bloglovinbloglovin

PAUS!

Nu tänkte jag ta en bloggpaus, har väldigt mycket att göra nu i slutet av 2an. Det är prov, inlämningar, körning ich massa annat som kommer i första hand. Men jag kommer självklatr skriva lite då och då fram tills den 10 juni och sen börjar jag storblogga , ska även köpa mig en ny dator, eftersom mitt ex gjorde sönder den och nu inte tänker ge mig pengar för den. Så det får bli att ta av mina sparpengar, väldigt kul... Men så får det bli, en dator är super att ha!

Så jag hoppas verkligen att ni börjar läsa om någon vecka igen. Ska visa alla mina fina kläder jag kommer köpa imorgon när jag drar mig till Göteborg. Sedan blir det mys med mina tjejer, bla grill och spel.

Nu ska jag dra mig till Överby och lämna tillbaka mina springskor IGEN! Dom har gått sönder yttligare en gång i dämpningen.


OJ, DÖDADE NYSS EN SPINDEL..skyll inte på mig om det blir regn imorgon!

Halloj! Sitter här och steker i solen. Åh så skönt väder det har varit nu det senaste!
 Igår så pluggade jag hela dagen, hade även matte nationella. Det gick sådär kan jag ju säga ;D . Sedan var det bara hem till farfar och vi grillade gott kött. Pluggade även en massa till provet jag hade idag. Tränade även zumba, mådde som fan då. Var helt svimfördig och det svartnade för ögonen. Inte det trevligaste, mamma blev superorolig!

Är ledsen att jag inte bloggat på 2 dagar, men prov och plugg går tyvärr före..

Imorgon blir det av till Göteborg vid 10 tiden. Lite shopping och sm står på schemat.

Ha en skön dag nu, sitta i sköna solen lite till. Sedan blir det att bara ta det lugnt! ;D


17 MAJ

HEY people, Napoleon spiking.
Usch, jag har all histoira i huvudet, suck. Men nu har jag annt att tänka på, så som pq-formen och dela Y genom delta X. Fattar nada!

Nu ska jag snart iväg och träna, blir lite core och gym idag. Sedan blir det att öva lite inför nationella matte imorgon.
Jo juste ja, jag övningskörde idag för första gången med körskolan. JAG VA UTE PÅ VÄGEN!! Jag, på vägen.. Det går lixom inte ihop, och verklogen inte med bil. Herre säger jag bara!


åh, snyggbild Caroline, lyckat.


lackleggings från gina
jeans skjorta från top shop

KRIG!

Kan ju påstå att jag inte är redo för 2 prov imorgon, absolut inte! Har tränat  från onsdags men inget har fastnat i huvudet. Vad är felet? Fast jag vet själv att jag inte kommer ihåg något jag läst nu , men sen när jag får provet så kommer jag ihåg det mesta . Och på något sätt så ser jagd et jag har skrovit i huvudet, typ synsk haha! Nä men så är det. 

Kom nyss på att vi har matte imorgon på morgonen, så jag får inte min sovmorgon inna jag ska ut och köra för första gången med körskolan. Jag går på Kungsportens trafikskola, pga den röda mattan men går på när man kommer in ;) Nej då , skämt å sido.

Nu ska jag sova, och plugga lite till innan jag somnar. Slår vad om att jag komma drömma om revolution och Napoleon och säkert att bröd priserna stiger..

Godnatt!♥


osminkad profilbild..

HEJ!

God mogon!
Eller goddag kanske jag ska säga. Idag har jag inprincip bara pluggat, tränat lite och pluggat.
Just nu gör jag mat som min mamma ska få sen när hon kommer hem, lassange! Som ni vet är jag inte den bästa på att laga mat så jag kan säga att köttfärsen sakar en blandning av tomat och  yoghurt. Ja, vi hade ingen matlagningsgrädde eller craim frech hemma, så jag tänkte att yoghurt skulle smaka bra, men som fan heller!
Men va fan, mamma vet inte om att jag gör mat, så i värsta fall så slänger jag den. Fan nu kokar såsen över... Måste sticka. Puss♥


PIZZA

Nu har jag pluggat tillräckligt för att belöna mig lite med pizza och min vän Emelie.


GREKLAND- 07

Medan jag pluggar om tråkig historia så vill jag på minnas om en bra tid, en Greklandstid. Gick in på netlog.se en gamal sida jag hade för länge sedan, då hade jag sparat denna bilden här. Blev överlycklog eftersom att alla mina Greklandsbilder är borta!

Se och njut!

Nathalies pappa, Nathalie och jag. Sitter på den urmysiga restuarenten!

SOL I STHLM OCH REGN I THN

Alltså fan, jag vill typ slänga på mig bikinin och lägga mig ute på gräsmattan! Det är strålande sol och 22 grader i skuggan. Sommarn är här!! Detta är från Kenzas blogg .

Fan va surt det är, jag vill med bo i Stockholm och ha sol. Här i Trollhättan står det spö i backen och är inte alls sugen på att gå ut och lägga mig i bikini. Är det höst väder jag ser? Blåsigt och regnit.. FAN!


Mamma har inte varit hemma sen i onsdags, hon är åkte till Stockholm för att hälsa på en kompis och u sitter hon på Ålands färgan tillbaka till Stockholm igen. Pratde med henne för en stund sedan då hon satt med ett glas vin i handen ute på däck och solade.. Avundsjuk är det jag minst sagt är!



-18

Fan vad glad jag är, jag har tränat ganska hårt nu i en månad. Minst 4 gånger i veckan dvs. För en månad sedan mätte jag mig, för fösta gången, och nu i morses mätte jag mig igen. Och jag har blivit 18 cm mindre. Fan va stolt jag är! I ROCK!



Då ska vi se om jag kan börja focusera igen.. Jag har precis varit iväg och tränat core på Sportlife i 30 minuter. Sedan blev det snbbt hem och äta biff med motötter. Orkade inte koka pasta eller motatis, så det fick bli lite GI mat. Men har för mig att man inte får äta morötter om man går på GI?

Ska snart börja plugga igen, histora suger kan jag ju meddela.  Synd att det är så tråkigt väder, för jag skulle velat sitta ute på ballkongen lite faktiskt.


INSPIRATION


älskar kavaj, smycken och korta tights. Snygg outfit!

udda, men snyggt! Fräck jeansjacka, men ingen jag skulle ta på mig!

Chill outfit.


blommor, rött, småväskor, ballerina skor, älskar allt detta. Snyggt!

FRÅGA MIG VAD DU VILL!

Som ni ser så har jag i mitt högra spalt en liten frågehörna. Fråga mig gärna saker om ni vill veta ngot om mig ;) Eller så skriver du bara frågan som en ommentar så svarar jag på den ;D


LOOKBOOK.SE




PLUGG

Nu ska jag sätta mig på ballkongen, äta knäckebröd med gruka och plugga lite hitoria i myskläder. Ganska skönt ändå..


INTE PÅ TOPP

Yes, nu har jag ätit, både mat och godis. Borde plugga men jag har huvudvärk så det går inte så bra.. tyvärr. Funderar på om jag ska dra och träna lite, men vet inte om jag orkar, får se. Nej usch vad tråkig jag låter nu, men är inte alls på humör idag. Trött, huvudvärk, vill träna, måste plugga och har på mig mjukiskläder som jag inte alls trivs i. Får väl hoppa in i duschen och sätta på mig riktiga kläder.


CHILL FEST

God morgon, sovit gott? Det har absolut jag gjort! Somna sent och vakna tidigt, inte det skönaste men..
Igår skulle jag haft fest hemma, men allt blev ändrat så det slutade med att jag, Maja, Josefine, Timmy, Lucas och Joel satt hemma hos Maja och spela kort och drack lite. Självklart damapde jag och Josefine loss med att dansa, allt ifrån Stampa med leroy till YMCA.


Timmy, Lucas och Maja ♥


Josefine ♥




Nu ska jag plugga, sen blir det att ... plugga? haha. Fettovärt emd 2 prov på samma dag, och ska fan köra med körskola då med, For the firts time lixom ;D Woho!


GALET!

GALET! Så jävla grym kväll.. haha . Mys vart det. Äh , orkar inte skriva u, uppdataerar imrogon med vidoe och bilder!♥

13 MAJ

God morgon! Eller god morgon.. har varit vaken sen 11.. Emelie sov hos mig i natt, och innan hon kom så skulle vi köpa lite godis, men ingt va öppet. Så surt så det fick inte bli något godis!

Men nu har hon åkt hem och jag har handlat lite. Ska plugga, plugga och plugga. Ikväll blir det lite fest för mig, med de bästa!

Ha det fint nu, ♥

12-5-10

Nu ska jag ut och möta Emelie, ska dra med henne till Hemmakväll och köpa godis ;) en riktig gottegris är jag!
Dette fick bli ett kort inlägg, måste ju gå nu lixom!

Ha det mysigt nu, ♥


fråga mig inte vad jag gör för smile med munnen, look-a-like-per-gessle?








Christoffer (Maiden) O , finns här för dig, du kommer klara detta. Tror på dig och finns här när du behöver mig!♥

LOOKBOOK



















PARTY ALL THE TIME?

Kul att det spöregna när jag cyklade från farfars gubben. Helvete va bröt jag är, håret, kläderna, sminket är på mina kinder.. Får ta mig en dusch.. och bli ännu mer blöt! Ska det va blött så ska det, right?

Jag väntar på min vän Emelie som ska göra mig sällskap för natten. Vill ju inte vara helt själv nu när mamma är bort rest.



2 dagar gamal bild..


nytagen bild.. Nu ska jag duscha, måste träna med, ångest.. Haha, snyggt jag har fått till min hand asså, hur lyckas jag?

FINT FRÅN LINDEX





SWIM BY LINDEX






REGNING DAG

Hej på er mina kära bloggvänner.
Usch vad det regnar, tur att jag inte har hund så att jag är tvungen att gå i detta väder. Men visserligen är jag det ändå, sitter hos farfar och ska snart hem och träffa Emelie, så det blir ca 15 minuter i ösregn ändå..  Hade hellre velat vara utomlands med min vän Erica och sola och få färg.

Hade endast 2 lektioner idag, 2 ur tråkiga lektioner, historia och körutbildning.. Sedan blev det att cykla hem till farfar och grilla. Så jävla gött!

Denna helgen kommer vara ganska dålig uppdatering, självklart blir det uppdatering med inte lika mycket. Har 2 prov på måndag och jag är extremt stressad över att jag inte kommer klara det.. Jag hoppas `ni förstår? Men efter det så blir det mycket uppdatering med mer mode! Jag lovar!

Imorgon blir det Göteborg med Emelie. Ska kolla på skolavslutningskläning, visserligen är det inte alls nödvändigt att ha en nya kläninge, men det vill jag ha! Nya skor, klänning och smycken.

Nu ska jag dra mig hem i ösregnet, hoppas ni har det bättre väder än vad jag har! ♥


TRÄNING ... IGEN!

Trodde ni jag var död?  Det är jag nästan ! Har varit och tränat s-core i 45 minuter, så jävla gött asså! Träffade en gammal klasskamrat, Matilda, det va väldigt kul. Plus att vi tränade på samma pass så det va extra kul ;) KUL KUL! Nu sitter jag hos farfar och har letat upp gamla TTela tidningar, ska skriva om buschen i Samhällen, en läxa som inte har blivit klar än! Men snart ska den bli gjord! 

Snart ska jag iväg på att till pass, men det va 1,5 timma emallan passen så jag stcka hit lite och åt. Så nu ska jag träna Zumba med Emelie i 1 timma, tills halv 9. Lite sent men det får gå.. Hoppas på lite "trappmaskinen " med innan jag sticker från sportlife!

Nej nu sticker jag, det börjar om 30 minuter och måste vara där i tid för att få den bästa plasten längst fram. Vill inte stå LÄNGTBAK, man ser ju fan inget då !

Imorgon är det en halvdag, och sen ska jag grilla! GÖTT, men inte lika gött är att det tydligen ska regna! HELVETE!

Nej nu ska jag dra, blev veckans blogg på myzans blogg. Tror hon ligger bland de första på mest aktiva på blogg.se. Men hon ska snart få lite info om mig. Säger till när det blir!

ALLT

Åh så skönt det var att träna idag.
30 minuters s-core med lite pause eftersom brandalarmet gick..
20 minuter på crosstraineing
20 minuter på "trappan" vet inte vad den heter men det är typ som en trappa man går i;)
och sedan 20 minuter i gymmet.



Och nu har jag ätit en nog kvällsmat som bestod av knäckebröd och te, SUPER! Snart blir det duschen och lite talang, bloggläsning och plugg. Har rodovisning i morgon och mitt arbete är inte klart än!

Ha en fin kväll nu, ♥


Jag och älsklingssyster på Liseberg

FÖRSTA SKOLDAGEN PÅ DENNA VECKAN!

Yess, då var man hemma efter första skol dagen denna veckan. Skönt att det bara är 2 dagar kvar! I helgen är det lite granna som är inplanerat, tex Göteborg , träffa maja och emelie och träna. längtar!

Snart är det träning igen, jag har träningsvärk som fan i sidan , men det är bara skönt för då ver jag att jag har förbrännt ;)


TRÄNING FÖR HELA SLANTEN!

Nu har jag tränat klart. Så här fick det bli;
Zumba (dans) 60 minuter
Crosstraining (viktminsktning) 20 minuter
Sedan blev det att cykla hem till farfar och äta lite. Efter det blev det att cykla hem i motvind. Och nu ska jag duscha. Imorgon blir det redovisning och jag hittar INGET om fjortisarnas historis ;s.. Även utvecklingssamtal står på schemat!

God natt, jag avslutar detta inlägg med en bild på mig och bästa Emelie!





GOTEN MORGEN?

God morgon, ja det är sant. Jag vaknade för en timma sen, klockan 12. INTE likt mig! Men inte så konstigt när man gick och la sig vid 5 på morgonen!  Satt och kollade på 1408 igår, skit äskig i början, men sen så sög den ju. Knepig film asså!

Idag ska jag plugga, riktigt mycket. Ska redovisa imorgon om fjortisarnas historia , mindre kul! Mend et ska väl inte ta så lång tid. Ska även träna idag, fett skönt. Blir ZUMBA. Hade en reservplats på 8 och men nu så kom jag in. YESS! Fan va gött. Tränade ju inte igår, va för trött. Så det känns bra att jag ska träna idag!

Nu ska jag enr till tvätten, den kallar på mig!

Visar lite bilder från igår lite senare. ♥

BILDER ÖVER DAGEN


så här såg jag ut innan jag åkte till Emelie..

så här såg jag ut när jag skulle sova hos Emelie


Så här tänkte jag se ut när vi skulle åka till Överby.. MEN


så här såg jag ut istället.


Så här såg jag och Emelie ut när vi drog till Överby..

 

 

Have fun med mina bilder och ha en bra lördags kväll, det ska jag ha. Som tusan. Imorgon är en dag då plugg, städ och tvätt är inbokat!


PANCAKES!

Så där. nu har vi vaknat! Har drömt super konstiga drömmar idag.. Vaknade 3 gånger i natt haha.. Vi har iallafall ätit en mycket god fruksot, pannkakor med glass! MUMSIGT VÄRRE!

Nu väntar jag på att min pappa ska ringa så att vi kan åka i väg med min jacka till Torp så att jag kan byta den, den är lite sönder i fickan och det är faktiskt 1 års garanti på den. Ska även se om jag kan få en mindre storlek, den är lite stor för mig och ser ut som en motorcykel brutta i den ;)

Men ringar han mig inte så blir det att åka till Överby skulle jag tro, vi får se..

MED VÄNNERNA

Nu sitter vi här, jag Emelie och Elia. Elia spelar gitarr och beatboxar (han är grym), Emelie pratar i telefon med pojkvännen och jag ... jag bloggar och käkar morötter. De andra käkar godis, inte riktigt min grej. (MYT).

Är super trött,  ska ju upp tidigt imorgon till träningen. Börjar 10:20 med s-core, ses vi där?

Sov så gott, det ska jag göra iallafall, brevid min Emelie !


HOS EMELIE ♥

Nu sitter jag hos Emelie, hon har precis duschat klart så nu ska jag med duscha . Sedan blir det ner till stan och träffa Elia, wooho! Blir väl en fika på strandgatan, vad vet jag!?!

Ha en mysig fredags kväll nu people.

Ps. Tacosen va förövrigt super god! ;D


7/5 2010

Nu ska jag äta något, sedan blir det att dra hem till Emelie och mysa riktigt mycket. Har saknat henne massor! ♥


bild innan utmaningen, jag och belle.


Ni får ha det så fint, jag ska ta en tablett och få bort den huvudvärk jag fått. Senare blir det tacos med Emelie, bloggar senare ! ♥

VIDIOSAR FRÅN UTMANINGEN


SPEX 1

SPEX 2


VINSTEN ÄR VÅR!

3DJE ÅRET I RAD- VINST!

Jajjamensan! Vi vann i år igen, FAN VA GÖTT! Vi kämpa som fan, spexen va kass, men MÅG's va faktiskt ännu sämre!


VI VISSTE REDAN INNAN ATT VI SKULLE VINNA!

HMM.. ;d

FREDRIK OCH ELMA MED MINA OCH ELMAS LOCK!

VI VAAAAR GALNA!


UPPVÄRMNING!




Har även lite vidiosar som kommer in om en lite liten stund! NJUT av vinsten NISSE!

GOD NATT

Nu går jag in i duschen. Träningen var awesome. 30 minuters core och 48 minuter på bandet! Jag är nog fit for fight för sommaren!

God natt!

SKA TRÄNA

Nu sticker jag iväg och tränar, känner mig riktigt peppad! Hörs senare!  ♥



AVSLUTNINGSKLÄNNINGAR

Lace Halter Dress SEK 669, Jones & Jones - NELLY.COMPrice Dress SEK 1499, Stylein - NELLY.COMFeather Shoulder Dress SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COM
NELLY.COM


HM.SE


AHLENS.SE





TOPSHOP.SE


ÅH SÅ SUR!


Igår skrev jag att jag skulle skicka hem denna och den bruna, men så skulle jag fortsätta kolla på HMs hemsida och se om jag hittade något mer. Och sen  hade jag inte varit "närvarande" på hemsida i över 1 timma så jag va tvungen att lägga till kläderna i varukorgen igen. Och tror ni att denna fanns kva i S? NEJ! fan...

DRESSCODE OCH HEJJAR-KLACK



Dresscode; sista bilden va inte ens meningen att den skulle ta kost just DÅ!
Jeans från Zara
Kort tröja från Carlings
Smycken från olika ställen

Idag så sjöng Fredrik, självklart kollade tjejerna och jag på honom. Imorgon är det Utmaningen, NISSE mot MÅG. Vi tar nog hem det iår igen, tredje året i rad nu isåfall! Jag och Elma ska vara med i Hejjar klacken, så håll utkik efter mig!

Nu ska jag plugga lite, sedan blir dett att åka och träna! Har kommit på vad mitt projekt arbete ska handla om! Men än så länge är det hemligt!

LOVE YOU

Nu blir det att gå och göra sig redo inför imorgon. Då blir det att kolla på Fredrik när han sjunger i aulan och sedan ska jag och Elma göra banderroller inför "utmaningen". Är du förlorare? "nej" så går man på måg! ;PPppPPPP Älskar alla ;PPPpPPpPpppp grupper på Facebook!

Ha det så bra, och glöm inte kolla på sista Andra Avenyn avsnittet. Tråkigt faktiskt, riktigt bra program!

HJÄLP!

Jag skulle verkligen behöva hjälp med mitt hår. Som ni vet har jag axellångt blont hår, och jag älskar att ha blont hår till sommaren. Men nu har jag funderat och jag skulle vilja ha en omväxling nu i sommar. Både när det gäller färg och frisyr! Så snälla hjälp mig, spelar ingen roll om det är världens konstigaste förslag, jag är nästan villig på allt! Inte för konstiga färger utan normala hårfärger!



Är inte dessa 2 , 2 av världens vackraste kvinnor?

UNDRAN

Sitter och tänker på vad jag ska ha på mig imorgon. Vädret ska tydligen inte vara det bästa, så det får nog bli jeans, ja det får det nog! Kanske så här?


VOLANG




Beställt den naturvita och den mullvadsfärgade. Ville haft den rosa egentligen men den va slut i S så fick bli de andra 2. När jag kollade efter dessa 2 igår så va de slut.

Vilken färg gillar ni?

DAGENS FRÅGA- NY KATEGORI


CHOKLAD OCH SOL

Nu ska jag käka choklad och sola lite på ballkongen. Gott gott!


Zoomar ni närmare mot min haka ser ni lite choklad-finnar som dök upp idag efter chokladen igår. Men ack.. Vad gör det om 100 år?

OUTFIT 5/5

God morgon!
Nu har jag vaknat och gjort iordning mig. Fanns inte så mycket att göra iordning, tog ur fläterna som jag haft över natten och tog lite mascara. Nu när sommaren börjar komma så har jag mindre smink.


Lite voffligt hår. Så tråkigt när jag bara plattar det hela tiden plus att jag sliter så himla mycket på det!


Outfit:
Linne, GinaT
Skjorta, Zara
Leggings med dragkedja , H&M
Halsband, Glitter
Ringar, lite olika ställen

GOD NATT SUGER BABES!

Hej på er. Nu ska jag göra ett litet snabbt blogg inlägg och sedan gå och lägga mig. Jag skriver mindre och mindre för varje dag och det är för att ajg ska lägga ner bloggandet. Jag tycker det är kul och det enda syftet är att jag ska gå tillbaka till bloggen om nåågra år och se vad jag gjorde då, inget annat. Jag bryr mig inte hur många läsare jag har, jag bryr mig inte om jag inte tillfredställer er mina inlägg. Jag gör detta för min egna skull. Har fått en del skit kommentarer och inom kort ska bloggen tas bort och jag ska göra en ny, hemlig..

Idag har jag har orienterat, skit kul. orientera med massa personer tills jag hittade Elma och Belle, vi hittade massa kontroller och det blev ett VG på MVG tid. Fattar ni? haha.

MVG 300 poäng 2 timmar
VG 250 poäng 2,5 timmar

Vi gick 260 poäng på 2 timmar. Hänger ni med nu? Härligt. Efter det så cyklade jag hem snabbt, skulle egentligen fått en macka , men de hade glömt att skicka med en gluten macka så jag fick äta hemma istället, gjorde inte så mycket faktiskt. Kyckling är ju godare, right?

I skolan pratade vi lite om projetarbete, vet inte vad jag ska göra. Frågade Robin vad jag skulle ta, han sa att jag skulle visa typ olika lag hur man tejpar stukade fötter?! SKIT KUL ELLER HUR? eller inte, dåligt förslag Vinnerholt! Har ni några förslag vad man kan göra?

Idag har jag inte tränat, som jag borde och skulle. Avbokade passet i sista sekunden och det var för att jag har både historieprov och hygienprov. Hur kul är det från skala 1 till 2? Inte direkt så kul.. Tror inte ens att det kommer gå så bra, känns inte så..


Nej nu ska jag lägga mig i sängen och spela spel på Ipoden, helt besatt av det. Även mina klassmates börjar bli det ! Dom bah : får jag spela? Vilkan bana är du på? haha så söta ♥

Och grattis till Rickard som klarade uppkörningen! ♥ You're the best!

TRÄNING

Nu har jag stekt i solen lite. Så skönt att sitta i solen, känns nästan som om att man ska grillas sönder på 3 våningen där det är helt vindstilla. Ganska skönt faktiskt! Nu ska jag dra iväg till träningen, idag blir det 30 minuter focuserat på core och rygg. Sedan blir det springning på bandet. Imorgon ska klassen orientera, ska springa själv så det gäller att jag har kompassen och kartan i rätt hand samtidigt som jag har konditionen i den andra!




EGOINA!

Nu sitter jag och äter min lunch, varma mackor! Så gott, även så kollar jag på Bella & Tyra show! Egonina är med, så ball är hon!


2 maj 2010!

God morgon mina solstrålar. Skönt att jag inte vaknade av att jag drömt någon mardröm inatt. Igår drömde jag om massa giftiga spindlar och sen när jag vakna, gissa vad som låg död i min säng? Jo en spindel! Skit äckligt!

Så skönt att jag inte börjar föens vid halv 1 . FAN VA GÖTT! Tror jag ska gå ut lite, detr är ju så himla fint väder, skulle behövt träna lite nu på morgonkvisten, men tror inte jag hinner det! Jo det gör jag, men jag ska ju träna vid 6!

Nu ska jag ut och kolla lite i butiker, kanske blir en fika , vem vet!

Ha det fint ute i solen ♥

LÄGGER UT EN OUTFIT SNART!

FF

Nu har jag gjort egengjord pizza och ätit upp den. Åt den så fort så att jag inte ens hann ta kort på den ;O
Nu ska jag kolla klart på Humorgalan- för varenda unge.

YES, om 2 veckor är jag hemma själv. Mamma har precis bokat flyg till Stockholm så det blir FF (kommer ihåg att jag älskade det programmet med Markoolio och Tobbe ;D ! WOOHOO!

Nu ska jag sova, puss!

SOL

Nu har jag solat lite på balkongen. Har faktiskt fått lite färg. Röd är väl faktiskt också en färg? ;D Men så småningom blir det nog lite gyllenbrunt, så brukar det vara iallafall!  Snart kommer väl alla andra problemen som solexem..

Just u gör jag det tråkigaste som finns, pluggar. Jag hade faktiskt bestämt mig för att ordet "plugga" inte skulle förekomma i min blogg men nu är det så mycket plugg så jag inte vat vad jag ska säga att jag gör istället. Har prov i morgon i körkrtsutbildning, och jag måste få bra betyg i det! Visserliggen är det bara 30 sidor, men ÄNDÅ!

Nu ska jag äta kött, pommers och sås. Nu denna månaden ska jag börja äta mycket nyttiare än vad jag gör och det är för att kroppen ska se bättre ut till sommaren. Usch för att jag har kommit på såna dumma ideer, skulle varit bättre om jag skulle äta allt gott jag ville. Men man vill ju se ut som alla reklam tjejer gör, tråkigt..


VALBORG OCH LISEBERG

TJENNA BLOGGEN! Uppdatringen har varit kass. Igår var jag på Liseberg, HELA DAGEN! Träning stod först på schemat, blev lite mage och rygg träning. Sedan blev det snabbt hem och göra sig iordning för en kylig dag på Liseberg. Det blåste och va kallt, men vid 7 tiden sken solen in, härligt!


Och så här slutade det, 2 kg toblerone och 2 kg mjölkchoklad !


Lägg märke till mig systers hand, hon tror att hon är söt när hon gör så. Haha!

Nu ska jag kolla klartpå Nanny diaries som mamma spelade in åt mig igår! Ska även smacka i mig massa choklad som vanns igår.


HÄR KOMMER LITE BILDER FRÅN VALBORG

Josefine och Elvis på Espresso house.


Timmy och aggresiva Elvis.


Ha en fin dag, ska sola lite hade jag tänkt, men efter jag kollat klart på filmen (:



RSS 2.0