bloglovinbloglovin

lov lov lov..

tjena tjena.  Jo det är ju lov och då har jag så mycket att göra. I måndags var jag på lager 157 där jag hittade en randigt tröja, en tröja med en stad på, en hood och ett par "serietidningsleggings" . Snygga som tusan. Sedan blev det en tripp till Ullared, handlade mycket bra-att-ha-saker  där. Inga kläder dock, men det har sina andledningar.Gillar inte kvaliten.

I tisdags passade jag min lilla syster och vi badade på Vattenpalatset.  I onsdags var jag, josefine, wo och albin på överby och kikade efter party kläder. (är ju fest imorogn) Hittade inget tyärr. I torsdags så var jag i stugan, skottade lite snö och sånt. Det har ju kommit enormt mycket snö nu det sista! Sedan blev det till Torp där jag hittade en snygg kjol och en passande hallonröd topp. Kommer bli superb! På kvällen blev det jordgubbs-ansiktsmask!

Idag ska jag josefine och maja till torp och hitta kläder åt dom, jag ska även köpa strumpbyxor och ett halsband!

nu åker dom från maja, så jag borde gör mig iording!

hos syster

yes yes, nu är jag hos min lillasyster och hälsar på. Inte sett henne på , ja jag kommer inte ens ihåg när jag såg henne senast, säkert för 2 månader sedan. Tiden går så fort ibland. Har druckit thé och sminkat henne. Haha, det såg ut som en riktig krigsmålning ;D
Snart ska jag väl gå hem, imorgon blir det kanske lager 157 för mig. Det beror på väglagret. Det har ju snöat något enormt här! Men säger till om jag åker dit, håll utkik!

god morgon

hur fan kunde Timotej gå vidare till Globen? Detta måste vara den konstigaste delfinalen någonsin. Och alkazar, de skulle ju gå till globen, inte andra chansen. Och elin lantos låt, doctor doctor.. måste bara säga att jag älskade den. Fan jag skulle ringt och röstat!



Men livet går vidare ändå.

Idag ska jag inte göra något, är tyvärrr insnöad. Okej, kanske inte lika illa som de som bor uppåt, men vi har ju mer snö än de som  bor i göteborg. Va kan vi ha? typ.. 2 meter snö iallafall. Det är ingen hit vill jag lova.

nu ska jag äta frukost, sitter tyärr och äter godis, IGEN. Ätit det sen i torsdags nu haha. Bikinikroppen, här kommer jag  ;D

melodifestivalen

tjena tjena! Har kollar film, slappat och nu gör jag mat med mammsen. Härligt härligt, det luktar iallafall härligt! Snart är det melodifestivalen och ja.. jag vet inte ens vem som ska uppträda, haha. Vilken koll! OJ! frågade mamma och hon sa att Darin skulle sjunga, haha fan va najs. Han är ju ingen direkt "slagerkille" men melodifestivalen är ju  inte dirket någon slager tyävrr, utan mer rapp och kalabalik.

nu hinner jag inte skriva mer, oxfilen kallar.

baby i can feel your halo, HALOOO

Sådär, städningen är klar och jag har börjat ta på mig "vanliga kläder" . Sprang runt i mjukis klädsel , vilket är superskönt men det blir så varmt och städa i sånt !
Laddar upp bilder från förrahelgen , som tillbringades hos Alex. Alla bara frågar mig hela tiden när jag ska lägga ut fotona, och nu kommer det äntligen. fast på facebook, så vill ni se dom, lägg till caroline göransson på er vänlista!

Snart ska jag faktiskt äta, har ätit godis hela morgonen. men nu ska det bli ganska gott med mat . Sedan ska jag och mamma ner till stan och handla inför våran kväll. Mamma och dotter kväll, känns skönt efter som att jag sällan träffar mamma.

Funderar även på att vara med i Kenzas tävling, då man kan vinna en data och bredband, men då måste jag skriva på min blogg om varför jag ska vinna den. Såå.. ja, jag vet inte!

över och ut!

bloggaren är tillbaka!

GOD MORGON GOD MORGON! Eller tjaa... jag gick upp vid 7 för att tvätta så för mig är det ingen direkt "god morgon".  Men skönt att komma upp tidigt även om det är lov, sjukt att jag säger så va?

Just nu städar jag lite och lyssar på awesome musik och läser självklart lite bloggar. Det är en del av mitt liv typ.
Igår blev det film, godis och frukt , massa mysigt! Kollar på filmen, 5 days. riktigt bra faktiskt, men det är typ olika avsnitt , men det är inget box , utan film. aja jag et inte, den är lite mystisk. Iallafall så kollade jag lite på den igår. Hade tänkt lägga en liten ansiktsmask eftersom finnar och dylikt kommer upp nu när jag ätit massa godis ( vet att det är en myt , men bättre att säga att jag får finnar av godis än att jag får finnar bara sådär. ) Faktum är att jag inte får finnar så ofta, skönt det. Hade fått panik och känt mig lite "äcklig" om jag hade haft finnar överallt.

Nu ska jag städa vidare, sedan blir det melodifestivalen med lyxmat. Hel grillad oxfile med rotgrönsaker och rödvinssås. Låter toppen och är toppen



gammal härlig bild, eller inte.. men har inga bilder, tyvärr!


over and out - över och ut

usch

Åh herre gud, (nej är inte kristen, är inte alls troende )! Vill inte ens tänka på när jag skrev sist, 5 dagar faktiskt. Fy på mig.  Och faktum är att jag inte har så mycket att säga.

kan säga att på allahjärtans dag så bakade jag smaskiga vaniljbullar. jättegottfaktiskt. Sen i veckan har jag inte gjort så mycket, mycket plugg faktiskt, fick 2 poäng från mvg på ett prov jag hade i skolan..
 Och snart är det höstlov!! eller skrev jag höstlov? menade ju sportlov ! vet inte riktigt vad jag ska göra men lovar att det kommer en uppdatering om vad jag gör, lovar!  

nej nu är det skidskytte, ha det bra orkar inte blogga mer.. 


13 februari 2010

Hej på er. Kvällen igår va självklart fantastiskt! Vi  gjorde tacos och dansade. Älskar att dansa faktiskt, även om det kanske inte alltid ser så bra ut så älskar jag att vara ute på dansgolvet! 
När vi tjejer ätit klart så kom alle och tuban, roliga pojkar det. Lärde dom agadoo dansen, så jävla kul asså. Filmade men allt va bara svart, tyvärr.

Idag träffade jag Maja, kollade lite på stan och tog en fika. Skulle åkt till Albin nu egentligen, men jag har feber och känner mig helt utmattad, inte konstigt när jag la mig halv 6 och väcktes av att josefine ringde mig vid halv 12, haha! Men nu har jag iallafall feber och nyser och är super snuvig! Mindrekul..

Så nu ska jag lägga mig i sängen och vänta på att melodifestvalen ska börja, tillsdess så blir det lite OS!


BILDER FRÅN IGÅR, FREDAG!

sara, isabelle och jag


sara och jag . elmas fingrar med ;D


smygbögarna alle och tuban !


hejsan hoppsan lillebror

Jo, mitt internett är fortfarande ut funktion, men så kom jag på att jag har ju mitt mobilabredband, så det surfar jag på nu. Jaja, helt ointresant, och här kommer mer ointresanta saker.
Igår ställde jag mobilen på 06:45 och så imorses så ställde jag den på Snooze (vilket jag alltid gör, dum vana) men idag så orkade jag inte snooza så jag stänge av den eftersom jag va pigg. Men tror ni inte att jag somnar om, jo det gör jag och så vaknar jag när den är 07:35 LYCKAT! Fick skynda mig att packa och äta, självklart glömmer jag typ det viktigaste , BH så idag fick det bli en  dag utan BH. Men det va lugnt, ingen märkte nått och vi hade bara en lektion ;)

Just nu sitter jag och lyssnar på min favoritlåt, angels on the moon med thriving ivory. Måste en av de bästa låtarna som finns, så fin är det!

Detta blir TROLIGEN det sista inlägget för idag, för jag, Sara, Vanessa, Isabelle, Johanna och Elma ska hem till Alex och äta tacos. Där kommer även Alex "prins" (som hon kallar honom) vara, och några av hans kompisar. Vi ska även sova där, kommer inte hem annars, så hon är snäll och låter oss sova där ! :) 

Imorgon blir det först avv vara med min älskade Maja , sedan ska vi hem till Albin och käka mer tacos. Tacos 2 dagar i rad är nya grejen tror jag ;D

Men jag hinner blogga innan jag ska vara med  Maja imrogon, förhoppningsvis!

Nu ska jag hoppa in i duschen, jo det blir nog en till outfits bild innan jag dra mig!



Mitt internet är urfunktion

Hej nu är det så att vårat internet fungerar så jag kan inte vara inne på datan och uppdatera med fina saker. Men när det kommer tillbaka (förhoppningsvis imorgon) så ska ni få en rejäl uppdatering!! Om ni undrar så är ju min mr touch en iPod och en handdator så just nu bloggar jag med denna lilla krabat;) lite jobbigt att skriva med men jag har vant mig! nu ska jag sätta mig och bara slappna av och packa lite inför skolodrotten imorgon!

dont wake me cause im dreaming

God morgon! Sittwr nu i skolan och gör ett jätte arbete. Skriver om Nawa El Saadawi, Ganska tråkigt faktiskt, men jag är ganska peppad nu efter gårdagens insats! 
  Har även med mig mr Touch och lyssnar på den mest bästa låten. Jag lovar er. Thrivining Ivory- angels on the moon.
 

Älskar den verkligen!


Bloggar senare, mina tjejer kommer bli sura om dom ser mig sitta vid bloggen ;D höhö!

Jofama by Kenza

 

 

Ja, frågan är alltså om  ni gillar skinnjackan som Kenza gav ut förra året.  Jag har själv en sådan och jag kan inte säga nått annat än att jag tycker den är förjävla snygg!


MVG till mig!

Tjena! Kom nyss hem. Inte från skolan, men från stan!
Idag så hade vi historia, och körutbildning. Gjorde ett prov som jag  pluggat lite , och jag gick självklart MVG! Haha okej, det va inte självklart, men jag fick iallafall MVG. 46/50. Stolt som fan!
Sen var vi på studiebesök på sjukhuset. hos en kurator. Måste säga att det va det tråkigaste studiebesöket jag varit på. Det som va kul va när hon gjorde något grisljud och jag kunde inte kolla mig för skratt,  och inte tjejerna heller. haha!
Sedan var det bara att vänta på Resecentrum med Vanessa medan hon åt pommes och väntade på Malin som hon skulle till Götet med! När jag kom hem gjorde jag iordning misslyckad wook, alla borde veta vid detta lagret att jag verkligen inte kan göra mat eller baka!! Inte ens kokra gröt, detta är ju katastrof!

Ni kanske undrade vad jag gjorde i stan? Och jag lånade lite böcker med glutanfria saker, måste ha en sånt nu när jag inte äter gluten!

Nu ska jag kolla på lite film och äta lite kvällsmat.  Ha en fin kväll, ♥



jag med min nya Jofama by Kenza skinnjacka!

JOJJE is the shit

Jo, nu sitter jag och snackar med Jojje och han är helt fashinerad (?) över att man kan tjäna pengar genom att blogga! Så när han fick reda på ett jag blogga så ville han vara med i min blogg ;D Just nu letar han upp en bild på sig som jag ska lägga upp på honom snart!  Jojje är enligt sig själv snygg, as cool och har mycket muskler, inget gäddhäng asså. TYVÄRR är han inte singel, utan alskar sin "kajsosarius" Kajsa helt enkelt!
Och bara så ni vet är detta inlägg bara tillägnat till Jojje eftersom han bad om det så snällt !


Han säger även att han typ är bäst, men det vet ju alla att det inte stämmer, right? Jag om någon är ju bäst! och lyssnar på tigerarmy och alkaline trio!
Hade han varit singel kunde ni självklart fått hans nummer ALLA 16.000 besökare, men ja, han är ju upptagen! Vi får ge all lycka till jojje och kajsa!


han i hatten är jojje , den andra är mr overgarrd. men han vet jag inget om!


Hoppas du är glad nu jojje, nu vet alla om att du har stora muskler och är as cool !

blekta jeans och min dag

Hej på er! En väldans tråkig dag i skolan, sjukvård och matte. HUR roligt kan det bli? Fick iallafall träffat Maja och Josefine, min älsklingar! Ni betyder vldigt mycket för mig!  ♥  Ska faktiskt träffa Maja på lördag, och Josefine med för den delan, men det blir lite senare. Så ska vi mysa och äta gott! Jag och Maja har bestämmt att vi ska iallafall träffas en gång i vecken, eftersom vi träffas så himla sällen, säkert en gång per månad bara och det är inte okej när man är bästa vänner!
Imorgon ska vi på studiebesök på sjukhuset, till logoperden lättare sagt ( en som håller på med tal) . Ska bli urtråkigt eftersom jag inte är intreserad av sånt.  Och innan det ska jag ha prov i körutbildinings grejs, har läst igenom det en gång, men det får räcka, mamma ska även förhöra mig. Fnderar hur det ska gå, just nu ligger hon och sover, typiskt! 

Hittade ett par snygga jeans, men frågan är VAD NI TYCKER?!

 

Själv tycker jag att de är jättesnygga!!




trött och sur

Hej på er! Har pluggat massa körkortsteori idag, har ett stort prov på onsdag som ska genomföras! Kollar på familjen annorlunda och tänker ; tänkt om jag med skffar en sån stor familj med 8 barn!! nej det är något jag ska lova mig själv, vet inte ens om jag vill ha barn. Visst är dom söta men .. dom är så jobbiga ( det märker jag på min lillasyster som är 6 år) !

Jag hinner tyvärr inte skriva mer, ska plugga som självklart går före bloggandet!

plus att jag är trött och ganska sur idag!

God morgon

Hej och god morgon på er. Nu ligger jag här med min mr touch och lyssnar på musik och bloggar, ja den är lite som en hand dator! När jag vaknade hade jag fått 6 SMS haha alla måste älska mig . Jag kan också säga att jag egentligen ska sova nu och vakna vid 9 men jaaa jag vakna kvart i 6 istället inte lika kul... Funderar på att kolla lite film men nä det får nog bli tv istället! Nej vet ni vad jag ska göra? Nej det är klat ni inte vet men jag ska göra mig en orentlig frukost och bara sitta och mysa. Låtr inte det som en bra ide ? Jo det gör det! Ha det så fint. Blir säkert en lite senare uppdatering också! Puss

hiss eller diss?




Va tycker ni om kavajer på tjejer? Jag tycker det är snyggt, speciellt korta kavajer! Så stilrent!

NEW INN. jofama by kenza

Hej på er. Kom precis hem, åh va skönt! Bussen vi skulle ta hem kom lite försent vilket gjorde att bussen vi skulle byta till åkte från oss, typiskt ! Men vi fick vara på torp i 2 timmar istället. Medan vi gick och strosa bland affärer så hittade jag en hur fin vår jacka som helst. En Jofama by Kenza. Och en sådan fick det bli!





ganska dyrt, men tack farfar! :D





älskar det blommiga tyget! perfekt till vår och sommaren! Super snygg!

här är mina söra tvålar som jag gjorde tidigare idag, lova ju att visa dom !



he-he!

Nu ska jag fixa mig lite inför läggdags , ni får ha det fint så hörs vi imorgon! Slutar 4, men har ju sovmorgon till 10 ! väldans gott!

don't bring flowers after im dead

Hej på er, om en timma är jag påväg mot bussen! Har precis ätit och gjort tvålar. Så just nu står dom inne i kylen och blir kalla!  Ni ska allt få se dom! Dom är ganska söta!

Idag har det varit en liten städdag, eller ja.. jag har lyssnat på musik och sagt åt farfar att han ska städa! Men jag ska allt hjälpa gubben!
Denna helgen har jag varit super dukitig, enlig miig själv då. Jag har skrivit nästan 3 sidor dataskrivet av min samhällskunskapsläxa och skickat i väg den via mail. Jag har gjort människan social och kulturellt läxan, jag har skottat altanan farmör min lilla stuga och jag har tagit massa fina kort från taket och hoppat från taket till snöhögen som farfar skottat!  läskigt men kul! :D Och jag har gjort mat varje dag ! nu ska jag och farfar spela kort. så vi får höras sen, ska visa tvålarna också! men dom är inte klara än!



JAAAAA! :D

Åh va glad jag är nu. salem al-fakir hade ju en superb låt!nu ska jag njuta av hans låt som kommer igen, sedan hoppas jag att Ola går vidare till glovben. Silvrs rörelser va ju inte direkt svåra att lära sig, bara lite rörelser med armarna!


keep on walking, i better keep on walking..

imorgon vet jag inte om jag kommer blogga innan jag åker hem, men blir kanske så. Ska iallafall ta bussen 14;20 så vid halv 4 är jag hemma.  Ska bli skönt faktiskt, men skulle ändå vilka stanna kvar här några dagar till!

god natt så hörs vi imorgon! hjärta

killar = ehm..

Åh tack Nathalie för din snälla kommentar. Jag ska fixa lite till så ska den bli mer mysig! Men det blir inte för ens i början av mars!

Just nu sitter jag och pluggar lite, Marcus sa att jag var Gud, och tydligen någon partiledare också ( fatta inte riktigt vad han mena haha) så jag fick lämna in läxan i helgen istället för igår ,fredag. Så just nu jobbar jag nästan förfullt. Sjunger, dansar och gör lite andra viktiga saker också. Grejar lite med mr Touch som behöver mycket ompyssling. Tillockmed farfar gillar honom. Han gillar att man kan lägga in bilder och sånt haha.

Just nu väntar jag på ett onödigt sms från en annan marcus, igår orkade han inte med mig haha. och nu är klcokan snart 2 och har ännu inte fått något sms, sju sovare ! Skit sam, jag bryr mig ju inte ens , han är ett ex och sånna ska man väl lägga lite åtsidan och skaffa nya pojkvänner? Nej jag vill va singel, det är så jävla skönt måste jag säga! Ska nog va singel hela mitt liv! Eller nej det ska jag inte alls det, jag måste ju någon gång i mitt liv gå på parmiddag , för det är ju så töntigt så det måste man ju bara gå på inna livet tar slut. Och sen vill jag gifta mig, gå i en vit fin klänning och känna mig vacker .  Men sen ska jag nog vara singel, killar är ju bara problem, eller är det jag som är ett probelm? Nej det är klart det inte är. Nu ska jag inte skriva massa dumma saker om killar för ibland är de ju bara för underbara och mysiga. Och jag vill faktiskt ha en pojkvän, om ett år eller 2 . Inte just nu iallafall. Ehh, nu ska jag kolla kläder och nätshoppa. Nästa vecka blir det självklart Göteborg ochdå ska det inhandlas en klänning till Josefines 18års fest.

♥♥

just nu älskar jag snön

vaknade hur tidigt som helst iadg, redan klockan 7. Men vid 20 över var jag tvungen att gå upp. Farfar hade redan gått ut och börjat skotta av parkeringen som låg täckt med snö. Så jag började göra risgrynsgröt och sen fick jag ropa in farfar så att vi kunde äta frukost tillsammans. Sedan gick jag med ut och skottade  altanen medan farfar skottade av all snö på taket.  Han hade gjort en liten  snöhög där jag hoppasde ifrån, var hur kul som hellst, speciellt när jag snurrade ;D



sälen pannband och skövde komun jacka, fan va jag är snygg! haha


kommer en vidoe senare på mig, men just nu vill den inte laddas upp!

ska gå och handla nu, blir melodifestivalen och tacos ! härligt!

ännu en snygg klänning från nelly

Snygg klänning från nelly!!



är den inte så himla snygg? jo det är  den verkligen!

kanske blir en sådan till Josefines fest som är i slutet av februari?
den som lever får se!

keep holding on

Nu så. Nu är jag i stugan och allt gick bra.
Dagen började med att jag vaknade vig 6 av mig själv och låg kvar i sängen och smsa tills 7. Sedan så gick jag upp och gick till skolan. Hade  idrott och samhäll. fick gå lite tidigare eftersom jag skulle på begravning. Det va inte alls jobbigt, men tänkte mest på farmor och då blev det jobbigt. Sedan blev det  att snabbt springa där ifrån och ta bussen till stugan. Från uddevalla åkte jag och farfar som ungdom haha. han fatta inte vad jag snacka om och han fatta typ inte svenska heller. Men det va najs.  Sedan handla vi och gick upp tillstugan . så nu sitter jag i soffan full med mat i magen och knaprar på daim bitar. så härligt. om nån timma är det lets dance,  vilket jag absolut ska kolla på. Missat 2 avsnitt så hoppas att inte  elin åkt ut bara!

Nu ska jag njuta av att vara här och sätta mig vid brasan och värma mig! Hoppas  ni får en fantastisk kväll . puss

god natt

nu är jag ny duschad och ska gå och lägga mig. Imorgon kommer jag nog inte blogga för ens vid 6 tror jag. men nu är jag jättetrött och ska kolla på tv ! kort kort kort inlägg.

god natt!



saknar dig <3

check-lista!

ska snart börja packa inför min lilla tripp till sommarstugan. Blir att ta bussen halv 3 från trollhättan . Vid 1 ska jag på begravning för min mammas moster . Sedan går jag hem, ingen ide att fika och stanna kvar nätr dom inte har fixat glutenfritt till mig , och känner inte för det ändå..

Packlista för mig själv och för att jag inte ska glömma saker;
  • Varma kläder, det lär va kallt de första timmarna)
  • raggsockor
  • underkläder
  • smink
  • datan +  bredbandet
  • mr touch
  • läxböcker
  • plånbok

Va nog inget mer,  blir nog att ta med min resväska ! haha.

min nya mr touch

Hej igen. Nu är jag hemma efter en ganska lång dag på stan. Nu är ni säkert jätte nyfikna om vad det jag har fått!






hmm..



ja det blev en iPod touch! är överlycklig ! Tack farfar !

jag är inte så bra på elektriska saker så jag kan inte ens föra över låtar haha! Men det ska nog gå bra ändå :D 

Jo se där, nu gick det :D haha! Detta kommer typ bli min nya kärlek.
Nu ska jag greja mer med mr touch , skriver senare när jag inte är lika ivrig!


4 februari 2010

God morgon alla bloggläsare!
Sitter nu med väldoftande nybakat bröd , te och ett stekt ägg. Väldigt gott. Orsaken till att jag bloggar när jag äter frukost är att jag ska till stan snart där jag ska möta upp farfar. Mina kompisar går ju som sagt i skolan, medan jag är ledig idag! 
Blev tyvärr inga nyttigheter jag köpte igår, utan jag köpte glass och choklad. Är det ett teckan på att jag ska ha lingonveckan snart? Det måste vara det, det är ju helt sjukt hur sötsugen man är , både en vecka innan mensen och under mensen. Det betyder ju att vi är sötsugna och antagligen tjockar oss  i ett halvår. Inte konstigt att vi tjejer har med kull än er killar!  Inte rättvist.

Nu ska jag ta på mig, blir kanske en dresscode sen, har inte riktigt bestämt mig vd jag ska ha på mig än !  och jag måste bara hinna måla mina naglar, det är ju nästan det viktigaste att ha ffrächa naglar. Därför ska jag därför piffa upp dom med mitt nya nagellack som är blodrött! älskar det!


time for bed

Har precis sett klart 2 filmer. Vilken film tittare jag har blivit.  Den ena var "this is it" med M.J och den andra var "my sister keepers" tror jag att den hette. Bå da var hur bar som hellst och den sista filmen var jag nära på att böla flera gånger. Jag riktigt kännde hur det sved i halsen och tårarna ville bara spruta ut. Men de kom aldrig. 
Imorgon vid 11 tiden ska jag möta upp farfar i stan, vi ska gå till banken och ta ut pengar ( min farfar är väldigt synskadad och han behöver lite hjälp med att skriva och hitta) sedan va vi äta lunch. Blir kanske att köpa min **** som jag hoppas att jag får imorgon! :D   men ska inte hoppas allt för mycket!

Klockan är nu 22 och jag ska faktiskt gå och lägga mig, och ta bort mitt smink.

god natt!

5/5toasters!

Sådär, då va skolan av klarad och jag behöver inte åka dit förens på fredag.  Som ni då förstår har vi flörtat lite med Mackan och vi behöver inte ha någon samhällskunska. HÄRLIGT säger vi åt det!
Lyckligtvis hade min VeckoRevyn droppat ner i brevlådan så jag har något att göra imorgon och jag behöve rinte ens gå utanför dörren, perfekt! Håller på att löra korsordet, men jag är ingen korsordsmänniska fså jag får höra med Maja när hon köpt tidningen och vi ska löra tillsammans! Va så länge sen jag träffade henne nu. Men så blir det när man har skola, träning och nästan pojkvän. 

På fredag ska jag på begravning, sedan blir det att åka till stugan med farfar. Vi stannar nog tills på söndag, beror på om vattnet frysigt eller inte. Ska bli super skönt att komma dit. Vet att det är en sommarstuga, men vem säger att man inte kan åka dit på vintern med? Ska få en sak när vi är där, men det får ni se när det blir bestämt. Ska kanske hämta ut den imorgon., när jag är ledig. Då kan farfar säkert pappa på att bjuda mig på mat med, slipper jag laga mat hemma, för tyvärr är jag ingen kock som jag skulle vilja vara!

Ska ringa till taxin snart och förboka den! Nej jag skoja bara, har inte råd med sånt, tar miljövänliga bussen och använder mina ben det sista!

När jag va på väg till skolan så såg jag en hur lång istapp som helst!  Den är säkert nästan 2 meter lång!! Så va tvungen att ta kort på den! ;D



ner se mina 2 små röda streck? så lång och den, och ni ser ju vart fönstret slutar? och den är säkert en halvmeter till! otroligt!

Men nu ska jag ta på mig mina varma uggs ocg gå till affären och köpa alldelesför nyttiga saker och sedan kolla på en film! Ska bli skönt att slappna av och bara ligga ner utan att behöva stressa runt.

i mitt horoskop står att att kärlek och sex får 5 av 5 , och att jag ska sväva på rosa moln. Kanske hitta min dröm prins under denna månad?! Hoppas hoppas! Men skönt att vara singel faktikskt, elelr hur singel brudar?

update;

köttfärs och ris va gott, typ som chiliconcorne fast utan böner vilket jag tycker låter bättre ! Har drömt mig bort bland snygga kläder och försökt att beställa min bikini, MEN jag måste beställa för 200 kronor så jag ska leta vidare lite senare. För nu sk ajag tyvärr plugga, hade hellre suttit här och skrivit massa, men har man prov i morogn så måste man plugga..

Kom ihåg att kolla på Paradise hotel klockan 10, det är final! :D

paaauuuus!

Nu är det snart 2 dygn sen jag bloggade och det beror på att jag prioretarar skolan först och jag pluggade söndags och måndags. Visst borde jag blogga ändå men har inte riktigt kännt att jag haft tid.  Igår så hade vi bara 2 lektioner, en matte på morganon och historia vid halv 3. Undertiden var jag hemma och sedan gick jag till stan och köpte mig en chailatte och sedan gick jag tillbaka till skolan.

Gick snabbt på Hm och fick se denna sjukt snygga väska som passar perfekt till klänning , kjol och shorts!



den finns även i brunt och kostar bara 129 kronor. perfekt!

Just nu gör jag iordning mat, blir köttfärsås och ris. Jag vet nu tycker säkert att det låter konstigt men det är nog ganska gott. Måste testa iallafall. berätta mer sen hur det smakade !




RSS 2.0