. Fan va gött! Vet inte riktigt än vad vi ska göra, men jag lovar att höra av mig när jag vet ;D



bästa systrarna Olsson , josefine och louise

snygga vår/sommarskor

Hej på er.





Här har vi ett par snygga skor från have2have.se

Va tycker ni, är detta en riktig hiss för just dig eller är det något du aldrig skulle ta på dig?


sen

god morgon! har nästan precis vaknat, det betyder att jag har hunnit äta frukost, kollat andra avenyn och sminkat mig. Har även ringt till farfar så nu ska jag snart ta  på mig kläder och mötas vid affären. SEdan blir det att äta lite pannkakor innan jag ska möta Josefine!

nej n måste jag gå! bloggar senare.

saknar sommaren

Kollade nyss in min egna blogg och såg att de inlägget jag hade skrivit imorses inte skapats. Konstigt!!

Imorses kollade jag på bella&tyra show Måste vara det roligaste program jag sett. Helt underbart är det. Och Amir måste vara en av de skönaste människorna som finns.

Nu ska jag växla in mina pengar som jag fått av farfar och sedan blir det att köpa kinamat. Orkar inte göra någon mat idag ch mamma jobbar till 4 och så länge kan jag då inte hålla mig!


fan så snygga vi är asså! skelögd som jag är! alex, jag och vanessa ♥

snygga skor!



här är skorna jag pratade om! Visst är dom snygga? Funderar nästan på att köpa dom. Endast 399 på modegallerian!
Jag är kär!

if we ever meet again

då var man hemma igen, måste bara visa er denna låt. Det har blivit att måste i min Mr touch!



Så jävla bra är den, right?


blir nog att hoppa in i duschen snart, långledig i helgen. Gott gott säger jag bara.
Lördag blir det kanske Göteborg för min del! :D

snabb bloggning!

hoppsan! ja det är tvärr det ända jag har att säga nu. Tyvärr blev det ingen bloggning igår, och det berodde på att jag började  2 och hade lite annat för mig och sedan var jag hemma vid 22 typ på kvällen. Sen idag var jag tvungen att gå upp vid 5. så jag har inte hunnit lättare sagt. Efter jag jobbat klart mötte jag upp Maja, och nu är jag hemma hos henne. Tyvärr är det magsjuka här så jag ska snart hem tänkte jag. Eller det blir så!

Sitter förövrigt och äter lite godis. egentligen borde jag träna och äta morötter, men är man sugen så är man!

Ska tippsa er att gå in på denna sida. Finns underbara saker där!


det är just med denna brud som jag är med nu. Men detta kortet är ju ett par år på foten.

snygg snygg

 

 

Va tycker ni om dessa snygga skor som finns som nyhet hos åhlens? Tycker det är super snygga! Blir nog att klicka hem ett par sådana!

 

Åhlens 299:-


I väg till jobbet!

Nu blir det till att stocka till näl och jobba. Slutar som sagt halv fyra idag. Skönt att Vanessa jobbar samma tur som mig! Men nu måste jag sticka så jag inte missar bussen som går12 över puss

sött linne!

Hej på er. Som sagt skulle jag till överby efter jobbet. men bussen kom inte så jag åkte hem istället. Imorgon börjar jag 06:45 så bloggar inte på morgonen. Så idag bir det att lägga sig tidigt! Sedan ska jag träna, åker om ca en timma. Skönt om jag nu börjar komma igång med det och inte fuskar!

Imorgon blir det överby istället, slutar halv 4 då!



kolla in detta söta linne. Är den inte helt underbar?

ellos 129;-

snart jobb!

God morgon. (: Sovit gott? Det har jag verkligen gjort, bara att jag vaknade klockan 06:45 av mig själv. Men det gjorde inte så mycket!

Nu har jag gjort ordning en regäl frukost som jag ska stoppa i mig. Börjar ju 10 och går här ifrån 09.00 . Men jag bloggar kanske lite senare om jag hinner, annars bloggar när jag kommit hem. Slutar halv 4 och sedan ska jag till överby, så jag är nog hemma vid halv 6!


avslutar inlägget med en sommrig bild på mig och Sara när jag var i Halmstad och hälsade på mina vänner!

nu blir det promenad i solen!

nu är jag hemma hos min mamma och vi ska snart ta en promenad i det fina vädret! Ska bli skönt även om jag har varit ute flera gånger i dag, men en extra gång skadar inte eller hur?

Imorgon börjar min apu, då börjar jag 10 och slutarhalv 4. Sedan ska jag till överby ovh lämna lite CV. Men sedan är jag tillbaka vid datorn och skriver igen!

hörs morgon ♥♥

jeans är mode!

Kollade in lite på halens.se och såg denna snygga jeansjacka. Bara 299 kronor!

jeans är snyggt tillsammans med jeans. Jeansjacka och jeansbyxor är snyggt ihop!

TÄVLING

Hej! Jag tänkte dra igång med en liten tävling. Du ska göra en header åt mig. Den går till så här!


1. Ta lite bilder på mig som jag har här på min blogg.
2. Skicka bilden till mig på [email protected]
3. Den som gör finast länkar jag här på bloggen och ni kommer få en speciell sak, så skriv er adress med!


Anledningen till detta är att min header är katostof och jag skulle behöva ha en bättre och snyggare!



ny kategori - tävlingar!

Oj, en ny kategori!!


monki kjolar

Nu ska jag äta kotlett med potatis, men jag slänger upp ett par snygga kjolar från Monki!




vilken skulle ni valt? !,2 eller 3? Jag gillar 1an och 2 an! Men tydligen är grått det nya svarta!


knokk klockor




Vad sägs om dessa snygga klockor från Knokk?
Tyvärr är de färger som jag vill ha slut. Men de kommer nog in snart!


åh, salem skulle ju vinna!

åhh, fan va surt.. Hennes låt suger röv och det låter som att hon har ett äpple i halsen. Fan fan fan...
  Jag skulle lätt åk till Norge och kollat på honom isåfall. Men nu vann fucking Anna istället. Aja , grattis till henne och lycka till. Det känns som att Sverige röstar på de sämsta låtarna för att vi ska slippa betala flera tusen när vi ska arrangera eurovision om vi vinner. Eh, melodifestivalen kan ta sig någon stans.

i <3 salem al fakir


kolla så stilig han är! Och så söt är han när han pratar och han verkar så snäll!


GRATTIS ANNA!



nu ska jag stänga av datan och lyssna på salem!



salem <3

ÅÅÅHHH!! JAG ÄR JÄTTE NERVÖS OCH SPÄND! HOPPAS ATT SALEM VINNER HELA SKITEN, HAN ÄR FAN VÄRD DET!


WOW!



Va tyckte ni om programmet som gick live den 11? Jag kollade på den igår och den va riktigt bra. Ska verkligen kolla nästa tordag! Alla verkar så himla trevliga och Kenzas sko samling skulle då inte sitta fel! Är nog lika bra att jag skaffar mig ett jobb så jag med kan skaffa så många skor! För jag måste säga jag älskar bara skor, det måste vara det nästan bästa som finns. Ballerinaskor, tygskor, gladiatorsandaler, pumps, stövlar och kjängor. Allt passar en skönhet och allt passar mig. Skor är en del av mitt liv!

bella&tyrashow.se


underbar spetsklänning

Åh kollade in på Nellt.com nyss och såg de übersöta spets klänningarna.



Hur fint kommer inte det vara till sommaren när man är gyllernbrun? Nu längar jag verkligen till sommaren!

Hissar eller dissar ni denna spetsklänning?


leopard klänning

Hittade en liten söt klänning från H&M, bara 149 kronor!

 

Va tycker ni? Den är säkert söt till ett par gladiatorsandeler !


ett inlägg idag bara!

Hej alla!

Har precis slutat skolan och nu gör jag mig iordning för att äta middag med mina favorit tjejer, vanessa, johanna, isabelle, elma och alex! Kommer bli toppen! Så detta är nog det enda inlägget ni kommer få från mig idag, men självklart bloggar jag mer imorogn. Och då är det melodifestiveln, är sååå taggad!

Kanske bloggar hos vanessa, men det är inte säkert !

Nu ska jag kolla belle&tyra show, ska tydligen vara en succe! :D

vann!

Åh jag vann tävlingen som Paow anordnat. Vann klockor från grandsand.

woo-hoo :D

prov - chek

Hej kära läsare! Tyvärr hann jag inte skriva igår, men  tänkte på det! Jag pluggade hela dagen! Och det lönade sig nog! Jag klarade provet, kankse inte galant med det är iallafall ett VG+! :D Nu väntar jag på Sara, vet inte vart hon tog vägen hah. Men kände att jag måste blogga lite inne. Börjar igen om 30  minuter, sedan blir det världens håltimma, men jag ska gå hem och hämta mina CV papper och gå och lämna dem på stan! Måste ju skaffa  mig ett sommarjobb!

Sedan blir det att åka och träna tror jag. Jag har inte tränat på .. ja jag tappade bort räkningen när det hade gått 6 veckor och nu har det säkert gått 3 till! haha, bikinikropp, ajo! :D

Skriver sen när jag kommit hem, slutar 4 idag!


18 dagar kvar till storstaden

Hej på er! Ligger nu i sängen och skriver detta inlägg från ipoden. Kollar lite på house, finns ju inget roligar på tvn. Imorgon blir det skola , ganska skönt ändå. Har ju varit ledig sedan helgen. Ska ringa vårdcentralen också, mamma kommer dampa om jag inte gör det. Imorgon är det 18 dagar kvar tills Jag åker till Stockholm. Ska bli sååå himla kul. Har även frågat min barndoms kompis jamina om hon vill med och självklar ville hon det så jag hoppas verkligen att hon åker med !! Nu ska jag sova. God natt :)

monki linnen



Vilken tycker ni? Den rosa eller den svarta? Jag gillar båda ! :D

Monki 180 kronor


god morgon

GOOOOOOD MOOOOORGON GOOOD MOOORGOOON!!
TYp så glad är jag! Eller inte, får inte tag i nummret till vård centralen och jag får panik!
   Nej, nu ska jag till stan och byta biljetterna eftersom att det stod fel namn på dom haha. Det stod att jag va vuxen och farfar ungdom, lite fel va? ;D   SEdan ska vi köpa en plattång till mig eftersom att min gick sönder och blixtrade i håret på mig!  Och min andra plattång är slö och plattar knappt mitt hår. Så nu blir det att köpa nu, för en gångsskull!
  SEdan blir det nog överby en sväng ! Måste plugga idag med, tror jag har prov imorgon, eller om det var på torsdag? jaja, ska plugga lite idag ändå :D


Har iallafall ätit frukost, var väldigt gott!  Så nu ska jag ta på mig och gör mig iordning!

jag i mina übersnygga fårtofflor och jofama jackan! great!


SVAREN!



har du några mål i ditt liv
? -  mitt mål är att vara en riktig livsnjutare, ta den dag som den kommer och lyckas med de svåra sakerna i livet.

Hur gammal är du? - Jag är 17 år, fyller 18 år den 8 juli !:D

Hur tar du dig till skolan? Både hos mamma och pappa? Från mamma så går jag, tar 7 min. kulle jag ta bussen till skolan från mamma skulle det ta dubbelt så lång tid, så jag går. I vår när snön börjar försvinna ska jag cykla :D  Min pappa pratar jag knappt med och bor inte hos honom. Men har bor ca 10 minuter från mig såca 2 min till skolan från honom.

Kan du rösa på mig i en tävling, rösta på nr 2 ? Haha, visst det är fixat!

Varför har du varit så oaktiv förra veckan? Åh jag ber så mycket om ursäkt, Jag har haft mtcket annat för mig och min dator är sönder och det kommer ta sin tid innan jag får en ny!

 

Har du något dröm resemål? - Jag har varit i ca 6 länder i europa. Så jag skulle vilja resa utanför europa, tex USA och Thailand! (:

När fyller du år? -Jag fyller år den 8 juli!

Vilket är ditt bästa minne? - Åh, jag har så många bästa minnen . Alla med min familj och vänner. Men ett av dom var när jag och min kompis Nathalie var i Grekland, det var enormt kul! Saknar henne!

Är du aldrg med dina kompisar? Känns som du är med din farfar hela tiden? jo, det har blivt så, det är kul att vara hos farfar (: Jag och mina kompisar.. det känns som vi glider ifrån varandra, vilket vi nog gör en dag.. mycket tråkigt

Vad ska du göra efter gymnasiet och vilket program går du? - Nu går jag andra året på omvårdnadsprogramet och efter det så ska jag förhoppningsvis börja jobba, sedan resa lite. Sedan ska jag utbilda mig till polis i Stockholm !

Vad äter du till frukost? Oj de är så olika, men oftast te och knäckebröd med ost och marmelad!

Vilket är ditt bästa må-bra tips? - Något sådant har jag inte. Jag är så onyttig man kan vara. Jag äter som en häst och tränar knappt längre!

Är du singel eller är du ihop med någon? Jag är singel, så skönt!

Har du någon favoritport? -  Oj, jag har gått i så många sporter. Ridning, fotboll, längdskridskor( haha, pinsamt) och dans . Gick en lektion på friidrott med, men det va tråkigt, även om jag älskar sånt. Men jag gillar badminton faktiskt !

Vilken är din riktiga hår färg? -Min riktiga hårfärg är barbie-blond. Men dum som jag va 8 7-8an så färgade jag det till mörkbrunt och svart, och nu har jag blonderat det igen och ska verkligen inte färga tillbaka det!

Vart brukar du shoppa? - I stan eller Trollhättans köpcentrum. Annars åker jag till Göteborg, det är större och bättre!

När är det du ska till Stockholm? - Jag ska till Stockholm den 29 mars, om exakt 2 dagar! :D

vad är det för rosa-aktigt nagellack du har haft de senaste dagarna/veckan? märke? Det är ett dåligt depend nagelack. Men detta är faktiskt bättre än mitt Face Stockholm nagellack!

 


snygg tunika

God morgon! Blir ingen skola idag mår inte alls bra idag! Så jag ska städa mitt rum, sm verkligen behövs, sedan ska jag även duscha och leta efter mitt busskort som jag har tappat bort!! Så slarvig är jag.

Igår hittade jag denna snygga TUNIKA för endast 299:- på Gina T.

 

Jag hissar denna jätte mycket! Den är otroligt snygg och skeulle passa hur bra som hellst till ett par leggings eller varför inte ett par jeans shorts och converse?

 

 


love bodys


Jag hissar detta så himla mycket. Tycker det är super snyggt med chinos eller jeans till!


en ny jofama jacka till i garderoben?

God morgon! Suttit och kollat Vasaloppet i snart 2 timmar, men nu kände jag att jag måste blogga lite. Tog ju massa bilder igår, eftersom att jag ska delta i Jofama tävlingen.  Detta blev mitt bidrag, va tycks?

Jag i min nya Jofama by Kenza nr3 jacka!

Vinnaren ska presenteras nästa vecka på Jofama.blogg.se! Önska mig lycka till! :D

Ska ju till Stockholm

biljetterna

Och jag har fått reda på bra butiker för kläder av en tjej son har bloggen Febbs.se En superbra blogg, om hennes egna mode! Tack för tipsen!

Längrat sååå tills jag ska åka. Vi ska även bo på ett jättefint och mysigt hotell mitt i centrum. De första hotellet vi kolla på som vi skulle ha med hon på SJ sa att det fanns ett annat hotell med mysigare frukostbuffe, så vi tog ju sjävlklart det istället. Men det första hotellet vi kolla på va jättenära till en galleria, det va bara att ta hissen några våningar upp så va man i gallerian, Hade ju varit perfekt ju! ;D

Nu ska jag göra mat, fisk blir det idag. :d



@ farfar

Hej igen. Nu är jag hos farfar, har precis ätit!
Jag, Josefine och Louise åkte till överby och köpte lite saker och hårfärg, Sedan va de så snälla så att de körde mig till farfar. Idag blir det att baka daimtårta och kolla melodifestivalen!

Nu ska jag ta lite kort med min jofama by kenza jacka, och sedan delta i tävlingen!

ha en fin kväll!



jag och min meduza, som jag har tagit ur! Ångara mig inte ett dugg!

stan vs överby med josefine

Hej bloggen!
Igår hämtade Josefine och Timmy upp mig och Maja. Vi lämnade hastigt Timmy hemma och sedan bliev det att Åka och handla lite inför tacosen. Vi mötte även upp Andreas på ICA . Sedan blev det att dra sig till Maja och göra tacos. Färgade Josefines hår blondare, men det blev gult och brunt, så hon ser dessvärre ut som en tiger ;) grrr.  Sedan kollade vi på Taken, hur bra som helst. Men avslutet va lite halv kasst, men annars va den super! 

Josefine va så snäll så hon körde hem mig och idag ska jag träffa henne och biffen Timmy. Tror vi ska till Överby och kolla på Hårfärg, annars blir det stan. Är ju resemässan på Överby, så ska försöka vinna lite priser isf!

Snabbt inlägg!

idag va det dax för skola, igen. Vi spelade innebandy, och mitt lag vann, pga av mig ;D gjorde 4 mål av 6 ! :DSedan gick ja och mina  flickor till stan och fika på det nysa fikastället "cafe slussen" . Inget att rekomendera, varken för gluten/laktosintoleranta eller andra. Visserligen va det mysigt, men deras såkallade "latte" va en kaffe med vanlig skummad mjölk och deras skummaskin lät som fan,  lät nästan som om dom borrade :S 

Sedan gick vi och fixade lite saker. Och nu sitter jag och väntar på att Maja ska ringa, ska med henne, Josefine och Andreas hem till Maja och äta tacos :D ska bli gott!!

Eftersom min data är sönder så använder jag min mammas och hon har varken cam eller kan ta emot mina kort från mitt minneskort. Så ni för nöja er utan bilder tills jag skaffat ny data, vilket kommer ta enormt lång tid!

Kommer hem senare, vet inte riktigt när och imorgon ska jag ta mig till farfar! Blir det som jag vill så ska vi baka! Känner att mensen är på gång, då blir det lätt så att man blir sugen på sötsaker!

FRÅGESTUND!

Tänkte köra igång med en liten frågestund! Så fråga så mycket nu kan så ska jag svara på frågorna på söndag !


stockholm, here i come

Hej!  Har yttligare ringt fler sommarjobb, verkar vara slut på dom!! Nu imorses så hämtade jag och farfar ut  biljetter till stockholm, och även hotellet.   härligt härligt!




här är en del av vårat hotel!

Håller just nu på att skrive CV , alltid lika svårt. Ska be min mamma hjälpa mig när hon kommer hem!


Ringde precis min praktikplats, ska vara på NÄL och avd. 43 DEt är hjärt Iva, kommer säkert vara masssa blod och slagar överallr. Usch gillar verkligen inte sånt!



stockholms resan-snart bokad

hej, har precis ätit semla och ringt. Fick reda på igår av rektorn att vi inte längre är garanterade sommarjobb, vilket suger!  

Nu ska jag snart beställa tåg och hotell biljett till Stockholm. Ringde flera gånger till SJ men dom svara inte. Så antingen ska jag beställa själv eller så ska jag gå dit imorgon!

Ska nog gå dit imorgon istället, blir bättre så!  ;D

nu ska jag snart kolla på halv 8 hos mig, sedan blir det att gå hemmåt!

vinn klocka hos paow.se

Så, jag har bestämt mig. Jag ska vara med i en tävling som bloggerskan paow annonserar. Hon ska dela ut klockor, och vem vill inte vinna det? Så ja,  nu är jag med och tävlar, önska mig lycka till!

http://paow.se/?p=10051#comments
  

paow

bästa emelie & jag




kollade igenom lite kort på datan. Och här min älskling emelie och jag. Kommer ihåg denna dagen jättemycket. Solen sken och vi gick ut och tog massa bort på oss själva.  Jag ser lite cp ut, men ibland måste man ju bjuda på sig själv, right? :D


grattis farfar och albin!

Så, nu har jag vaknat och har satt på en ansiktsmask. Ska snart hoppa in i duschen, sedan blir det att äta i frukost sedan springa till stan och hämta semlorna. Ska även möta födelsedagsbarnet, elelr barn och barn haha. Han är ju 62 idag. Så födelsedagsgubben lättaresagt. Jag ska övertala honom att vi ska åka till stockholm på påsklovet. Först va vi inne på att ta 9 dagar i phuket, men sen så kom vi på att det kanske inte är en sån bara ide eftersom ingen av oss är bra på engelska haha!

Sedan blir det att gå hem till honom och äta sen ska han få sin present ;D

Men jag tycker att vi ska höras senare, så får ni gratta albin lövgren på facebook, eftersom han fyller år idag!

GRATTIS, och en stort hejdå ;D

(anna : hur vet du vem jag är och varför skrev du får början till mig? (: )

semla

tjenna. du som kommentera mitt inlägg från igår , skriv vem du är..

Iallafall, igår va jag ledig från skolan, hur skönt som hellst! Så  jag passade på att baka en kladdkaka, som blev en okladdigkladdkaka! men den va god ändå ;D
Idag har jag varit i skolan och beställt semlor som ja ska bjuda farfar på imorogn. Han fyller 62 år imorgon, och han säger redan att han har allt, så jag ska bju han på semla ;D och mig själv såklart! mumma!

hörs sen

wohoo-oo

Dagens humör: Trött men ändå dans sugen

Dagens mående: glad, har ingen aning varför!

Dagens borde: PLUGGA! har stort histiora prov på osdag, och har inte ens öppnat boken

Dagens frisyr: kort och hängande

Dagens smink: Inget smink

Dagens klädsel: klänning, skapar vår känslor ;D

Dagens planer: Plugga och kanske baka!

Dagens materiella vill ha: för trött för att tänka!

Dagens fundering: Kommer jag verkligen att plugga? 

Dagens beroende: musik

Dagens tråkigaste: att jag är själv hemma!

Dagens längtan: Sötsaker!

Dagens superlängtan: Snygga nya kläder till garderoben

Dagens tidning: VeckoRevyn

Dagens låt: får bli alla melodifestivallåtarna, salem al fakir <3

1 mars 2010

Tjena bloggen. 2 dagar sedan sist.

Som sagt, i fredags var jag, maja och josefine i uddevalla, Vi började med att hämta josefines körkort ;D sedan körde hon oss till torp, där blev det inget handlat dessvärre, men vi drog oss hemmåt och tog överby istället! Sedan blev det att hämta upp timmy och fixa med ljudet hela kvällen.

Ilördags var det fest, yes, josefine hade 18 års fest. Vi började emd en förfest med mat och spel och mycket dansande. Dessvärre blev det inget danande  senare på kvällen, måste säga att alla va enormt torra, alla bara satt, Trollhättan är en förbannat torr stad. 

Idag är jag ledig, antagligen för att det är risk för snöras och sånt, ganska skön faktiskt, så idag ska jag plugga. har ju ett stort jävla prov på onsdag!

försöker lägga upp bilder från i lördags , men det ser inte ut att fungera, ska nog baka lite istället. fet,fet,fet

RSS 2.0