bloglovinbloglovin

GOTT NYTT ÅR!!

Har varit nere på stan och köpt hudfärdade knästrumpor som jag ska antagligen ha till min kölänning.
  Kommer absolut inte skirva mycklet idag, inte heller underdagen. Just nu väntar jag på att maten ska bli klar, sedan ska jag duscha och sånt och sedan dra mig till Wo där Maja också är. Köpte en parfym också, min är ju slut!

Igår va det jätte trevligt på sexpartyt! Köpte faktiste en grej ;) synd att vi va tvugna att åka hem så tidigt, redan vid 10, men hade inte kommit hem annars!!

Men ni får ha en så himla trevlig nyår, för det skka jag ha med mina favoriter! Hörs imorogn!

några bilder på mina nyinköpte trosor.


ska med bussen

Nu ska jag dra till stan, ska ju möta upp Maja och köpa present till Julia som fyller år!  Blir säkert att jag köper mer underkläder! Har ju köpt det 2 dagar i rad nu! men det sitter aldrig fel!
Ska ta bussen till Julia vid halv 6, ska hinna byta om med, ock göra mig iordning. Men det hinner jag , bor ju bara 1 min från resecentrum! 

kommer inte blogga mer idag! Kommer hem vid 23:00 och då ska jag duscha och sova! Bitchen Maja ska sova intill mig i natt. mysigt mysigt! Det gillar vi verkligen!



nu måste jag kila. puss

god morgon

Sconesen blev jätte smuliga och inte alls goda. Idag slulle jag ju till Skövde, men väckarklockan ringde inte, och jag vaknade 09:24 och bussen gick 08:30. Så farfar hade redan promenerat hem igen! Surt asså. va så förbannad på mig själv, plus att jag tyckte synd om farfar! Men jag åkte hit istället. Ska snart iväg och åka bob med min lilla syster sen ska vi handla och sen äta tacos. mumms! ska träffa maja i stan senare och köpa present till Julia som fyller 17 år idag! ska bli enormt kul att åka dit. 

nu ska jag ta på mig tjocka kläder och åka iväg ! ha det fint i kylan!


scones bakning!

Sitter nu i sänger och ska snart göra scones, naturligtvis glutenfria.

Ingredienser
  • 5 dl Finax Glutenfri Mjölmix (300 g)
  • 2 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk salt
  • 75 g smör eller margarin
  • 2 tsk Fiber Husk
  • 1 3/4 dl mjölk


Gör så här:

 
  1. Sätt ugnen på 250º.
  2. Börja med att röra ner fiberhusk i mjölken och låt blandningen stå i några minuter att svälla.
  3. Mät upp mjölmix, bakpulver och salt. Tillsätt matfettet och blanda samman till en grynig massa.
  4. Tillsätt mjölkblandningen och arbeta snabbt samman till en deg.
  5. Dela degen i bitar som formas till runda kakor.
  6. Lägg kakorna på bakpappersklädd plåt och skåra dem korsvis med en mjölad kniv. Nagga dem därefter med en gaffel.
  7. Grädda kakorna i mitten av ugnen i ca 8-10 minuter.
  8. Serveras nygräddade - gärna tillsammans med ost och marmelad. Fast jag föredrar philadelfia, eller hur det stavas..!



    nej nu ska det bakas. hörs sen!

hej hej

Maja gick precis till sin träning och snart ska jag gå till min. Va på stan och bytte ut min guldiga paljett bh till en bh med löstagbara band. Köpte även trosor i rosa och guldiga. sött! Köpte armband som passar till min nyårsklänning och passande örhängen i guld. Lägger ut bildr när jag kommer hem tänkte jag, för ni vill väl se? Tänkte väl det!

Nu ska jag iväg och träna! Imorogn blir det nog att dra till Skövde med farfar, inte bestämt mig än om jag vill..
nä, nu ska glssen in i frysen och jag ska träna istället!

god morgon bloggläsare!

Ligger nu i sängen och väntar på att maja ska ha tränat klart! Sådan hurtbulle är hon! Skulle med vilja vara sån, typ träna 9 gånger i veckan. Men lite för lat är jag. Måste hinna duscha med, innan hon kommer. Hon tycker jag är seg på att duscha, men det är jag inte. Bara lite kanske,men inget att klaga på ?

Ska förresten vi gå till stan och byta min paljett bh till en vanlig bh med löstagbara band. När jag hoppar åker paljett bh:n av och det känns inte så lyckat.

Imorgon ska jag antagligen till skövde och göteborg med farfar, en sådan tripp vi gjorde för ca en månadsen. Ska kolla efter en jacka och lite sånt. Och på kvällen blir det att åka hem till Julia på sexparty med massa dildos och grejer. Sånt kan behövas när man är singel. eller? Jodå!
 Jo julia fyller  ju år också så måste hitta någon present!
Nej jag och maja skulle träffas runt 11, 12 och nu är klockan en minut över 11 så jag hoppar in i duschen! För när maja kommer så ringer hon på klockan en gång och sedan går in, hon känner sig med andra ord hemma här! Och jag måste låsa när jag duschar så att ingen obekant kommer in !

puss


god natt!

Nu har jag solat, tränat , ätit ! Mycket härligt!

Imorgon ska jag träffa Maja runt 11. 12. vet inte vad vi ska göra, men något roligt blir det!

Ska försöka hinna äta med farfar innan! Nej detta blir ett väldigt kort inlägg ska faktist tvätta av mig mitt smink och sedan ska jag gå och lägga mig.
puss

snabbt iväg..

ska träna och sola! hinner inte skriva mer,  måste dra ,.. NU!

dagens shopping..

Nu är jag hemma igen efter dagens runda på stan.  Fick köpt mig 2 par söta trosor och en passande Bh till ett utav trosorna. När jag Stod där i kassan och hade betalat så såg jag att hon inte tryckte in halva priset på min BH. Så jag gick till avdelningen för att kolla om det var full pris på den och det var det inte så jag gick tillbaka till kasssan där en annan expidit stod, och visa att jag fick betala för mycket. Hon bad om ursäkt och gav mig ett presentkort på halva bh:ns pris.
När jag kom hem visa jag mamma och efter mycket funderingar så kom vi på att jag visst fick betala halva Bh:ns pris och att jag fått tillbaka pengar som jag inte ens skulle haft. hoppsan sa. Både jag och expiditen va lite snurriga i skallen.



Gick till Kicks för att köpa nagellack, men hittade istället denna söta nessesär , med rosa paljetter på.





vandrade vidare och köpte en ring till nyår! Skulle laddat upp en bild, men det är tydligen tekniskt fel? knepigt!

Så där. Nu fungerade det!  Vet att mina nagalar ser hemska ut, ska måla och fila dom senare idag! 

Köpte äver bra men dyrt shampoo till mitt hår! Men det behövdes, mitt hår är ganske slitet och jag använder min mammas  braiga shampoo hela tiden. Så jag va nästan bara tvungen att köpa eget.

När jag var påväg så höll jag på att ramla ungefär 100000 gånger! Usch va halkigt det är! Nästan så att jag fundrar på att sätta dubb på skorna. Nej då, det ska jag inte.  Men *peppar peppar ta i trä*





min blogg går bara neråt!

♥Men jag kan förstå det, jag bloggar sällan och skriver om ovesentliga saker. Händer kanske inget speciellt roligt i mitt liv..
Men ska ändå försöka piffa upp den lite. 

Juste ja, ni ska få lite bilder från Josefinesstuga när vi var där!


jag , fasten och maja. Dom har typ 1 ruta var jag har.. 9 ruter helt själv, det är så det ska gå till, utklassning!



michael, fasten och eric, Tjuvläser dom vad Erik skriver? :O


jag och Maja sjunger Erik Grönwalls låt, Higher.



väldigt mycket kortspel blev det!


Här blir jag plågad med att diska, annars kanske man får smisk av Josefine, vilket hon har hotat alla andra med att de ska få!



Josefine med sin heta röv! Josefine du får skylla dig själv att din rumpa kommer in på både min och majas blogg !


- Viktor? Här får du mitt  ass i fejjan!




Vacker utsikt va?


Så ,det va ett fåtal bilder av alla bilder som togs!

Nu måste faktiskt jag hoppa in i duschen och sedan göra mig iordning. Ska gå ner till stan och köpa Lina underkläder till nyår och sen ska jag möta upp min farfar. Han kommer säkert bjuda mig på mat förhoppningsvis! Sedan ska jag iväg och träna. tar med mig datorn så bloggar säkert när jag är i stan!

oj, hoppsan!!

ber så mycket om ursäkt för min dåliga uppdatering! Bler lite ändrade planer igår kväll också. Skulle ju på bio, men vi gjorde så att Maja och Josefine kom hem till mig och så pratade lite om.. Åt hemgjorda pizzamackor som kvällsmat och somnade gott sedan!

Idag så vaknade jag lite sent, men funkade ändå. jag josefine och maja tog bussen till vid kvart över 11. Fick köpt flees sulor till mina skor och en "bandlös bh" , en guldig sådan, med paljetter på. Ska ha den på nyår.

Nu är det också bestämmt vart nyår ska firas och det ska firas hos Wo ! Blir en härlig middag med fint folk!

Igår blev det julklappsleken hos mormor, kolla på videon hur ivriga det är för att få de paket de vill ha!


lill jul..

Sitter nu hos mormor. Men innan jag och mamma åkte hit så köpte jag mig en datorväska. Det behövdes! Ska snart öppna mina julklappar, men inte riktigt än, väntar på de andra! Finna lite kuvär till mig iaf  :D

Blir bio  för mig, vid 21.00 med Maja och Josefine. Ska kolla på Göte kanal 3 . Skulle egentligen kollat på Alvin och gänget 2 men det fanns bara platser lägst fram, och ont i nacken är inget jag känner för! Men det ska bli trevligt!

nu ska jag socialicera mig lite här. hörs sen. puss


god morgon!

vaknade runt 10 idag, men gick inte upp förens 11.. Åt lite frukost och sen gick jag till stan för att kolla om det fanns en datorvästa till min dator.. logiskt! haha . Men det fanns bara fula! Och det vill jag inte ha någon..

Mamma är på väg hit för att hämta upp mig, sen ska vi till Överby köpcenter för att köpa en datorväska och mat till mig som jag ska äta hos mormor! Kan ju inte maten hon gör, är ju gluten i det mesta!

Tar med mig datorna och hoppas på att det finns internet där borta!



min syster fick en digitalkamera av  mig, hon börjar ju bli stor!


Ha en fortsatt god jul!

tänkte skriva lite nu när jag kollar på Kalle Anka och hans vänner Vi har redan delat ut alla julklappar. Fick vad jag ville ha, smink, dator, cykelsadel , pengar och hårvåedssaker.  Nu ska jag bara få mina julklappar av mamma och massas släckt med!

Och imorgon blir det mellandagsrea och bio med de bästa! Vi ska se, Alvin och gänget 2!



litet julbord med ägg, julskinka, köttbullar, revben, potatis och bruna bönor!



farfar fick en rakapparat av mig! han blev jätteglad! (:



ehm.. en okänd tomte kom också!


vad föredrar ni?



ANNA ANKA                           ELLER                       KALLE ANKA?

Själv måste jag kolla på Kalle Anka, det är tradition och han har en del av julen!
Anna Anka, släng dig i väggen!

snart är det julmat!

Snart är det julmat, så himla gott ska det bli! Även om jag bara äter köttbullar och revben! Ska nog ta lite skinka med, men den är ju godast när den är färskt. Typ som att bullar är godast när dom har kommit ut ur ugnen.

Nu ska jag börja steka prinskorven och fortsätta lyssna på julmusik!  Skla även försöka vinna en iPod nano på Kenzas blogg. Önska mig lycka till!

GOD JUL ALLIHOPA!

Sovit gott? Det har jag!
Har precis ätit klart frukosten som bestod av te, macka och ägg! Fick även en litet bev i min stora julstrumpa med 500 kr i :D Fin morgon julklapp!

På morgonen fick jag ett sms av någon , god jul , stod det. Men min mobil är på lagning så jag har en lånemobil så länge där inga av mina kompisars nummer finns med. Så jag ska snart kolla upp vem som är gullig och skriver god jul till mig! Jasså, det va Johan Karlsson som skicka god jul!

Nu är jag själv i hela huset, farfar gick precis iväg till pappa för att passa min syster medans han tränar.

Gissa hur sugen jag är på att öppna alla julklappar? Dom ligger här brevid mig och aa.. men jag får hålla mig. Efter Kalle, då öppnas dom med glädje och lite sorg eftersom jag vet vad det är som ligger i dom. ( Har ju varit med och köpt dom och slagit in dom ).



Igår va jag och hoppade i snön, det smöade huuuur mycket som helst! ÄLSKAR DET! Gjorde snöänglar också!
Man måste ju faktiskt passa på nu när det är snö , för det är det ju bara en gång om året, kanske 2 om det är snö kvar efter ny år!

nu ska jag duscha och frächa till mig och sedan fixa julmaten! 
puuussss


snart är det GOD JUL

Åh va härligt det är med snö! Den bara faller ner !

Har precis kommit hem från att ha åkt  bob med min syster på kyrkobacken. har även hunnit ätit hemgjortkycklingsallad!! och ska nu leta efter sekeratöern så att julgransstjärnan kan komma på plats ! så mätt blev jag!

Förut när vi (jag och farfar) va inne i affären, så skulle vi köpa senap och ketchup.. jag kan säga agtt den minst tog 15 min inna vi hittade det! 

nu är det jul igen åh nu äre jul igen..

ÅHHH, jag känner verkligen julkänslan nu! Snö, julsklinka, köttbullar och farmförallt julmusiken!

Snart blir det att traska iväg till affären och köpa revben och lite annat smått och gott! På tal om gott så blir det nog en liten chokladbit med :D
Nu är skinkan helt klar, den ska bara läggas på grisfatet och så ska det provsmakas!  Åh va god skinkan blev! mumma på den!


GOD MORGON DIN SKÖNA BÖNA

Har ni sovit gott? Det har jag gjort! Så varmt och skönt va det när jag vaknade!
Nu ska jag leta recept på hur man gör julskinka, både kokar och griljerar den!

Jag är så glad över att det förhoppningsvis blir snö på julafton :D På min cykel utanför är det cirkus 20 cm snö på sadeln, det är inte puckat!

Sitter nu med min egna lilla laptop,  när jag kommer hem blir det att skaffa internet till denna sak!

NU är den inne i ugnen, skinkan asså! mmm mumma!


22 december!

Sitter nu med en kopp te som smakar något underbart gott!

Har varit och ätit en pommes med kebabsås, är inte det hur gott som helst?

Nu kom farfar hem så har hjälpt honom att packa in alla matvaror! Det är nu som all julmat har inhandlas, det sista köper vi imorgon. Då ska vi även göra köttbullar, skinka, steka prinskorv, koka bruna äckliga bönor och koka knäck ska även fixa spjällen och potatis och allat annat mysigt!

Ska sova tidigt idag, sov kanska 3 timmar i natt! Nu ska jag även gjeja med min nya dator som jag fick idag! :D4

i helgen så fick jag en ny "favorit" låt .


Då var jag hemma igen!

Har vart en kul men stressig dag! Började med att pappa kom och hämtade mig och så åkte vi och hämtade farfar. Vi åkte till Torp i Uddevalla och lämnade in min mobil och kom snabbt på där efter att min" andrahandsmobil" inte hade något batteri, blev gött förbannad!!

sedan gav vi oss iväg till Göteborg där vi först åt på Ikea och sedan drog vi oss mot Media Markt. Pappa skulle ha en tv som han tittat på, men då kom farfar på att han med ville ha en tv så pappa blev med sugen på tven som farfar kollat på, så det blev 2 st 52 tums tvapparater. Vi bestämde oss för att kolla lite i affären och hittade en dator som jag fick. En liten bloggdator som jag kallar det. När vi skulle betala ville dom inte lämna tv:sarna hos oss så vi fick hyra släp i göteborg..
Så nu är pappa och farfar och lämnar tillbaka släpet i Göteborg och jag är hemma! härligt! nu ska jag äta!
puss

HEMMA IGEN!

Nu är jag hemma efter helgens hålligång! Allt har vartit så himla kul och ångrar knappt ingen sekund, finns något undantag faktiskt! Men allt annat var jättekul! Blev mycket mys och vänskap!

I fredags åkte jag till Maja, där Victor hämtade oss på lördagen. På lördagen blev det handling inför de 3 dagarna och lite tårar och skratt och orolighet! Allt blir inte som man planerat, och när jag ändå skriver planerat så va det planerat att vi tjejer skulle sova ihop, men så sluta det inte ! Det sluta med att maja och bella sov, jag och Fasten och josefine victor och eric !! haha!

På söndagen blev det en lugnt dag, fick inte sovit direkt mycket på lördagsnatten. Spelade ganska mycket kort och spela twister igen, det kan ju jag säga att jag va duktig på!

Fick dock sovit mycket mer  i natt, somna som en stock helt ärligt!  Fast vaknade ett antal gånger av att Fasten snarka ;)

Och nu är jag hemma och ska ta det lugnt , gör knäck och får lite julkänsla!

Bilderna får ni se imorgon. <3

blir nog detta som blir det sista

sitter nu hos maja och gör det sista på våran julklapp som ska vara till julklappsleken.. Hade chansen att skriva lite nu mendans den skriver ut... oj mer kan jag ju inte säga kom jag på! :O

vi har ätit typ pyttipanna , det va oxfile , kassler och potatis. mumma!

Nu ska jag och maja gå och lägga oss, ska bli skönt att sova!!

gjorde en party skiva hemma med massa låtar, men ska göra en till nu med andra låtar. är sååååå PEPPAD!!


här får ni en söt bild på mig och maja för.. ett antal år sedan!

 


hörs nästa vecka!

Nu är det nog sista inlägget för denna veckan! på måndag skriver jag igen och lägger upp bilder ifrån helgen!
just nu väntar jag på att maja ska komma hit. Hon har haft pass i taekwondo för småbarn, och det slutar 7. sedan ska kon kolla lite vad jag ska ta med mig och så. om det blir en klänning eller något annat ur min garderob.

lite arg över att jag trodde att min  vecorevyn tidning skulle falla ner i brevlådan dena veckan! men det är visst typ runt den 22 december!!! jag premiunerar på den och får den några dagar innan den kommer till butiken..

nu ska jag ta en macka och lite te, och diska klart, och packa för den delen .





kort och gott

Nu är jag hemma igen, hittade 3 bra saker som jag slog in direkt när jag kom hem!  Och gissa vem som stod före mig ikön och köpte mat för 686 kronor? Jo en tjej, helt osminkar och rufsigt hår vid namn Jessica Andersson!



Men det är ju inte så konstigt att man ser henne hela tiden när hon bor i Trollhättan..

nu ska jag göra iordning kyckling gryta med ris och sedan ska jag duscha!

JULLOV!

åh va skönt! snart klar med julklappslekspresenterna! ska bara spinga ner till stan och köpa en sak till!
packar förfullt, vet inte riktigt vad jag ska ta med mig än, känns som jag tar med mig hela garderoben! Ska ju som sagt till en en väns stuga i 3 dagar, känns skönt att åka bort lite med de bästa! På lördagen ska vi köra julklapps leken, vet ärligt inte vad det är för något.. Tar med mig kameran och 1 GB minneskort!  Kommer inte vara inne på datan och skiva något inlägg om ingen annan har med sig dator! Men mobilen finns med!
Min mobil har kommit i någon konstigt period vilket innebär att jag inte kan lyssna på musik, prata med någon, kan varken höra eller personen kan inte höra mig och mobilalarmet hörs inte. Och det med mobillarmet upptäckte jag imorses , vakna 35 minuter innan jag skulle vara iskolan, så alltså försov jag mig regält, 45 min!! fick slänga i mig frukost, ska jag vara ärligt åt jag halva frukosten när jag satt på toa! Smink och håret blev katastorf, men inget att göra åt, kom 2 minuter sent ..

Iskolan så lyssnade vi på kören, som sjunger något falskt.. Pratde med Fredrik som var överlycklig för att han skulle på klassfest haha.. Själv är jag överlycklig över att inte fest med mina klass kompisar, Kan man ha nåon mer töntig och ofrechare klass ? nja, tveksamt!

Nu måste jag iväg till stan och köpa *****, pusss!


finns det hjärterum så finns det stjärterum

eller vad är det man brukar säga?

en dag kvar tills jullov och 2 dagar kvar tills jag och de jag gillar mest ska ut till Josefines stuga ! Det är så att vi ska köra julklapps leken och jar har ingen aning om vad jag ska ge! Har ni något förslag?

Nu ska jag snart iväg och träna, ska bli skönt! 


shopping på stan

Då har man varit i stan, frös så mycket om föttrena så köpte snabbt ett par Fred Perry skor för 799:-


nu tänker ni säger : men vafan, är hon dum och köpter ett par sommar skor?! Men dom är faktiskt fodrade och jag ska ha en sula i av flees !


Nu ska jag äta lite fisk och bli smart, skulle bara visa mina skor!


tränad!

Nu har jag tränat klart, blev mycket rumpa eftersom det är den jag vill få bort. Blev armar och mage med, vill få starkare armar eftersom jag inte har några armmuskler, och mage vill jag förbränna!

Så nu står jag och gör gröt, ska koka i 35 min till sen så ska sen ska det ätas :D

kan göra er besvika med att min nyårsklänning som jag skulle köpa nu va slut och sen den svarta fanns bara kvar i LARGE! och den ville jag ändå inte ha.. fan då!

hoppsan, tände att ljus vid 3 idag och nu bara sådär så kom jag på att jag inte hade släckt det, så när jag sprang så hade de precis börjat brinna i minchetten. Luktar rök som fan nu haha.

Åh nu börjar jag verkligen bli hungrig, ska bli så gott med gröt!!


när kommer du hit? till mitt vinterland?

det är denn låten jag lyssnar på nu, det är bara julmusik på radion helatiden!

nu ska jag iväg och träna, kanske sola. inte bestämt mig än.

Åt sjömansbiff och kroketter idag, mummsigt värre!

nu måste jag dra mig!

åh va sur jag kan bli ibland!

Åh va sur man blir när allt man skrivit bara.. tas bort!
 
men som tur är så kommer jag iaf ihåg live vad jag skrev!


 Igår så fick jag väldigt många kommentarer om vad ni tyckte om klänningarna jag la upp som jag tänkte ha på nyår.  Och den silvriga va den som många gillade bäst! Blir att gå in och beställa den i kväll!!




Just nu så är det 2 grabbar som ska sätta in en braskamin här i huset. och en av dom är en riktig pudding! Som tur är så kommer dom tillbaka ikväll och imorgon! då ska det kikas in ännu mer !

Hade ju bara en lektion idag, historia.. Sedan åkte jag hem till farfar . Kan ju bara påpeka om att mina ben förfrös! 

 Sådär.. det va nog allt för denna timman, ska iväg till affären och köpa kött nu .. mumma!





med lite sökande..

så hittade jag klänningar inför nyår på nelly.com . Blev förälskad vid första ögonkastet!




men det finns ett problem.. jag vet inte vad jag ska ha för färg?!!
funderar på den silvriga och ha ett par svarta paljett leggings på mig,men vet inte än. vad tycker ni?

3 dagar kvar.. sedan JULLOV

Hej!

Slutade tidigare idag än vad jag hade förväntat mig! Innan svenskan så dansade jag och Sara lite, ( vi älskar att dansa eftersom vi är dunktiga) och så kommer vi lixom lite utanför korridoren, och där sitter Linus och hans klass haha, sedan började de vissla och skrika CAROLINE GÖRANSSON en antal gånger. haha hur rolig får man vara?

shit vad det snöar, så himla mysigt ! Det är ju nu man vill sitta i soffan och ha den tända brasan och julgranen framför sig och sedan kolla ut genom fönstret och se snöflingorna falla! Istället blev jag blöt när jag cyklade från affären och kunde knappast se något för snöns skull.

Tog lite kort på julgranen






Jo som sagt så skulle jag varit med Maja idag, men så kom hon på att hennes farmor fyllde år idag! Men det fixade vi lätt som en plätt och bestämde att vi skulle vara på fredag istället. Och sen på LÖRDAG så åker vi! så jävla taggad är jag!


Imorgon har jag bara en lektion och torsdag är jag ledig! härligt!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



santa lucia..

nu kommer en bild och en video på lucia tåget som va i skolan..



bilden är ganska dålig, men ville inte ha blixt på!


nu ska jag iväg och först träna och sedan ta en 30 minutare i solariumet! så skönt!


lunch

har precis lunchat i skolan. Vet helt ärligt inte vad jag åt, inte ens mattanten visste det! Skolmaten har blivit så himla dåligt de sista årena, de lägger pengarna på andra saker som är värdelösa och inte maten i skolan. Hade utvecklingssamtal idag och klagade på maten enormt mycket och på lite andra saker, fast det är saker jag säger till mina näsmaste och inte till hela världen.

Men sen sak jag skulle vilja veta är typ vilka som läser min blogg, har varit inna ganka mycket på justpictureit.blogg.se och hon gjorde en likadan undersökning som jag ska göra. Ni behöver ju inte göra det, emn hade varit kul att veta vilka ni bloggläsare är. Så kan ni skriva lite vad ni vill att jag ska blogga om, kan vara allt mellan himmel och jord !

Snart ska jag ha matte, har verklig kommit efter så mycket . Men det löser sig!
ha det fint. ♥


måndag

nu har luciatåget vart i skolan och sjungt! helt ärligt asså, dom skämde ut sig, ! va det inte rösten så va det håret! asså vad tänker dom på när dom sjunger? det låter FALSKT! 
har tagit kort och spelat in dom, det får ni se när jag kommit hem! puss

letar jackor..

ja det är precis det jag gör, min jacka är alldeles för tunn och jag behöver en ny! Har inte besämt mig än vad jag vill ha för jacka, men någon ska det bli nu på julrean.

 

snygga jackor va? får se vilken det blir!

god morgon gott folk!

nu spelas julmusiken i radion och granen strålar i fin rummet och ljuset är tänt som räknar ner dagar till julafton! Kan det bli bättre? Klart det kan men det är tillräckligt bra detta.
Sitter också och kollar inte lite bloggar,  är mest för de lite större bloggarna, vet inte varför men så är det!

snart kommer också min underbara lilla syster och ska lussa för oss, för det är ju trotsallt lucia idag! tyvärr så är min kamera borta och har ingenaning om vart den är, så kan inte ta kort på henne!


knäck-bakning pågår

just precis! Nu är granen klädd med ljus, kulor, hjärtan och röda glittersnören! Har även packeterat in de sista paketen som jag köpte idag. Dom ska bara läggas under granen, men det blir dagen innan julafton, då även julskinkan ska in i ugnen och kokas!

nu görs det knäck för andra gången , och nu ska det skållas sötmandel och sedan skära dom i små små bitar!

hoppas ni har det lika julmysigt som jag har det!



här får ni lite julmusik, riktigt bra låt på julen! Det enda är ju att Carola sjunger, henne gillar jag inte!

lördag och snart lucia..

Vaknade vad 10 idag, ganska sent jämnfört vad jag brukar göra.. duschade och gjorde mig iordning, sedan så åkte jag iväg och köpte lite julklappar till min syster, fick lite ritpapper och pennor, ganska bra va till en liten skitunge på 6 år?

just nu väntar jag på att maten ska bli klar, kyckling och ris får det blir, mumma !



tycker ni att erik va en värdig vinnare? det tycker jag han har ju en grym röst? fast calle har ju utveckats mest, Erik har ju typ knappt inte utvecklats något?

vart och handlat

precis.. men bara lite granna ska ta det mesta imorgon då även granen ska köpas, om det nu finns i trollhättan någonstans! köpte en onödig choklad med, farfar och jag diskutera och kom fram till att jag faktiskt kan bli fet eftersom jag har dom anlagen på mammas sida, inte för att mamma är fet men mormor och mostar och de andra tantena i släkten är tjocka eller mulliga. Och varken jag eller farfar tycker att jag ska bli tjock , så vi slängde chokladen, min tandläkare blir ju gladare om jag inte äter godis!

Idag är det en vecka kvar tills jag har jullov och en vecka kvar tills jag och josefine ska åka på isbanan på torget, är det någon mer som vill åka med oss så släng upp en kommentar så fixar vi det!
och så är det en vecka och en dag kvar till vi (jag, Maja, Josefine, Bella, Erica, Fasten, Kp, Eric, Victor, Oscar , Einar, Anna , Michael, och en till som jag inte kommer ihåg namnet på, kan det vara Beckman kanske, hmm ingen aning) vi ska iaf till Josefines stuga och släppa loss! så jävla kul kommer det bli, det roligaste är nästan hur vi ska sova, 7 sängar! 2 dubbelsängar och 5 enkelsängar på 14 pers! lyckat!

nu kokar jag riktig tomtegröt igen, mummsigt! ska koka i 40 min från och med nu! blir perfekt till Idol finalen!

se där ja..

Idag har jag haft idrott på morgonen, va faktiskt kul, handboll stod på spel! sedan va det samhällskunskap , men det vill jag inte ta upp, det va tråkigt och vi redovisade!
Kom precis hem från att vi i klassen har bowlat, kom sist men det är inget jag är förvånad över, det gör jag alltid!

så här kan det se ut i min speciella klass!
har så himla ont i mina fingrar efter klotena, dom är lixom bra men aa får skav?!

klockan 20.00 är det Idolfinalen mellan erik och kalle! det ska kollas!

vid 7 ska jag träffa en kompis, än så länge är det hemligt vad vi ska göra. jag men ar, vill ju inte att ni ska veta allt jag gör?!

sedare ikväll får ni reda på vad jag och kompisen ska göra!


HEMMA!

Skönt att vara hemma nu, känns att man varit ute och rest!, fötterna är helt ömma!

när vi ändå va i göteborg passade vi på att gå på jul på Liseberg, jättefint va det.
när vi va på väg ut från liseberg så såg vi deras isbana, jag höll på att dö av skratt. det va en kille i aknske 25 år åldern och han åkte skridskor, och han bara ramlade hela tiden! han tog tag i en sån där "stöd grej" men ramlade ändå! spelade in honom, men tror att videon är så lång så att den inte kan laddas upp :(





åh jag vill bara dit igen!

va ett par trevliga musikanter som spelade julmusik!






vi köpte massa julklappar, mest till mig! Det tråkiga detta året är att jag vet vad jag kommer få eftersom jag bestämt själv vad jag ska ha, men penagrna vet jag inte hur mycket det blir och det vill jag inte veta heller.
tänker inte säga vad jag ska få, det ska bli en överraskning ;D

Just nu kollar jag på mammas pojkar, sista avsnittet ju! Hoppas Bobby väljer Jane! vem hoppas du?



imorgon ska jag bowla, önska mig lycka till puss!


sista inlägget..

för idag iallafall! Gröten va jättegod, som nästan allt hemlagat. blev väldigt nöjd eftersom att matlagning inte är min specialité. Jag är väldigt dålig på att göra mat, vet nog dom som vart med mig och gjort mat, men det är kul!

för övrigt är det pause i haöv 8 hos mig och jag ska duscha när det är bonde söker fru, vilket är det progarmet som inte intreserar mig något.

får skriva imorogn när jag kommit hem, har bara med mig ca 600 kr så blir nog inte så mycket shoppat för min del.

snart är det dags..

att åka. Imorgon ska jag gå upp vid kvart i 6 för att både förbereda mig och göra iordning mig. Bussen till Skövde går halv 8 och måste vara där ett tag innan för att få bra plats. Efter några timmar i Skövde med bankärenden och julklappshandel så bär det av till Göteborg med tåg.  Där ska det bli Jul på Liseberg och mer julklappshandel. När det sedan bär av tillbaka till Trollhättan igen, det vet jag inte.

Nu håller jag på att göra tomtegröt, fär det blev jag väldigt sugen på. Det värsta är att det tar så lång tid att göra det, nästan en timma och det är nu jag är sugen på det! 
Hoppsan, det kokade visst över när jag hade på lock, det är därför kastrullen ser ut som den gör. 

Kan berätta något jag drömde.. ska vi se när det va?  Det va i söndags natt.  och det va dagen innan jag och farfar hade julpyntat. Det va en hel konstig dröm!! Jag drömde att jag och 3 kompisar va i stan , och så kom det en jätte som typ var fyrkantig och röd har jag för mig att den va och han dödade massa personer, men inga va rädda för den, precis som att dom inte såg jätten. Så gömde vi oss i en trappuppgång vid alén och när jag kollade ut så stod den här ↓↓↓  utanför. Fatta att jag blev paff?! sedan gick vi ner för trapporna  
( vi va ju i en tappppuppgång) och så kom en tant och sa att vi skulle hjälpa henne med hennes tvätt. ( det va tydligen en tvättstuga vi kom till) sen vakna jag. skulle nu i efterhand vilja iaf ha reda på om vi hjälpte tanten!

Nu är gröten klar, ska kila iväg och äta upp den!
puss ♥

ONSDAG

idag hade jag faktiskt ingen tid alls för att blogga. mitt liv är ganska  stressigt. Direk när jag kom hem så ringer maja och vill träffa mig, så går ner till stan och träffar henne och senare kom Josefine.
Tog en sallad på salladsbar!

sedan blev det en frapino på espersso house!  jag och josefine bestämde att vi ska åka skridskor på isbanan den 18 december, så kom dit om ni vell se oss ;D

På kvällen så tränade jag en timma, det va verkligen behövligt! ska träna idag med !

ska öveningsköra idag också, så jävla grym är jag!

nu ska jag ha lektion, redovisade igår så det behöver jag inte göra idag som tur är..

god kväll!

i går va jag på förmiddagen och kollade på den nya isbanan på torget, amy diamond va där och jag splade in och tog faktiskt lite  kort. har faktiskt aldrg gillat henne, men andra kanske gör. och så snäll som jag är så gör jag det för eran skull.

idag så fyllde ju min syster år, så åkte till henne och fick  mat och sedan kom andreas ( min halv bror) han är inte min halvbror egentligen men det har bara blivit så..  iaf.. han kom och så fikade vi, jag pappa, farfar och vendela. sen så va jag tvungen att gå, och andreas med, skulle plugga men blev att vi stog och snacka om killar och fest. fick hans nummer så blir nog fest på fredag! hääärligt!

imorgon ska jag ha ett svenska prov och sedan ska jag träffa maja efter att hon har varit hos tandläkaren.



där är vår fina nya isbana!


ursäkta

men mitt internet har inte fungereat, det är nu jag sitter hos farfar som jag kan gå in och skriva lite.

idag så va jag och kollade på invigningen av den nya isbanan på torget i Trollhättan, den är typ jätteliten..  och helt oförberett så kommer amy diamond och sjunger,  alla småbarn bara skrek och klappa. hehe tog faktiskt lite kort och spela in, men det kan ni få se imorogn om ni är intresserad.

imorgon fyller min söta syster 6 år, så antagligen så ska jag fira henne lite, om jag inte behöver läsa lite inför svenska provet på tisdag.. hmm vad är vikigast min systers födelsedag eller mina betyg? hoppsan, blev visst mina betyg. kanske inte blir något födelsedagskalas iaf..

på torsdag ska jag till skövde och göteborg, ja på samma dag. ska handla julklappar!

nu ska jag sova. puss♥

robin bengtsson

när jag ändå är på g med olika you tubes musikvideo så kan jag inte låta bli att visa denna!



ha en bra dag, så ska jag fortsätta att göra det som jag håller på med!

GO HASSLE & LADY GAGA

åh är han inte för bra? jo nästan så asså!
sitter och lyssnar på hans senaste album genom spotify.

denna låten va ju grymt bra!





jag och också blivit ett fan av Lady GaGa. är helt kär i hennes nya låt! love it !





är ni vakna?

Det är iaf jag! Jag har vart och tränat och solat, blev en 20 minutare! Skönt att få lite färg nu i vinter även om det kanske inte syns så väl på mig.

Igår va jag på Torp och köpte ett par tighta träningsbyxor, såna men typ kan springa med ute och sånt, kostade bara 300 kr och ja gville verkligen ha sådana så det passade ypperligt att köpa dom, fanns bara ett par i min storlek med!

sedan så åkte vi till stugan och hämtade MASSOR av julsaker till farfar, så menar jag verkligen massor! hela kofforten fyldes. sedan köpte vi julskinka och gjejer så att vi kan göra knäck någon dag!

nu ska jag äta , hörs senare puss!

torsdag

jo, i tisdags så va klassen i göteborg på en teater " sista dansen" . vet inte m jag ska säga att den va bra eller inte.. va jävligt trött så blundade nästan hela teater ;)  . men ibland så va den lite rolig..

va hemma typ 12 .. medan jag gick från skolan så ringde jag Maja, tycker det är läskigt att gå i mörkret själv. inte för att jag är mörkrädd men ja..

imorgon ska klassen åka skridskor, måste leta upp mina på vider någonstans.. tänker inte åka med skolans.. dom är äckliga och smutsiga och skeva!

sedan ska jag luncha på stan, och sedan blir det uddevalla!

kommer lite onödiga videoinlägg!

nä det gör det då inte, kommer inte in på hotmail..



CHILLLA

>

så synd om honom ju! han är typ typ hur jävla rädd som helst! haha

idag va jag sjuk , tog ju sprutan i tisdags så aa fick feber och stannade hemma!

idag är jag frisk och kry, så himla fint väder också. fint frost på träden, tog lite kort i morses som jag ska visa när jag är hemma!



nationella och västa morgonen

sörsov mig, och mitt cykellås hade låst fast.. så jag fick be mamma körea mig och hade nationella! usch. och nationella gick åt helvete, och nu ska jag ha det igen puss

RSS 2.0