bloglovinbloglovin

nervös?

regn regn regn.. finns det inget annat väder i sverige? anyway idag har jag haft min första matte b och historia a kurs, vet inte vad jag tycker, ville bara hem! och nu sitter jag här framför datan och har blivit besatt av farmville på facebook! åhh.
imorgon är jag ledig från skolan, ska upp/ner? till uddevalla sjukhus och göra en gastroskopi operation, som min mamma säger.. dom tror att jag är glutenintolerant, så nu ska dom kolla mig genom att skoppa ner en slang i halsen och la lite prover från typ lite saker i magen. mys!
mina emla plåster som ska på imorgon vid 6! härligt att gå upp så tidigt! puss ♥


regn!

åh men vad härligt att det regnar då!!!! jävla piss regn asså, hela sommaren har vart helt regnig. skulle ut och springa, men nä då ska det regna, men jag ska fan gå ut när det är uppehåll asså!

lördag

har inte hunnit skriva så mycket, lite pga att min farmor ligger på sahlgrenska och är väldigt sjuk och har varit nedsövd i en vecka, och så ..sen så har jag gjort mycket annat som har gjort att jag inte hunnit med bloggen så mycket.
i tisdags så va iaf jag farfar och pappa i göteborg och hälsade på farmor, själklart varken hörde såg och prata hon inte med oss eftersom hon va nedsövd.. men farfar ville se henne ändå, jag va inne i hennes sal ungefär i 5 min sen så böjade jag må riktigt illa och det känned som jag skulle spy, och började jag kallsvettas sedan så blev allt nästan svart så  tanten där inne fick följa mig till väntrummet eftersom hon inte ville att jag skulle gå själv ifall jag skulle ramla. det va helt sjukt, jag har fått samma som min pappa, fast han svimmar ist. sen åkte vi hem igen och sånt..
igår fredag va det en jävligt seg dag i skolan , sen så va jag med maja och josefine.
idag så ska jag träffa josefine, maja, kp, oscar och victor, vi sk kolla lite på fotboll och så ;D får se vad som händer sen!

puss ♥


måndag!

åh min helg hara vart super bäst och mysig!
i fredags efter skolan så åkte jag maja, josefine, fasten, eric, victor, erika, kp, oscar, michael och linus ut till fastens stuga uti  smögen! hur mycigt som helst och vi hade enormt kul ! festa som fan !  grilla kött och så gjorde vi med,  på lördag så kom fastens föräldrar och bjöd på tacos! sen åkte vi hem runt 3 typ.
efter vi ätit, oscar, linus, fasten, i soffan eric, victor och kp i grönt!

bada både med bikini/kallingar och naket! great!
fasten, victor och maja, lovely!

uppe med tuppen

japp, idag så vakna jag tidigt , och redan vid halv 9 så va jag fit for figth, ätit frukort, gjort iording mig och allt. tog cykeln i det fina vädret och lämnde lite cv till butiker i stan, endast 2 som behövde hjälp, men ska söka lite mer ;)

när jag kom hem så började jag tvätta, eftesom mamma jobbar ! och nu ska jag gå ner snart igen ;)

och farmor lite på sjukhuset, hoppas hon kommer hem imorgon<3
nu blir det nog lite ben& jerrys jordgubb cheescake . den är så jävla god ! :D  den är värd sina 55 kr!

snart är det inte långt kvar tills jag ska göra gastroskopi heller! awesome! 1 september!
och imorgon börjar jag skolan, vill ha mer lov fan, sommarlovet har gått jävligt fot, läs rahlenfeldt.blogg.se's snaste inlägg, då förstår du vad jag menar!

puss♥

JAG DISSAR





♦  jag ska lätt dissa pojkvänner/flickvänner som har kvar saker från sina ex, som typ är synligt. det är ju precis som att dom inte glömt sina ex och typ vill påminnas om dom, kanske ligger och myser, läser kollar på deras saker dom fått en gång i tidern? vafan.. saker från sina ex ska enligt mig ligga på vindern i en skolåda, så man kanske senare i livet kan kolla på det. nä jag skulle iaf inte vilja att min pojkvän hade massa saker från sina ex framme så att jag såg det..
visst kanske man inte vill slänga något typ fint eller typ ett kort som det står, jag älskar dig , på men vafan, man kommer ju få massa mer sånt av sina framtida pojk/flickvänner. SLÄNG DET!




oj oj oj

ja.. oj oj oj vad jag har vart dålig på att skriva! jo onsdags - fredag va jag, maja, fasten, eric, kp, victor, bella, oscar och josefine i josefines stuga ! så jävla kul asså!  verkligen allt va lycket, sola, festa,  spelen, musiken och FOLKET!  love ! kommer lägga in lite bilder här och mer bilder på facebook! ;D

i går söndag va jag och maja på rix fm festivalen, sjukt kul, men seriöst.. hela jävla göteborg är torrt! alla göteborgare är riktiga torrisar, fan slampna av lite! när va va där och kolla, vissa hade stått där sen 8 och ändå sjöng dom inte eller nått. det va seriöst bara jag och maja som sjöng och hoppa och klappa! fick ett sms av maja igår med,
 alla va typ emd fjortisar med;) hahaha. jag och maja va där för kim ;D och alkazar, så jävla fucking grymma va dom!  älska deras danser och aa, snygga va dom med ;)
kim

melody club

snygga alkazar

danny!


hundtricket

jag har verkligen märkt nu när jag passar grannens hund och är ute och går och möter en annan hund och hundägare, alla hundägare är verkligen jätte sociala, pratar hur mycket som hellst och frågar om vad det är för ras!! vad är det för viktigt med vad det är för ras? hade dom tänkt att hundrna skulle para sig eller vad? det är nästan som hundtricket, fast det är dom som vill åt mig asså ;)  fast nu ska jag cykla bort och lämna hunden till jocke som ska ha den tills min granne kommer hem. jag ska ju till hamburgesund med, bella, maja, josefine, oscar, bryngel, victor, kp, fasten och tapper! kommer hem på fredag och då ska jag nog till vänersborg med ;D tar med mig kamera! pusss♥

kent- utan dina andetag!

åh världens finaste låt.♥

Jag vet att du sover
 Känner värmen från din hud
 Bara lukten gör mig svag
 Men jag vågar inte väcka dig nu

 Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
 Vågar jag säga så

 Jag kan inte ens gå
 Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
 Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

 Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
 Fladdrar drömmarna förbi
 Inuti är du fjäderlätt och vit

 Och utan ett ljud
 Mitt hjärta i din hand
 Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
 Jag kan inte ens stå
 När du inte ser på
 Och färglös som en tår blir jag
 Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
 Utan din luft i mina lungor
 Jag kan inte ens stå
 Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
 Vad vore jag
 Utan dina andetag

                                               

im a maja lover

typ sent i går kväll gick jag och zebbe till maja, vi gick till stan och typ satt och prata massa, och opps, vem kommer inte där och cyklar? hahahah .  pinsamt läge där du! aa men det va kul ;)  och nu i morses gick vi till maja igen och då så kollade vi på High school musical 2 , och sen kom josefine med . puss♥

outfit i regnet

i taket lyser stjärnorna

nu sitter jag och min mamma och kollar på i taket lyser stjärnorna.. äntligen asså! verkligen bra film. och så passar jag min granes hund, zebbe. usch. idag va jag på torp köpcentrum med, med marcus och christian.
oj nu satte mamma på filmen i gen. puss♥

10.07

ja det är just så mycket klockan är nu när jag skriver.. har vart enormt dålig på att skriva i helgen, men har väl gjort allt för mycket för att ens hinna med.
i torsdag va jag med kajsa och kollade på bio, sommaren med göran, en riktig super film! lätt se värd asså!
 här har ni en kajsa som sminkar sig  på folkets hus.
sen så träffade jag maja och åkte hem till henne och sov, på fredag morgon gick vi ut och gick, sen hämtade vi Elvis, hennes brors hund, och så gick vi hem till mig, käka frukost och sen klippe jag mig. efteråt så solade vi på majsa altan , men aa det va mycket moln så vi kollade på film, hairspray, rolig film. gjorde lite mat, och råkade få med oss jordgubbar som jag glömde skanna in, så vi fick 50 kr gratis jordgubbar ;)
 åkte sedan till farmor oc farfar och målade deras hus och sov där . även på morgonen därpå, asså lördagen så målade jag och fyllde i det jag glömde måla. fick lite mer än 400 kr ;D
senare så åkte jag , maja och josefine och kolade på fotboll, senare på kvällen så åkte vi till josefinespojkvän där Kp va med och senare kom oscar. satt och prata en massa . sen åkte jag hem till majsan och sov ;D
och nu är det söndag och jag funderar på att dra med maja till överby och köpa lite nytt ;)

elvis är lite halvt drogad pga blixten!


pusss♥

sol <3

åh shit va skönt med sol , asså har verkligen saknat det!
dagen har jag tillbringat med maja, vi gick ut och gick i morses sen klippte jag mig och hämtade sedan lilla hunden elvis (: mer bilder kommer!
sen sola vi lite och kolla på hairspray! nu ska jag hem till farmor och farfar och sova där och sen hjälpa dom i trädgården med det nya huset ! puss

träningsvärk ?

tränat idag igen, känns riktigt skönt faktiskt , iaf när träningsvärken kommer !
idag ska jag och kajsa kolla på bio, det  blir , en sommar med Göran, den är ganska efterlängtad nu ! blir väl lite godis och popcorn på det med mys.
  jo jag har iaf bestämt mig att jag ska köpa en dvd som man kan hänga upp på väggen, eftersom att min tv kommer att sättas upp på väggen när jag får tapetserat klart ;)
 men nu ska jag göra mig iordning,
puss <3


killmagnet?

nu har jag vart med vanessa , mysigt. va på stan lite först, sen så satt vi vid bryggan lite , kom på att vi ville fika så jag och min lilla vegan satte oss på strandgatan , tog som vanligt bulle med vaniljssås och vatten, och hon en kaffe, hon säger att kaffe är en social drick, ganska sant!
det satt 3  killar i typ 20 års åldern som satt och kolla hela tiden på oss, deal with it lixom. ganska van ändå, elle vad säger du vanessa? hahaha. sen så åkte vi till överby, fick köpt mig 3 tar fin fina trosor ! sen så står det typ 4 andra killar och kollar son fan. när vi gick ner så gick dom ner och när vi gick upp så gick dom upp, och dom kolla hela tiden. såg en av dom oss så sa han till sina kompisar så kollade alla på oss igen. 
 sen har jag ett presentkort på elgiganten på 1005 kr, och jag vet inte om jag ska köpa dvd eller iPod ;O visst får jag lägga till pengar om jag köper iPod med ändå..
nu har jag ätit pannkakor, mycket bra för min mage som är glutenintolerant ;D
puss ♥

caroline på liseberg

dagen med julia tillbringades på överby, vårt lilla köpcenter i trollhättan. fast så litet är det inte men ändå!
köpte hårspray, vilket behövdes eftersom jag tar min mammas hela tiden och mitt hårspray som jag köpte som kostade närmare 200 kr är det sämsta jag köpt. sen på kvällen tog jag bussen till Göteborg och träffasde marcus.. marcus är mitt ex. vi gick till liseberg och skulle kolla på "lotta på liseberg" , men innan det så åt han lite och så gick vi runt och spela, elle aa han spelade, jag hade inte råd ;D  sen så kollade vi lite, va ganska kul, såg lite av brolle och det va ju det som va meningen ! men  usch va det regnade! nu ska jag hoppa in i duschen , har vart och tränat på morgonen, och vid 14.00 ska jag träffa vanessa<3

pusss

 även mojje va med,  han som sjunger, vart ligger landet där man böjjer bananerna, är det samma land där dom bor, indianerna?


dom låtsades även vara emd,

fit for fight!

ohyeah! nu har jag tränat en hel timma ;) känner mig ganska fräch ;D julia sätter sig snart på bussen från sig och ska åka hit, ;D  vill till liseberg och kolla på brolle så ska höra med henne ! :D

men skriver mer sen! puss

god morgon!

sådär, så va jag uppe. gick upp ca kvart i 7 för att gå ut och springa, men vädret sög så jag ställde klockan på 8, och precis när jag va klar för att gå ut, jo då står det spö i backen ! härligt? nej.. så nu ska jag vänta till 10 så åker jag bort till sportlife istället! :D


 

 

hej, nu är det min tur att blogga !

jo, jag ska berätta om mitt liv och så, lite för att ni ska få läsa det och lite för att skriva av mig !
men idag blir det inte mycket skrivet, ska sova snart lixom. skriver mer imorgon!



                 japp, mina leopard leggings ligger på topp!
ganska fult, men ja. första bilden jag lägger in är på mina leopardbyxor. fin fina!



puss <3caroline

RSS 2.0