bloglovinbloglovin

äntligen!

åh, har äntligen slutat jobba, jobba från 13-21 och från 19 till 21 så satt jag bara, så segt asså! men nu är jag hemma och kollat på idol lite., åh va snygg erik grönvall är elle? mums!
ska upp 5 och jobba kvart i 7 imorgon, segt som fan. men slutar tidigt , elle aa 15 så ja. ;D  vill du träffa mig? ;)

på fredag är det fest och jag ska  köpa lösnaglar, kan va lite tjejigt sådär. sen på lördag blir det av till göteborg , fest antagligen!

nu ska jag sova och kolla på tv,
 kyss ♥


omoget?



typ hallå? äckel..    idag har jag vart emd nathalie, har vaxat benen och solat idag, härligt som fan!
nus ka jag kolla på idol och sedan sova. börjar 13.00 imorgon, skönt!
puss ♥

MÅNDAG

härligt med måndag faktiskt, är ledig och jag har precis vart i stan och ätit kinamat. kollade på ett par tofflor jag skulle vilja ha men får se, ska testa mer tofflor (:  köpte iaf en mysig stickad kofta som kan va mysig nu när det börjar bli lite mer kyligt. ska bara hitta en sharf med som jag behöver , eller om jag ska köpa en halsduk? hmm. 
 köpte hostmedisin med, kan behövas!

kyss på er darlings! ♥

sjuk

åh , jag har gått och blivit sjuk. nyser, hostar, ont i halsen och röda ögon, happy face på det asså! så jävla typiskt, jag som typ aldrig blir sjuk. ska till stan om en stud och äta kinamat och hämta ut hostmedicin. blir nog att ta en chailatte på stan med,  kör på kissie dieten?

ska nog köpa lite nya kläder , har typ inga kläder som jag vill ha pöå mig, plus att jag behöver lite med festkläder. ska ju till Kp på fest på fredag. har verkligen börjat gilla pumps men det känns som jag är lite förlång för sånna, vet inte. men vill iallafall ha ett par ! 

nu ska jag platta håret.. (någon som vet vart det finns bra löshår, som inte ser fake ut? )
 blir jag fin får ni se min outfit
puss ♥

jobba!

oj oj, nu blir till att skynda sig, börjar om 30 minuter! så skönt asså, jag jobbar ju bara i typ 3,25 timmar. sen kanske det blir göteborg för min del!

puss♥

farmville?

då sitter man i sänger med marcus som är desperat efter farmville...
hoppas ni får en roligare kväll!

puss♥

ordnat

då vart de klart, smink, out fit, everything, tagir en lång dusch och använt silver shampoo, vad skulle jag göra utan det? även målat mina naglar, rosa såklart!
 på fredag är det skolfoto, undrar hur jag ska klä mig och frisyr? hmm. nu ska väl jag ta cykeln hem till mamma. bor ju hos farfar som sagt!

puss♥


ledig och ändrade planer

blev en promenad och en cykeltur innan frukosten, alltid lika härligt att gå ut på morgonen!
idag är jag ledig, skulle varit med vanessa senare, men ja, hon gick in i en dörr och är yr , tycker hon är like klantig , men tycker synd om henne med! så nu väntar jag på mitt grillade kött som snart farfar ska servera mig, sen blir det bara att vänta tills marcus kommer hem, ska väl kanske duscha med innan?  känner mig jävligt ofräch.

fått min gitarr till farfar med, så det är spelning i full gång, älskar verkligen att spela! hade jag bara kunna sjunga med skulle jag ju kunna söka till idol?

puss ♥

söt?

åh, nu när jag va inne på facebook så tänkte jag, åh jag kanske ska kolla på¨majas bilder.. shit va söt hon är elle?

kolla! förlåt maja om jag inte får lägga upp dom, men du är otroligt söt.

och .. det är faktiskt hennes äkta hår, alltså inget lörhår!




härligt

åh va härligt att va ledig nu i 2 dagar ! imorgon ska jag troligen va med vanessa, hon har tydligen massa wierd saker att berätta. blir nog en fika på standgatan, antagligen iaf, mys!<3

åh nu har jag äntligen sett ett avsnitt av , svenska hollywood fruar, nästan så man vill va någon av dom?
aja, nu ska jag nog kolla på det andra avsnittet , kanske blir helt beroende av de .

jo juste ja, bröllopet.. det va kul, asså  jag trodde att de skulle va roligare, men det är säkert roligare att gifta sig än att kolla på. det va min pappas kusin och hans tjej som gifte sig btw.
vi hade bordsplacering och under varje namnskylt så stod det en sak man skulle göra under kvällen,  och man fick lixom inte säga till någon vad det stod på lappen. och rätt som det är så börjar en kille greja med mitt bh band, jag typ fatta inget men lät honom greja, sen när vi stå och ska ta tårta, börjar han greja igen, jag bah, vafan. han bah, ööh jag ska bara fixa lite.. idiot tänkte jag. jo och sen när vi äter mat tar hans flickvän mat från pappa och en annan tjej, jag bara stod och skratta och pappa bah: ehm asså jag kan hämta mat till dig om du vill? hahahha, sen så när det bara va jag och flickvännen så sa hon att det hade stått på hennes lapp att hon skulle snatta mat från någon annna och på hennes pojkvän hade det stått att han skulle fixa till någons bh band.. pinsamt !  kunde typ inte sova nått den natten iaf, pga av fulla idioter.

åh har jag sagt att jag har köpt mina efterlängtade uggs? isf säger jagd et nu, jag bara älskar dom, blir nog ett par 4:de vita converse med! love it.

puss♥



sne bild på mig efterbröllopet. frech


vette fan va farfars gubben håller på med .


måndag bby

helgen har vart mycket mysig, har vart ledig från apu:n med!

i torsdags kom marcus, upp till trollhättan, på fredagen gick vi och köpte mina efterlängtade uggs på eurosko , och sen hade jag ju presentkort på interflora så jag köpte mig en liten växt med;D typ kaktus i en skål, haha!

på lördagen vart de bröllop och när jag hade kommit till pappa så vill vendela( min lilla syrra) att jag skulle kolla på deras hamster , så när vi gått upp så säger grannen att han har någar byxor som jag kan få , perfect! så det blev ett par g star och ett par andra märkes och en hilfigher tröja! gratis är gott! såhär är det, han jobber amd kläder och känner massa som jobbar på märkesbutiker och han går hem massa kläder  hela tiden, för både tjej och kille och aa då hade jag turen att få kläder! love it.
fan, nu har jag brottom, ska duscha och så med, jag skriver när jag är hos farfar och lägger upp bilder från bröllopet!

puss babes♥

kallt!

åh jag gillar faktiskt morgnar när det är så kallt att man måste ta på dig tjocka kläder och raggsockor, det är enormt mysigt!
farfar väckte mig kvart i 8 idag och då så gick jag direkt upp och vi tog på oss våra skor och gick iväg till ica och handlade, sedan blev det en furkost med färskt bröd och havregrynsgröt!

sedan så tog vi våra cyklar och pratade med vaktmästaren på begravningsbyrån och sedan kontorschefen. det blir en askgrav för farmor, jättefin och bra som inte behövs skötas.

nä nu ska jag göra mig ännu mera iordning och gå ut och grilla kött som blir dagens middag!

jo det blir nog ett par uggs till mig i vinter, har fårr 700 kr av farfar så att jag kan köpa mig ett par vinterskor ;D va tycker ni?

puss♥

rusa?

nu blir det nästan att springa till tvn och kolla idol, sen är det bra att gå och lägga sig. gick upp vid 5 idag, ingen hit asså, kunde inte somna om, började klockan 7. blev som vanligt en mysig frukost med havregrynsgröt, smörgår och ägg, men farfar och tända ljus! 
 
nä nu börjar snart idol och jag ska ringa marcus och prata lite.. 
        
puss ♥

åh data till mig? ja tack!

kan ju inte säga nått annat än att min farfar nästan är helt bäst, nu när jag ska vara här i ca 4 veckor så har han vait så underbar att han har skaffat mig en data! han är ju lixom synskadad och ser inget och vet absolut inte hur man använder en data, så en data till mig blev det, jag ska tydligen ha den till mina läxor och sånt :D

ja då har man börjat APU:n med, det är la ganska okej.. men nu ska jag fika äpplepaj med farfar och tjocka mig !mums.

puss♥

cha cha bitches

kommer bli ÄNNU mer inaktiv nu när jag ska ha APU i 4 veckor och kommer vara hos farfar hela tiden,  och han har ingen data! lite kasst men kommer nig åka hem emellanåt..

i helgen blir det bröllop, och scones bakning hos farfar :D gott gott!

igår va jag på prinsessa, verkligen en söt film, lets see it babes.
blekte håret förra veckan, nöjd, men vill kanske ha lite blondare ;)

klockan på bilden, det är min nya, hur snygg som helst, stora klockor är en grymt snygg accosear!

men nu ska jag iväg till farfar, vi ska handla och sen blir det bara att slappa! ring om det är något,
puss puss♥



mina ögon såg verkligen drogade ut,
men detta är min outfit idag! lack leggings och jeans skorta,
med en Sjösala vind/regnjacka över!



min nya snygga klocka!

plugg, stan, handla

precis som överskriften.. det är det jag har gjort idag!

köpte lite söta höstkläder, såg en riktigt hösttröja, men det blir att avvakta med den!

köpte en rosa mössa på gina tricot(allt är köpt på gina) one size, 59 kr
en jeans skjorta i S , 249 kr
en söt klänning, i S (efterlängtad) ville ha den i rosa, emn fanns bara i brun, men det va höstsnyggt! 149kr
ett par läderleggings i S 149 kr

pluggandet tar kål på mig, orkar inte med det seriöst. men ska man bli bäst så ;)

jo jag köpte ju hårfärg med idag, ska bleka det lite mer ;) kommer bli fint nu i vinter, fast egentligen tycket jag brunt hår är finast på hösten,  men nä, blont är hett ;D

puss♥


vet inte vad som hände med bilden, man vafan. jag har annat att göra!

update

är nog tvungen att uppdatera efter allt som hänt.. plus att nathalie är sjuk och ville att jag skaulle skriva lite ;D

vi har en tjej i skolan, blod och sminkar sig massa, och hon har en kissie mjukdress. asså en rosa mjukisdress i skolan, helt sjukt. chek out: www.kissies.se

jo gastroskopin gick bra, gick runt lite i mitt vita nattlinne som jag fick på mig och kollade på tv. sedan rullade dom iväg mig i sängen där jag skulle opereras. väl inne i opereringssalen så va det massa slangar och apparater överallt, lite cripy faktiskt. sedan så fick jag andas in kall luft och så drog jag in säkert bara 1,5 andetag och sen så sov ja. hur skönt som hellst. jag vaknade i uppvakningssalen och så rullades jag uin till mitt rum igen:D sedan va det bara att åka hem, va hur trött som hellst verkligen!

igår så va jag och farfar i göteborg, handlade smink och sånt.. sedan tog vi spårvagnen till sahlgrenska där farmor låg, nu hade iaf svullnaden i ansiktet gått ner lite, men inte mycket. hon bara låg där och sov, men va inte inne så länge eftersom jag mådde illa och kände att det började bli svart för ögonen, så jag gick till väntesalen och kllade på tv och lästa TARA isf, började lipa självklart.. allt har blivit så mycket sämre med henne, och för mig vill dom inte säga nått.. när vi kom hem från gbg så hämtade pappa farfar ocg jag gick hem, hemma så gick jag och la mig direkt och somnade gråtandes, hatar när nära e på väg att försvinna eller när gången säger att dom ska dö..

idag skulle jag till götebog igen, men jag känner att jag inte klarar av det så jag ska stanna hemma och plugga till mina 2 prov ist!

puss♥

RSS 2.0