bloglovinbloglovin

fin pojke

jag har på min skåpsdörr i skolan va? han gör reklam för kondomer, vilket är bar om man inte vill bli gravid och inte få någon onödig sjukdom!

avundsjuka? han är het!



styva bröstvårtor , snygga ådror som syns och magrutor!! mums!

snyggtröja

idag hade sara en snygg tröja på sig,



vill ni köpa den får ni åka till ullared!

sådär ja!

då har jag inlett denna veckan med plugg!  lovar att det inte kommer något mer om min blogg om plugg, känner att det har blivit för mycket..

imorgon blir det göteborg, ska ta bussen vid 5 och sedan ska jag gå på teater !

jag har nästan köpt klart alla julklappar :D känns underbart faktiskt, okej, ska erkänna en sak.. jag har bara 3 personer jag köper till, mamma, maja och farfar. det är dom som betyder mest som får julklapp!


trött?

ver inte hur många gånger jag snooza idag, säker över 10! men när klockan va ca 5 över 7 va jag bara tyungen att gå upp! tände min röda julstjärna, tog fam 2 mackor ut frysen , koka ägg , sminka mig och platta håret.. åt så klart frukosten också, sedan tog jag på mig de kläder jag skulle ha på mig. Blev tigthta jeans och vit tunika.

innan jag gick släckte jag min rösa julstjärna, intressant morgon va? nej inte direkt!

kom faktiskt lite försent, va här kvart över och vi börjar kvar över, tog tiden hur lång tid det tog att cykla till skolan.. 4 min!

läraren va med sen..

åh va tråkigt jag skriver!! nä nu orkar jag inte skriva med, ska bli lite gladare och sen skriver jag ;D!



vååår julskinka har rymt...

ja det är precis den låten som spelas i köket!  Nu kokar vi knäcken och snart är dom nog klara !
det luktar verkligen ljuvligt! mumma!






imorgon eller ikväll får ni se min fina julstrumpa!

FÖRSTA ADVENT

Åh så härligt när det börjar bli jul ! hoppas bara att snön kommer snart, även om jag kommer frysta häcken av mig, jag är inte så bra på att ta på mig varmt!!

Idag så ska min lilla syster komma och så ska vi baka knäck :) är inte det en bra början på julen? det tycker iallafall jag (:

jag och mamma ska mysa på stan , och där kommer jag verkligen frysa nu när min jacka ligger i tvättmaskinen!!

och jag vet redan vad jag ska göra andra advent :D



recept på knäck:

Ingredienser

75 st

2 dl vispgrädde
2 dl ljus sirap
2 dl socker
1 dl skållad hackad mandel
2 msk ströbröd
2 msk smör

Gör så här

Blanda grädde, sirap och socker i en tjock bottnad kastrull. Koka utan lock, rör om då och då tills smeten klarar kulprovet för knäck (ca 15 min. i en vid gryta eller ca 30 min i en gryta med mindre botten.) Tillsätt mandel, ströbröd och smör. Fördela smeten i knäckformar. Låt stelna. Förvara i kyl. Kulprov: Häll några droppar av smeten i iskallt vatten och rulla till en kula. Knäck-kulan ska vara fast till hård.

och är du laktosintolerant så kan du ta Otalys vispgrädde och smör ! ;D

snart 00.00

och josefine har just åkt hem.. lite synd för hon är ju fantastisk rolig asså!!

gick till mataffären och skulle köpa gluten bröd, det ända kärringen säger är : i mitten i frysboxen, eller så höger om batterina så kan du baka ditt egna bröd..
tror hon verkligen att jag ska baka bröd när klockan är halv 9 ? yeah right! köpte gröt istället! Maja slavsade i sig en sallads bulle, synd att man är glutenintolerant så att man inte kan smaka på härligheterna! elle ja, glutenintolerant och glutenintolerant, jag ser mig som det nu när jag ska testa det i 6 månader, ok?

Just nu är jag bara väldigt varm, har sprunget ut och vi ja m***a, gottans ju?! och majsen räknar matte, pluggis?

Imorgon måste jag verkligen plugga, men det säger jag varje gång men oftast blir det inget gjort. Dessutom ska jag och mamma vinna biobiljetter imorogn, jo det är så att vi ska till stan och se ut  vilken affär som har finast pyntat fönster, kul va? haha nej inte så men  :)



puss och kyss för nu ska vi sova!

en rad

igår blev det mys med maja! :D idag blir det med mys med maja, men josefine ska med vara med! Sitter hos maja nu och är typ propp mätt! åt någon konstigt , men väldigt gott hemma innan jag åkte hit.

tänker faktiskt inte skriva mer än så här!


ÖNSKELISTA 2009


jag orkar helt enkelt inte!

nej idag orkar jag inte skriva blogg! ska skriva lite kort bara va som händer idag!

hela idrottslektionen gick ut på att lära mig göra en bakåt kullerbytta, men har fortfarande inte lärt mig!!

åkte sedan hem till farfar och vi har gjort tacos! mumma!

Nu är typ Marcus påväg hem till mig och ska lämna mina saker, och så ska han hämta hans saker, ville inte träffa honom, så jag är ju hor farfar så länge! Sedan så ska jag träffa maja vid 7 och vi ska äta middag med hennes mamma och Diana :d

Kanske hör av mig senare , men bara kanske!

sent..

ja jag vet att jag inte vart så bra på att göra några inlägg idag, men har lixom inte haft tid!

i morses så gick jag upp, duscha och sen mötte jag upp  farfar i stan, vi gick och kolla lite sedan så åt jag kycklingsallad och han torsk på en restuarang i trollhättan. började halv 1 och va i skolan till 2, fick reda på mitt betyg i medicinsk grundkurs..

sedan så åkte jag och mamma och handla sen va det bara att göra sig iordning och åka till Överby med Maja. köpte en present/julklapp till mamma, eftersom hon fyller år så nära  julen så blir det lixom att hon bara får en stor sak iställer för 2 små. så jag köpte en spikmatta som hon blev jätteglad för!!

nu har jag kollat klar på mammas pojkar och kollar nu på paradise hotel !

imorgon är det idrott som gller, typ gymnasik med volter och bock hoppning, inte min grej men ja.. sedan slutar jag halv 12 och ska göra tacos med farfar!

sedan så ska jag hem till maja och äta och sova! mys mys. jag och Bella letar fest på lördagen så är det  någon som ska på någon fest, hör av er :D [email protected]


JUL PÅ LISEBERG

åh, snart är det faktiskt julafton, mindre än en månad kvar!

en sak jag vill göra är att gå på jul på liseberg i göteborg, är det någon som känner sig manad att gå med en sådan som mig? bara det kommer lite snö så är jag redo!



mysigt va?

chicago - caroline

alla som har spotify, sök på chicago- caroline! hel skön låt. vackert namn dessutom!

imorgon börjar jag halv 1, är det någon som vill göra något eller? haha, jag menar ni kan väl skolka gör min skulle huh dudes?

annars ringer jag min farfar och frågar om han vill vara med mig och kanske äta på resturang med mig?!

slutade typ jättetidigt idag, när kan det varit? typ innan 1 iallafall, och så har jag inte pluggat något!! ajg kan faktiskt inte koncentrera mig, inte för jag har koncentrationssvårigheter men jam det är iallafall svårt som tusan!


hej!




i matte salen har vi andra saker fö oss än att räkna matte ;D

eeeuuuw?

Nu har maja gått , hon ska ha pass för små barn i taekwondo!

kollade lite bilder och va inne på mappen där det stod "Halmstad 09" på och så hittade jag denna bilden. den togs inne på HM har jag för mig, och så hittade jag några parfymer ,asså vem vill gå runt och lukta blöt trädgård, regn och smuts? och wet garden luktade verkligen blöd trädgård, euuuw, så vidrigt!




daniel norberg, hylla!



denna låten är gamal för mig, men den är fortfarande lika fin! Det är typ som med Håkan Hellström, man kan inte tröttna på honom!   Han ser ju bra ut med!! GRRR

hemskt

jag gick in på en kompis blogg, hon är vegan, vilket betyder att hon inte äter något animaliskt! hitta denna video! alla borde se den , sluta blunda för verkligheten!

Ett liv som gris from Djurrättsalliansen on Vimeo.


GODMOGRON MINA ÄLSKADEBITCHES!

nu har jag matte sedan ska jag till tandläkaren!!! sedan blir det valtorg i skolan!hmm,vet inte vad vi ska göra därmen..

sedan kommermaja hemtillmig och sover. MELLANSLAGSTANGETEN CPAR!


en liten filmsnutt?



sådär! hoppas det fungerar!

cha cha alla carro-lovers!

Idag har jag och klassen varit på en föreläsning, hur långtråkigt som helst, bara massa äldre!!!
Jo förensten så skulle jag ju varit med Maja idag, men det va visst öppet hus på skolan och min mamma fyller 39 år idag, så vi ska ha en mysig sleep over imorogn istället!

Igår va jag och mamma och spann?  Typ ett spnningpass iaf, åhh va jobbigt det va! Sedan åkte jag hem till farfar och prata och sov där!  Känns som om farfar känner på sig att det har hänt något, jag menar , visst frågar farfar alltid vart Marcus är och hur han har det.. men denna gången frågade han hur det va med kärleken!!?

Som jag skrivit några gånfger så han vi dåligt internet, det är segt och vi får bara vara inne ett visst antal timmar per månad.. Och det roliga är att mamma tycket det är helt okej att jag går in och bloggar och sånt, men hon tycker inte att jag ska göra mass ovettigt som typ facebook.. Min mamma tycker alltså att blogga är viktigt? :D

ska försöka få i en video på vanessa idag, men får se om jag fixar det! för skoj skull asså, inget seriöst här!


gamal bild på mig, när vi höll på att flytta i april!

det går uppåt!

ja det går faktiskt uppåt för min blogg, mer läsare varje dag!

Idag vade vi visst sovmorgon.. men kom till skolan 1,5 timmar tidigare! ;D gjorde klart lite saker och sånt ! Så ganska bra att jag kom ändå! Sedan blev det engelska, matte b och historia! härligt härligt!

Har fått  fina komplimanger av mitt hår, men just nu tycker jag att det ser helfult ut. Inte så fint som det såg ut den dagen jag kippte mig!

har blivit helt beroende av darins låt , runaway!
så himla bra huh?
han är dock ganska söt !

Imorgon blir det att vara med min älskling maja. Hon är underbar! ♥
slutar 5 imorogn, ska va lite på högskola och kolla på något ! wird!

Vi hörs imrogon bloggen, blir nog ett videoinlägg då?!


SINGSTAR

någon som har singstar att låna ut den 18  december?


plugghästen är framme!

jag och vanessa sitter och plugggar historia. fast på helt olika platser ;) vi hjälper varandra ;D helt rätt asså!

i veckn blir det att spendera tid med viktiga personer, som maja !


marcus är det slut med, helt slut. Inga har vetat om det , men nu har det varit slut i ca 2 veckor ! så inga frågor eller något om det !

22 november

här är mina nya jeans!



dom är lite stora på smalbenen, men det är XS så , dom borde vara minde!

NU HAR JAG VAKNAT!

Hoppsan, jag somna vid typ 03.00 i natt ochh vaka exakt 10.00! 7 timmar i natt, usch då, hade velat sova längre men har jag väl vaknat så kan jag inte somna om.

Igår kom jag på att jag har glömt att hämta min cykel i stan, men vilken tur att jag bor i stan och kan hämta den lätt som en plätt då :D

Kvällen igår va perfekt , skulle gått på en fest men ja, det blev inte så. Så vi åkte hem till Josefine och spela spel och snacka.

Min fredag va helt bäst med. Som ni kanske inte frstod men som  sanningen va , var att jag hade ENORMT mycket läxor i veckan. Flera kurser slutar också vilket gör det ännu mer svårare att hinna med att blogga. Men i fredags gick allt verkligen bra, nationella i engelska gick bra, mitt läkemedelsprov gick sååå över förväntan! och mitt stora Projekt arbete gick så himla bra, det blev 13 data skriva sidor! imponerad va? jag med!
Sedan ringde jag farfar, då va han i stan så jag åkte till stan isället för att åka hem. Vi gick och gjorde en ny nyckel till honom eftersom att han hade tappat sin. Sen gick vi och klippte mig hos Klipparna! jag blev så himla nöjd!! Allt hår va verkligen i olika längder innan, men nu är  det fint! Sedan skaffade farfar et frididskort till  mig med ;D tack!

Jag är faktiskt lite nervös inför nyår, måste hitta något snyggt att ha på mig och måste hitta någon fest! Men det kan ju inte va så svårt att hitta? eller?

Nu är jag äntligen tillbaka! :D

Så nu är jag tillbaka med nya tag! Har tagit lite luft i Göteborg idag! Träffade Fredrik. Vi åt, fika och shoppa kläder, solgalsögon och dust it! Juste han köpte hårspray också, haha. Han tyckte han hade ofixat hår ;) Sedan när vi va inne i Nordstan så säg vi några tjejer med , free hugs, tröjor! Fredrik, jag vet att du va sugen på dom ;)



Fredrik är såå hungrig på sin Big Mac! Jag som glutenintolerant får äta annat!





hahha, så ful va denna "kavaj"

nu ska jag till josefine, ha det så trevligt där hemma, för det ska jag ha! :D
och bara för att jag la ut bider på fredrik är för att jag inte har några bkder på mig :D

god morgon bitches!

har haft en halv historialektion  och ni sista halvan ska vi jobba med arbetet, men lat som jag är så orkar vaken jag sara elle vanessa göra det.

bara så alla vet så kommer jag inte vara inna på några dagar, av personliga skäl..


grattis

till mig som pluggat jättebra idag! Va nere i biblioteket hela första lektionen och andra lektionen satt jag med i biblioteket men då kom Victor . Vi prtatde lite men sedan va båda tvugna att plugga. han skulle tydligen ha ett prov i religion på 120 sider !  tur att man inte har det säger jag bara! Sedan gick jag iväg och skule äta. det är så jävla äcklig mat i skolan nuför tider, kan inte trollhättans komun lägga lite  pengaar på skolmaten istället för massan annan skit som nytt skridskohus?

WOW..

ogår va det inne mer besökare än någonsin! Kan det vara för att Fredrik skev på sin blogg att alla skulle kolla mig? hmmm. ni borde läsa min blogg oftare asså!

Idag skullle jag ju till skövde, men skolarbeten går före så det blev inget skövde för mig!

pluggar

sitter här i köket med en skål risgrynsgröt framför mig. mamma sluter sent idag, typ 7? och då ska hon göra mat (: egentligen gillar jag inte att äta efter 7 men ja, ibland får man offra sig!

åh jag är så taggad för den 18 december, Det är dagn vi börjar ha jullov och det är då jag ska med många andra åka till josefines stuga! Åh så kul det ska bli, lixom hur kul är det inte att träffa alla man gillar på en gång lixom. Så ska vi sova där, eller det kanske är en självklarhet?
Vet att det är typ jätte långt kvar, men är sååå tagad ändå!


hej

personen jag skulle fika med dissa mig totalt, den hade tydligen bestämt med en annan ? även fast vi sa att vi skulle fika en vecka innan. knepigt!

jaja, igår blev en städ dag. skönt att ha ett frächt rum och det behövdes!
sedan kollade jag på heartbreakhotel och paradise hotol! lovely!

idag ska jag plugga ännu mer . har ett stort prov i läkemedel och ett stort projekt i bröstcancer!

ska även göra iordning mat, fläskfile och potatis klyftor. mumma!

ska fakiskt börja skärpa mig!
jag ska blogga mer!

tråkig söndag

jag gillar verkligen inte söndagar, och absolut inte nu när det regnar och är tråkväder!

kvällen igår va såå himla kul och roligt! imorses gick vi upp tidigt för maja och josefine skulle träna! så det va bara att dra sig hem. nu ska jag göra mig iordning, ska träffa en person som jag saknat jättemycket! vi ska fika så kom till strandgatan om du vill se mig ;D

framme!!

så, nu är jag framme hos sleep-over partyt! vi har på oss pyjamas och sitter och myser i soffan med dansbandskampen på tv skärmen! inte min smak men när josefine och maja ska tönta sig och dansa bugg då går det inte hålla sig för skratt ! haha

puss på er

snabblogging idag!

har bara pluggat och pluggat idag.. och nu ska jag göra mig iordnig för ett sleep-over party!!

skirver mer imrogon!

1 timma kvar

till Idol börjar. Vart ett helvete att bestämma vad jag skulle äta för mat idag eftersom jag inte kan äta allt. Vet fortfarande inte och inte ätit sedan jag och sara fikade och då tog jag en frapino drink vad 12..
är hungrig som fan asså, ska ta en käckemacka lite senare!

nu kollas det cops och ska gå och lägga mig och vila bort min huvudvärk!

ingen bra dag idag..

dresscode!




vitt linne
stickad kofta
svarta glans leggings
pärlarmband
klocka
halsband med ett O




ja hopp..

hmm, har ärligt talat inget att göra?! jodå, något ska jag göra men det är hemligt så det får ni lista ut själva.. men förutom det så vet jag faktiskt iinte vad jag ska göra :O

vart i skolan och tog sedan en fika med Sara på espresso house, en frappe blev det! Blev till och med bjuden! Tack Sara!
åh, nu vet jag! jag ska göra något som kanske inte är så kul, men kan vara rätt skönt i bland, och det är att sova! eller så ska jag vila. kanske somnar, vem vet?

fick skolkorten idag med!! Usch va hemsk jag ser ut, seriöst.  jätteful verkligen!




ser ut som jag har jätte kort hår, visst har inte jätte långt men lite längre än axeln iaf.. sen är min jeansskjorta het ful och man ser typ inte mitt ansikte.. suck!

god natt!

nu ska jag sova. är faktiskt trött! har duschat så känner mig fräch!  ska ha idrott imorogn, eller ja, vi ska göra kullerbuttor och sånt småbarns aktiga saker. gillar det inte, får fan huvudvärk!!


god natt sov gott


FRÅGA MIG!

Så redan nu tänkte jag faktiskt göra så att ni mina små söta läsare ska få fråga mig massa frågor! Vet att ni har massa frågor att ställa ! Om vad som helst!


farmville vs bonde!

Jag måste bara säga att Vanessa är hur söt som helst! Hon har börjat odla krasse hemma.  Istället för att gå in på facebook och skörda så gör hon det in real life! på hennes blogg. www.softilera.garben.se kan ni läsa hennes ointressanta liv, ;) nä skoja bara! hennes itressanta liv och krase odlingar. Snart kommer det en konsert hon ska vara på, kommer säkert va kul och läsa om hennes dag där nere. Kommer faktiskt åka med ner, men konserten får hon gå på själv med resten av hennes kompisar medans jag och Sara går runt och kollar!  i Hennes blogg får man även se hennes dåliga hår dagar och annat smått och gott!

GAMMAL BILD!

ful människa

Donatella Versace måste vara en av dom fulaste männisorna som finns. Utan alla hennes operationer hit och dit så hade hon vart jättefin tror jag.  På en bild i Hänt Extra nr 47 så va det en bild, typ som denna, som hon såg helt nerdrogad ut på?! Pla att hon är 54 år och ser mycket älder ut! Shit damen..








nu så..

sitter jag i skolan! Sara sitter brevid och vi snackar kläder, glass och farmville! intressant va? absolut!

imorgon ska jag fika med Sara! härligt härligt!  idag ska jag nog inte göra något. någon som vill göra något? 

har faktidkt bestämt mig nu att jag ska ta ur medusan, det känns inte jag längre, och Sara tyckte faktiskt att hag är sötare utan! så va gör man inte för att se lite frächare  och sötare ut? jo tar ur piercingen!

♥♥

GOD MORGOON!

God morogn babes! drömde något konstigt idag, men kommer inte ihåg vad!! Hatar när det blir så, att man inte kommer ihåg vad man drömt! Börjar 10 idag, så jag passar på att skriva lite! lite och lite.. det kommer bli väldigt kort! Ska äta frukost en gång till idag! haha! Nu blir det risgrynsgröt! mumma!


känd?



hoppsan.. undrar om alla 99+ är kärleksbrev till mig?

vet att ni älskar mig

onsdag !

skönt att vara hemma hos farfar igen! Tagit te med knäckebröd till kvällsmat! mensvärken har blivit bättre men gör fortfarande ont som fan! fat.. jag fattar inte varför jag berättar om att jag har mens för hela sveriges människor?! aja, jag är kvinna och det hör till kvinligheten!

detta blev mitt inköp igår!



undara hur det ska gå med mitt godis förbud nästa år:O

kommer det se ut så här?




nä ska jag ha ett godisförbud så ska det se ut typ så där. ska iallafall strunta i godiset!


sorry för dålig uppdatering!

skulle skriva i morses men mensen övertog och hade världen mensvärk! överlevde historian men fick sedag gå hem! hade så ont! men oj, ni börjar vi igen! skrver när jag är hemma, åkte till skolan igen vid halv 1 btw!

mys i soffan

har suttit och myst med mamma framför tvn, enasm mamma söker, va det! och nu kollar jag på halv 8 hos mig som jag tycker är ganska kul faktiskt. älskar att göra mat men jag suger på att göra så det smaker gott, så det är kul att få insperation från olika program!

På lördga ska jag tillSkövde, shoppa shoppa ochh ännu mera shoppa? självklart!

nu ska jag kolla klart på tv, duscha och sedan få min skönhetssömn!


♥♥♥

diss!






Nu är det min tur att dissa! Och jag vill dissa vita jeans byxor ch vita stövlar!
Vita jeans är nog det fulaste som finns att sätta på sig. Vissa säger att det är fint på sommaren , men inte ens då är det snyggt! nej det är något jag aldrig skulle sätta på mig.  plus att man ser fetare ut i vita byxor.  det känns bara so 1829 och nu är det lixom 2009 snart 2010 då ska man bara inte ha det på dig!
och vita stövlar, hur snyggt är det egentligen? så fult!  det är så "melodifestivalen" aktigt som va lite modernt att ha 1990! Visst kommer äldre saker tillbaka nu, som stora galsögon,  mycket färg och blommor på käder. Men vill vi va gamla och klä ut oss till medeltida människor? klart vi inte vill!






sen ska jag hissa småmynt! i snart 2 år har jag sparat alla min asmåmynt jag samlat på mig. första gången jag tog alla småmynt så gick de pengar till en resa till grekland. förra sommaren tog jag pengarna igen och fick ihop 3000 och köpte mig en kamera! och nu igår när jag räknade dom så hade jag 1500 kr och då har jag bara sparat dom i några månader! det är så smart och det känns som att pengarna bara ploppar upp!





bra början på veckan

skönt att tisdag snart är avklarad! fick sluta 1 timma tidigare idag, underbart!
passade på att åka till stan och hittade faktiskt 3 saker. tyvärr så har jag minneskortet hemma hos farfar så ni får se dom någon annan dag när jag är hos farfar. Ska nog dit snart någon dag, har bara 3 skor hos mig och  skor hos farfar så måste ändå dit!  pratade med farfar igår och han ska köpa ett fritidskort åt mig! det är skönt, slipper jag slänga ut 700 kr på det lixom!

köpte veckorevyn med, ska faktiskt börja preminumera på den!

agnes måste ju vara en av sveriges snyggaste?

skönt

med rast! nu har jag bara en lektion kvar sen blir det hem och göra iording mat. gluten maten är inget speciellt. bara frukorsten då jag åt knäckebröd som inte va så jättegott faktiskt.  men det funkar!

  men jag skriver igen när jag är hemma, så ska jag hissa och dissa. glöm inte det!


är i skolan

och ska göra ett arbete om bröstcanser. Självklart tog jag bröstcanser för att jag själv är kvinna och det är oerhöst viktigt att stödja bröstcanser. själv har jag gjort det 3 gånger bara iår. Så ja, alla borde södja det, annars  är det idiotiskt tycker jag, sen är det snyggt med att rosa band på bröstet!

detta är årets modell! köp nu!

god middag!

cha cha alla bloggläsare. nationellan i engelskan gick suoer bra, kommer säker få mvg eller något. både jag och sara pratade hur mycket som hellst. temat va djur och människor så det va ganska lätt faktiskt! skönt att ha det avklarat iaf.

om sakt sk jag  plugga idag. tråkigt men behövs göras, kan ju inte leva somen prinsessa hela tiden ju?

nu ska jag äta min goda mat som jag gjort, med förrätt, varmrätt ochingen efterrätt  !


god morgon babes!

sitter i skolan nu, hade sovmorgon till havl 10! härligt!
 vid 11 ska jag och Sara ha nationella i engelska, vi ska snacka om djur och människor. gillar att prata engelsla så det kommer gå galant för mig ;D sara är nervös som fan så aa, men klart hon klara det!

idag ska jag plugga ännu mer! blir nog en tripp till farfar, men går faktiskt bäst att plugga hemma eftersom vårat internett hemma är segt och det är inte farfars internet. ska samtidigt be honom om ett fritidskort, det är ett kort som man kan åka gratis i hela västra götaland.

imorgon börjat mitt liv som glutenintollerant, köpte pasta mjöl musli och knäckebröd igår! ser ju inte så gott ut faktist.

 tack vanessa för att du skördar hela min farmville, jag va besatt förut, men inte längre, har inte tid och det är tråkigt !

förlåt!

förlåt att jag inte har skkrivit så mycket idag, eller jag har faktiskt inte skrivit alls!

kan bero på att jag har läxor att sköta så det har jag ängnat min tid åt idag!

har tränat med , ska bli smal och stark! sedan har jag solat i 20 min, måste bli lite mer brun till vintern!

vad är snyggast lixom?



nu håller jagoch mamma på och gör varma mackor i ugnen.

min macka inne håller: toast bröd, chilli"ketchup" stark, paprika, chalottenlök , tomat och ost.  mamma har samma som mig bara att hon har mer tomat och skinka!

på tisdag ska jag börja med att bara äta gluten mat, allstå mat utan mjöl och sånt. usch vad jobbigt! hoppas bara att slipper ha ont i magen!

ska kolla på film nu som jag och marcus hyrde förra veckan! sovmorgon imorgon med :D börjar halv 10 istället för kvart över 8! halleluja!

tjäna pengar?

detta är är väldigt bra sätt på att tjäna pengar som jag har gjort väldigt länge nu! det är gratis och ändå får man pengar, bara när du blir medlem får du 20 kr. helt underbart va?

detta är jättebra sett för oss med lite pengar som gärna vill ha lite mer. så bli medlemmar ni med!

länken finns  på högersidanlängst ner!


filmtajm

kollar på film med mamma, personal effects heter den. tycker inte den är så bra faktiskt, fattar inte handligen i den haha. men den är spännande så man måste lixom se klart på den!


IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG

för idag är det Saras födelsedag , HURRA HURRA HURRA! :D



GRATTIS SARA!

bilden är söt!


god morgon!

usch vad jag är uppe tidigt?!  eller 9 kanske inte är så tidigt iaf, som vanligt typ!
magen bara skriker efter mat, ska snart väcka mamma så vi får äta tillsammans!

idag så ska jag plugga sedan vet jag inte, vill så gärn till göteborg!! imorgon kanske?
har kommit på 2 saker jag ska önska mig i julklapp, jag menar.. det är snart julafton ;O
ska iaf önska mig en bloggdator med internet och så ska jag önska mig löshår!  jättebra saker såklart!

igår så skulle jag fikat med mamma på stan, för vi gör aldrig något tillsammans, men vi åkte hem och åt istället. sen kom marcus och på kvällen mös vi och kollade idol, som jag ville se!

nu på morgonen åkte han , han skulle typ greja med någon bil?!
hörs om en stund!

lovely

oj, det blev inte så mycket bloggande igår, orkade faktiskt inte gå in på datan!
gick bra hos dietisten, ska äta gluten mat i 6 månader och se om mitt mag ont går över! sedan tog jag gardasinsprutan, kändes knappt!

sedan gjorde jag mina gele naglar och köpte ett jättebra värmespary till håret för 209 kr.

idag blir det mysdag framför tvn :) ska nog göra någon god mat eller så ska jag köpa någon god mat!

GRATTiS VANESSA!




god morning people!

har ni sovit gott? det har jag med! jag är faktiskt inte så närvös än inför eftermiddagen då jag ska ta en spruta. Men jag har ju inte heller bestämt mih om jag ska det eller inte..

idag börjar jag 10 och slutar egentligen 4 men ska ju till sjukhuset till dietisten så måste gå tididare ;D
nej, nu ska jag fixa mig och äta frukost!


jag kommer inte att blogga för ens i kväll eftersom jag åker direkt från skolan till sjukhuset och sedan ska jag fixa naglarna!

jag har inte

kommit iväg än, är helt fast vid datan! förstår inte hur besatt jag faktist är av den! Imorgon så följer Sara med och hon ska med förlänga naglarna, hoppas det blir snyggt! men det är klart det blir!!

nej, nu MÅSTE jag åka!! ska vara på körskolan klockan halv 5!

jag och min afulsöta syster. jag ser katta ut men det duger!


onsdag

så, jag skulle ju gått på kösskolan idag med pappa, men min pappa är sjuk i huvudet, lovar! så jag ringde till mamma så hon och jag ska köra ist! Det känns mycket bättre och jag gillar mamma mer!  När jag och mamma körde lite på Torp parkeringen så skrattade hon bara haha, bara för att jag inte kan köra bil!
älskar min mamma♥
nu ska jag hem och göra något annat, orkar inte vara hos farfar om det ska vara så här hela tiden jag träffar pappa! åhhh!!

aja, hej då hörs senare..


3 timmar sedan jag blogga..

Hade bara en lektion idag, jag och Sara fick hoppa över matten eftersom vi är lite för bar för våran klass..
vi gick ner på stan och kikade och tog en varm macka och en frapino, väldigt gott!!
det finns ett  läppglans som förstorar läpparna, på Kicks bl a finns det.  läpparna lixom svullnar och man får snygga läppar. Kostade runt 300 , men det är värt det!



usch, nu känner man verkligen att det börjar bli vinter. så jävla kallt! Tur att man har sina snygga uggs att gå i, Sara kallar det [aggs] låter snyggare än uggs!

nu ska jag hem till farfar, ska plugga lite och sedan åka iväg till körskolan vid 4!

dagen i morgon ser ut så här!


GOD MOGON gott folk!

gick upp halv 7 , fick en god frukost av farfar som gick upp tidigare för att göra denna frukort till mig. För att jag ska känna mig pigg tar jag alltid en eller 2 vitaminer, idag fick det bara bli en brust tabeltt



papaya/ annanas är en stor favorit!

jag brukar också ta en vitamin tablett som heter Kvinna som man ska ta en om dagen!


Idag va det fullmåna, så passade på att ta ett kort , blev inte så bra men ganska :)



Nu så ska jag dra till skolan, Sara lura mig att hon missa bussen! vi kommer nog till skolan samtidigt om jag börjar cykla nu!

tiden går så fort

Visst går tiden fort, det är redan 3 november! Imorgon ska jag till kösskolan och säkert lyssna på någon tråkig gubbe som ska stå och prata i 3 timmar! orka med det eller?! men vill man ta körkort så får man ta den smällen!
 åh jag kan verkligen inte bestämma mig!! ska jag ta livmoderhalscansersprutan eller inte? vågar ju inte ifall det gör ont ;O ska iaf till min dietist på torsdag klockan 4 och sedan ta sprupan vid halv 6 om jag ju vill och vågar, har iaf en tid då!



cha babes!

har pluggat lite, men är lite svårt när min lilla syster vill vara med på kort och göra miner och sånt !


                        här leker hon hund?



här ska hon visst leka söt, vet inte riktigt om hon är det men :)


nu ska jag och farfar gå ut och röra på oss och samtidigt ska va posta lite brev !
klockan 21 är det andra avenyn , ska nog se på det, och innan det blir det , halv åtta hos mig halv 8 tror jag det är ;D



DiSS och HiSS

Nu kommer det till stunden jag ska dissa, och då sla jag börja med..

trasiga paraplyer, sånna där små billiga paraplyer från något billigt skit ställe som bara går sönder. Det är precis som att  paraplyer är någon engångsgrej. För när det regna så blåser det oftast och ja, då går ju det sönder och då har man slängt ut 100 spänn för ett engångstillfälle, vad är poängen? att inte bli blöt så klart, men det går ju sönder dirket när man kommer ut i regn och blåst!? fan för bra och tåliga paraplyn ist som går att lägga i väskan som inte tar så stor plats!!   Det är nu jag kommer till min andra dissning..

trasiga paraplyer som ligger och skräpar, är väl hur fult som hellst, och inte bara det är det dålig för miljön, för vem tar upp paraplyna? Nej ingen! Så det jag vill säga är att köp ett bra paraply som håller och om du har ett dåligt och trasigt paraply, släng det hemma!








                          



♦ Min bästa kompis Maja ,
ja henne vill jag hissa. Hon är en av de viktigaste personerna i mitt liv och hon är den man verkligen kan lita på. ALLA borde ha en sånan udnerbar person. Hon ställer upp till över 100% vilket jag är väldigt glad för! 3 års vänskap och jag kan fortrafande inte förklara med ord hur mycket jag faktiskt älskar henne!


HOPPSAN!!

Förlåt så JÄTTE mycket för att jag inte har bloggat på typ 3 dagar!! Mitt internet fungerer inte så det är därför! Så nu sitter jag hos farfar och bloggar lite, ska sova här med så jag kan blogga hela dagen. Nu håller vi på att göra Kyckling med ris, så gott!!  Sedan ska jag plugga lite histora,  om typ.. kommer inte ihåg haha!

nuså, i lördags va jag med älsklingen Maja. Vi gjorde en god middag, tacopaj och scones!  Undertiden en stund kom fredrik förbi och hämtade sina pengar som jag hade hos mig.


en skev maja som bara älskar att leka bakmaskin!



en ful men god tacopaj med goda scones som är som dom ska, fallfärdiga!




På sönsdagen så va det en dag kvar till allvaret börjar, skolan, så ville vi åka till Överby , men otroligt så hittade jag inget. Jag som allrid köper något när jag är ute på stan!!

Sedan blev det fotbollsmatch på tvn med några vänner, IFK Göteborg mot AIK. Maja är AIKare, och KP är IFKare. Kp blev typ gråtfärdig när AIK vann med 1-2! Han hade till och med IFK tröja och halsduk.

På kvällen gjorde jag inte så mycket, skulle ju upp tidigt till skolan på måndagen..


Hyde 4 filmer igår kväll men somnade när jag kollade på Natten på museumet 2.


Idag ska jag plugga , eller det kanske jag redan har sagt?  Ska hissa och dissa lite senare idag med, missa inte det!


RSS 2.0