bloglovinbloglovin

HOS MAJA

Sitter nu hos majas bror, utan hennes bror. INTRESSE KLUBBEN ANTECKNAR?Har haft super mysigt med mina vänner, Wo, Josefine och Maja! Nu ska jag snart hem, imorgon blir det träning , sedan ska jag göra mig snabbt iordning för att åka till Liseberg med Emelie, syster och pappa. Ska bli skoj. Funderar på att skaffa Guldkortet, men vet inte om jag ska eller ej, kostar ju en del..
För er som fått konstiga sms, oroa er inte, vi har hört sms roulett! Knas barn är vi.
Sov så gott nu, puss!

NU DRAR JAG !

Nu ska jag dra iväg till Josefine, hon är på Spikön. Vi ska fixa oss lite ( fast jag är redan klar (; ). Vid 8 blir det mat sedan drar vi oss till Knorren antagligen. Utan Josefine ;( Hon ska upp och tävla imorgon så hon kan inte vara med allt för längre, tråkigt!

Ni får ha en fin kväll med mys och grillning kanske?! Puss♥






SOLNING!

NU SKA DET SOLAS!

JEANSJACKA FRÅN GINA.T



VAD VÄLJER NI? Ljus eller en mörk jeansjacka. Jag älskar jeansjackor, tycker det är super snyggt!  Men ljusa är mycket snyggare än mörka, enligt mig! Sedan gillare jag dena vanliga modellen, inte sånna med krage och dragkedja!

RINGAR FRÅN COCOO.SE








VALBORG

Yess! Äntligen är skolan slut, för denna veckan! Skulle inte sluta förens vid 2 idag men våran lärare orkade inte med oss så vi fick sluta, gött!

Just nu så sitter jag och äter daimglass, är det asgott eller är det tyå jättegott? I love it.

Sjukt trisst väder är det också, vafan.. Vart är solen? Blir nog ingen grillning dessvärre, stek ser det ut som det blir. FAN! Men hoppas på att jag kan träffa Josefine snart så att vi kan göra iordning oss inför kvällen. Maja ska ju träna till 7 ikväll, fan va gött. Jag med kanske ska göra det?  Den som lever får se!

Vad ska ni hitta på ikväll på Valborg? Som sagt det blir mat , hoppas på grillning men blir nog stekning istället. Sedan myser vi och drar på någn fest. Blir detsom jag vill så blir det Knorren !
Hmm, outfit? JAG VET INTE! Ska det bli skitväder kär jag nog på jeans eller leggning, fast det gör jag nog även om det blir skitväder haha!

Nu ska jag ta något att äta, sedan hämtar Josefine upp mig vid halv 5 så ska vi greja med båtar. Vet inte vad hon snacka om, men visst jag är på haha. Kan bli kul om jag känner henne rätt.

Jo förresten, anledningen eller "bortförklaringen" varför jag inte skrev igår var för att efter träningen vid halv 9 så stacka jag hem till Maja och sov hos henne. Mysigt värre. Hennes brors chihuahua var där med, Elvis. För söt alltså!


Nej nu ska jag kolla lite vad jag ska ha på mig och så ska jag käka något litet, åt ju glass nyss så mätt som en gris är jag egentligen ;)


PANNKAKOR

Åhhh. Ni ska bara veta hur trött jag är, så sjukt trött! Fick även veta att jag har VG i samhäll, nu ska jag bara jobba på och försöka på ett MVG. Har att år på mig, det är gött.

Idag ska jag nog bara plugga lite, träna mycket och sedan träffa Maja och sova med henne. Vi ska även planera lite inför imorgon. Valborg som sagt, lite överskattat faktiskt. Men jag vet lite och det är att mina närmaste och jag ska grilla kött och annat gott! Sedan får vi se vad som händer, Gamledal känns tråkigt och alla poliser kommer var där, även alla skinheads som kommer slå alla invandrare, no lifers..

Nu ska jag göra det som är näst godast i denna värld, PANNKAKOR. Hörs sen ♥


TO COOL FOR SCHOOL?

Så, nu är jag ny duschad och ska dra i väg till skolan. Idag blir samhäll och lite arbete med Elma och Johanna. Vi ska redovisa nästa vecka om vad fjortisar är och vart de kommer ifrån så vi ska jobba lite med det idag ! SEdan blir det hem och vänta på att träningen ska böja, blir s-core idag. Eller bara core som Sara tycker att jag ska säga, men heter det s-core så heter det ;)

Ha en fin dag så hörs vi efter skolan ;)


endast marcara, nu åker sminket på!

REGN OCH BLÖT

Nu är jag hemma. BLÖT! Det är precis det jag är Ni ska bara veta hur mycket det regnade. TYp -->   så här   <-  mycket! Usch usch. Fick iallafall köp mig en fin ring, riktigt fin faktiskt! Ni får se den imorgon !

Nu blir det mat, elelr kvällsmat. Lite tomtegröt på våren blir gott ! Sedan halv 8 hos mig, drömmen om Italien och sedan Andra Avenyn! YEAH!

Ha en fin kväll så hörs vi imorgon, då ska jag sova hos Maja!


MINA VÄNNER OCH JAG

Pluggar lite nu! Skönt att få allt gjort faktiskt och slippa stessa sista dagen, som jag alltid brukar  göra!

Om en stund ska jag till Överby med Vanessa och Johanna, ska kolla på någon present till Sophia som fyller år idag ;D Ska även kolla på lite saker till mig själv som jag ska ha på mig på valborg! ;D

Hörs senare, köss!

2 NYANSER AV BRUNT

Sitter och kollar på Bella & Tyra show nu! Måste kolla på lite gamla avsnitt så börjar med att kolla på Alex Shulman.





HAWAII OR NOT?



Vad tycker ni om dessa hawaiishorts? Jag tycker inte om dom, känns alldeles för mycket Stig Helmer och sällskapsresan!

BIKINI





ÅHHHH! Kär? Om jag är! Älskar färgen och formen! Vad säger ni? Ska jag klicka hem denna skönhet?
Även denna är från Nelly.com, kanske märks på bakgrunden? ;D

298 för en bikini, vad tycker ni?

ÖVERBY

Nu är jag hemma, skolkar jag? Nej då. Vi hade tydligen bara en lektion idag, historia helvetet. Nej men det va en kille som kom och berättade om Trollhättans historia, riktigt intressant faktiskt! Men nu sitte rjag hemma och dricker smootie, som jag likförbaskat spillde på mina nya byxor, så sur är jag! Och björnbär går inte bort på jeans va? To bad for be helt enkelt.  Så nu sitter jag här byxlös dessvärre.

Ska snart till Överby, ta en fika och försöka hitta en snygg ring. Sedan blir det att träffa Maja. Imorgon ska vi bo hos hennes bror som en bortrest, FF! WOOHO! 

Vad ska ni göra idag?



Marble SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM

Här är en liten snygg valborg outfit! Allt är från nelly.com!

SOMMAR

Nu har jag tränat klart, göööött! Tränar som en gud som Lukas skulle sagt !  Tog sedan en tog björnbärssmootie, sååå gott!  Nu ska jag hoppa in i duschen, svetten typ rinner. Grrr! Valborg är nästan spikad, då är det att slå klackarna i taket med mina vänner!





Dessa var mina favorit outfit. Första bilden var en söt liten klädstil, perfekt till stranden. Andra bilden var sådana kläder jag skulle ta på mig om jag skulle till stan eller fika (: Tredje bilden  och fjärde bilden är de riktig party outfiten, älskar klänningarna! Dessa vill jag ha!


TRÄNING!

Hej bloggen! Chill dag i dag. Föreläsning och matte! Om ni vill veta så börjar jag fatta matten nu ! ;) Jag fick även med mig Sara och Bella så att vi fick fixat så att jag kan börja köra på körskolan nu, så himla bra! Har bokat ca ; 10 lektioner än så länge! Sedan fick det bli lite fika och mat med 2 av mina närmaste vänner, Maja och Josefine pretar jag självklart om! Blev allt en stund i solen, GÖTT! Kikade lite i affärer och nu sitter jag är hemma, ska i väg till träningen precis NU!



TRÄNING OCH ACNE

Nu har jag tränat klart. Så här såg det ut:

s-core 30 min
gick på bandet 40 min
gymmat 20 min
och en streching på 10 http://publishme.se/826396/entries/article/new/min.

Ganska bra va? Väldigt näjd över att jag hinner träna så här mycket som jag gör även om jag har så mycket i skolan.

Nu ska jag hoppa in  i duschen, redo för skola imorgon. OHYEAH!

Langer ett par SNYGGA stövlar från Acne!

 

GODNATT


VÄNNER MED MERA

Nu är jag hemma igen. Saknat mig? Nej jag skoja bara ;) Har varit i lokalen där det va fest igår och städa lite. Inte alls mycket att städa, det va väldigt skönt faktisk. Sedan blev det en fika med Josefine och Wo ♥ Jag och Wo blev även smakråd till vad Josefine ska köpa för parfym. Intressant att veta va? ;)

Nu sitter jag iallafall hemma, skulle åkt till Göteborg och träffat en annan Josefine och Fredrik. Men det blev lite sent nu, för jag är ine framme förens om 2 timmar . Så det får bli att jag ska träna istället. Kan vara skönt efter en fest dag som igår.

Här får ni lite bilder från när jag var hos min farfar och grillade, så hörs vi efter halv 9 när jag är hemma. Imorgon är det dax för skola, suck!

 

ha en fin kväll så hörs vi i kväll! (:


INGEN HÅKAN

JAG ÄR BESVIKEN! Håkan Hellström ska inte spela på Liseberg iår.. VAFAN! Jag har varit där varje år förrutom förre året då min farmor va sjuk och då ville jag inte gå. Och nu när jag väl ska gå så ska han inte spela? Helvete Håkan!

 

Är det någon som ska till Arvika festivalen? Jag funderar fan på't!


VÅR FAVORITER








 

 



FEST!

God morgon. Åh just nu vill jag bara sova. Festen igår var super! Va väldigt lite folk ibörjan, emn sen kom det fler och vi parta loss! I just love it!


2 Bellor i bakrunden och en söt Jenny!


Alla som känner mig borde veta att jag är dålig på att komma ihåg namn.


Markus och Timmy, yeah!


Måns och my homie Christian !


Nathalie och jag! Bergvall kikar fram med ;)

Mer bilder kommer in på facebook.

Nu måste jag sova, jag är så trött. Kom hem vid 3 i natt haha. Härligt!

FEEST!

Svårt att tro, kanske. Men  nu har jag tränat klart, det av ganska tråkigt pass, body balance.. Men nu är jg färdig fixad och ska på fest. Blir i stan med mina fina vänner . Jag är taggad. Kommer hem i natt så då hör jag av mig !

Vad gillade ni låten förresten? Bra va?

Nej nu måste jag dra.

HURRY HURRY

Ska antaglien åka till Arvika festivalen med mina fina vänner! Kollar igenom.. elelr jag lyssnar igenom de som ska spela, och jag är förälskad i Hästpojken. Lite likt Hellström,fast Håkan är bättre ;) Men han va bra ändå, asså hästpojken.  Men vet inte om jag ska eller inte. Har fått pengar till det om jag nu vill åka, men vill jag?

OJ GLÄMDE AV! JAG MÅSTE VERKLIGEN SKYNDA TILL TRÄNINGEN NU!


KOLLA IN DENNA VIDEO SÅLÄNGE. ÄLSKAR DEN!

BIKINI FRÅN H&M


 

ÅH vad jag föll för denna bikinin! Finns i färgerna blå, korall och brun. Åh så fina. Blir det kanske en sådan här bikini jag kommer bära i sommar? Skulle inte förvåna mig!

 

HM 129 :- /del


2012

God morgon. Eller god eftermiddag kanske jag ska säga! Uppdateringen har varit väldigt dålig. Skämms på mig! Inte för att bortförklara mig, men sanningen ska fram. Sure?

Igår så var jag hos farfar och grillade. Awesome! Va super gott! Men jag glömde kameran där, dum som jag är! Så ni kan inte se min goda grilltallrik idag. Men kanske i veckan. Och jag glömde internetet så jag kunde inte uppdatera hos farfar heller! Efter lite grillmat så åkte jag till Josefine. Vi satt och väntade på att hennes pojkvän skulle ta med oss på en fest som han skulle till. Men gjorde han det? Nej! Han är lite trög (förlåt Timmy ;) ) så vi bjös faktiskt in oss själva tillslut haha! Har aldirg gjort det innan men så va det! Men då skulle de till krogen, och kommer jag in där? Nej! Så vi satt hemma och käkade morrötter och drack alkoholfri cider..  HÄRLIGT!

Idag har jag och mamma gått till stan och hyrde 2012. Den va bra. Inte mer än det. Väldigt spännande, men inte mer än så. 3 av 5 toasters, benjamin! Vi köpte självklart godis med. Usch va mätt jag blev på det. Och min mamma gör en av mina favorit rätter, hur ska jag orka äta det? Pust..

Vid 6 ska jag träna, idag bler det BodyBalance. Har aldrig gjort det, emn det ska bli kul. Lite som yoga har jag hört. Men jag behöver bli mycket vigare så det passar perfekt för mig. Söndagar är en dag jag vanlogt vis inte tränar, men nu gör jag det. Skönt!

Ska förbi farfar sen och hämta min kamera. Då får ni mer bilder!


KLÄNNING I SVART

 

Härlig bild va? Och snygg klänning! Jag gillar den verkligen, men inget jag skulle sätta på mig! Vad tyckte ni om den?


TVÄTT OCH GRILL

Nu är jag hemma efter ett skönt träingspass. Mycket jobbigt idag faktiskt. Men det känns att jag bivit starkare! Nu ska jag tvätta klart. Sedan blir det solning direkt efteråt! Ska grilla idag faktiskt. Hos min farfar, ska bli gottoch det är sånt fint väder. (: När jag har blivit mätt och god ska jag träffa min underbara vän Josefine!

Nej, nu kallar tvätten på mig. höhö!

FRÅN GRILLPARTY TILL PIZZA TILL MYSKVÄLL!

Precis så slutade det! Men sjävlklart med goda drinkar! Min vän Johanna hade som nyårslöfte att äta upp en hel familjepizza själv. Vi trodde hon skulle klara det men icke. Bättre lycka nästa gång! :)


Några av minna vänner vill inte vara med på min blogg, så jag accepterar det och bara lägger ut på pizzorna. Skillnad? haha


Isabelle ♥


Vafan håller du på med? haha. (detta är en skojbild) eller?


Sjukbra kväll iallafall! Kul när vi tjejer kan sammals allihopa. Ofta är det folk som gör något annat eller inte kan komma!

Nästa vecka är det ju Valborg. Herre vad tiden går fort. Och jag vet inte ens vad jag ska göra.. Men det ordnar sig! Kommer att bli en bra dag, det kan jag nästan lova!

Nu ska jag packa lite inför mitt träningspass som börjar om en timma. Efter det blir det att åka direkt till solningen.

Ha en fin dag! Ser ut att bli vackert väder!

GOD NATT!

Nu är jag hemma. Eller kom hem för snart en timma sedan. Vädret blev kasst och det började hagla (?!? så blev ingen grillfest! FAN.. Blir pizzerian istället haha, pommes för min del! Men det va kul hos min vän, inte som jag tänkt mig men va fan.. Vad gör det om hundra år? Men jag visar bilder imorgon, nu ska jag sova ochh går upp tidigt imorgon och ska träna. SOM jag tränar ! Duktig flicka *klapp på axeln*  ! 

God natt läsare så hörs vi imorgon, då har jag hört att solen ska sticka fram! I like , I like!   ♥

Saknar min syster♥ nallen ska jag hålla om i natt.. Nej då, det ska jag inte göra! En sån stor nalle får sitta i soffan med de andra nallarna. Haha, precis som att dom har känslor? Nej. Björnarna asså!


SKINNJACKOR FRÅN TOPSHOP


Dessa skinnjackor va astuffa. Gillar verkligen dom! Skinnjackor med mudd är verkligen inte min grej och jag tycker det är fult. Därför gillar jag dom här skinnjackorna från topshop!

700 kronor för de balla jackorna!

OREDRIGEARDE BILDER


Bilden är orange typ, därgör ser jag ut som en kines, men det är ljusets fel ;)

Oh le

In your face.

Alla bilder är oredigerade, kul va?

Åker inte förens om 60 min och jag är redan klar! Vad ska jag göra? :O Ja, men jag drar la ändå, utan mina vänner till sällskap på bussen. Nej nej nej. Jag åker med mina vänner, men vi tar en lite tidigare buss. Gott. Ska packa ner lite saker nu. Ska inte sova där, som resten av minna vänner ska, men det är för att jag ska upp och träna bort allt onyttgt jag får i mig denna kväll ;)

Ha en bra fredagkväll så hörs vi imorgon!

REDO FÖR FEST

Jajjemen! Nu är jag hemma. Ska fixa mig och göra mig extra stilig. Sedan blir det av till min vän Johanna för fest! Tar med mig kamran så klart. Då får ni se lite bilder från kvällen. Men inte förens imorgon, kommer hem sent i natt så jag kommer inte orka sätta mig vid datorn det första jag gör. Då ska jag soooooova! Ska på ett s-core pass på morgonen. Hur ska jag orka? haha! Den som lever får se. Får se om jag ens överlever denna natt med mina vänner med allt dansande och skålande!

Min kamera har inget batteri så jag håller på att ladda den, så vi får se om jag hinner lägga ut någon outfit Men det ska vi nog kunna fixa ! Ni är ju trots allt ett par trogna läsare!

Nu ska jag fixa mig, hörs senare! Blir inget bloggande efter min outfit, som ni kanske förstår! ♥

NU ÄR JAG FIT FOR FIGHT FÖR IDROTT!

Snygga hål jag har i mitt linne haha. Och för er som undrar så , ja, det är detta linne jag idrottar i!


TRÄNAD OCH KLAR FÖR SÄNGEN

Nu är jag hemma igen, ny duschad med en handduk runkt kropp och hår. Riktigt jobbigt var det idag!

s-core- 30 min
Crosstrainer (viktminskningsprogrammet) 20 min
power walk på bandet 20 min
och övrig träning på maskiner i 40 min. 

Idag vart det jobbigt kan jag säga. Och det känns i magen!  Imorgon blir det grillning hos min vän Johanna! Och självklart ska mina favorit brudar vara med också. Hoppas inte på regn väder iallafall!

Imorgon är det även skola som står på schemat. Börjar med lite töntig idrott. Och töntig idrott menar jag med att vi knapp gör något på lektionen. Vi förbränner inget och vi bildar inga muskler... Sedan blir det samhäll, och tillslut Etik! Fun fun! Efter det blir det hem och ta sig en riktig dusch och dra mig iväg till Johanna!

Vi hörs imorgon , vi börjar kvart över 8 så ställ dig utanför min dörr vid 5 över om du vill se mig i idrottskläder och osminkad ;) haha!

♥♥

TRÄNING VETTU!

Nu är jag fit for fight för att träna! Blir lite S-core i en halv timma och sedan övrig styrketräning i 60 minuter! Härligt härligt! Men mindre härligt är jua tt det blåser så fruktansvärt ute! Usch!

HOPPSAN, NU BÖRJAR DET JU SNART!!!

NU STICKER JAG OCH SOLAR!


DRESSCODE

Hej! Jag har fått en del kommentarer på vart paljett shortsen är köpta, och det är faktiskt köpa på Monki. :)

Kom förövrigt precis hem , tänkta ta mig något att äta innan träningen börjar! Har huvudvärk idag igen, vad är detta för något?!  Har även blvit förälskadt i låten Hush hush med the pussycat dolls! Kolla på live låtarna, den är bättre. Mer energi lixom! Texten är också super!




Dagens dresscode :
Skjorta ; Zara
Spets tröja ; GinaT





Så här såg jag ut idag ;)
Ska käka ♥


RISENS OCH JONAS

Mmm. RISEN! Kan det finnas något godare än det? Ja det kan det faktiskt men det är oroligt gott ändå! Köpte big pack haha. Beach 10 ? Är det verkligen något att satsa på? KLART det är! Jag kommer klara det galant! (positiv inställning)

Ska ta och knapra i mig lite risgrynsgröt och läsa kvällstidningen! Haha, låter som värsta gamlingen. men jag menar, det står om Jonas Bergström och att ahn har haft an affär med Tora. Jonas är prissesans Madelenes pojkvän! Ni är väl intresserande av kungafamiljen? Det är inte jag , men Madelene är så söt så jag måste bara läsa vad hon har blivit utsatt för!

♥♥


HELGENS HALVA PLANER

Har ni några planer inför helgen? Det har jag. Jag har planer från  imorgon till måndag faktiskt!

Imorgon blir det skola. Börjar dagen med matte. Och jag är så glad över det för jag behöver fler matte lektoner med Magnus. Vi har 2 matte lärare , en är jätte dålig och en bra. Så jag vill ha massa lektioner med Magnus. Efter skolan blir träna. Kommer bli riktigt skönt! Tycker ni att jag tränar för lite? Men det gör jag faktiskt inte. Jag tränar måndagar, tisdagar, torsdagar och lördagar! Sedan går jag även ut och springer på olika dagar i veckan. Jag känner att min krpp mår såmycket bättre om det, även om jag inte ser att jag har blirit smalare, men jag hoppas på att bli det innan sommaren.

På fredag ska det bli grillparty med mina fina vänner. Blir även lite festande epå det, dans, dans , dans! ;D Sedan blir det att dra hem sova snabbt och upp och träna på morgonen! Hur ska jag orka? Hahah! Efter det ska jag träffa min fina vän Emelie. Saknar henne (:

Uppdaterar mer senare, ska dra till affären och köpa majskolvar som jag ska grilla på fredag!

Schnygg zoombild.


PALJETT SHORTS!

PALJETTER! Känns inte det lite ute nu? Eller det kanske bara är så att det inte är några som köper paljett kläder? Iallafall. Vad gillar ni dessa små shorts? Kan säga att jag faktiskt inte föll för dom. Inte min stil direkt. Men jag kan tycka att guldiga och höga sånna här kan vara riktigt snygga! Om man har snygg rumpa då ;)


GRISROSA KORTA TIGHTS

 

Tycker ni att såna här korta tights är snygga? Det gör fan jag! kanske  inte denna grisrosa med svarta är supersnygga! Svarta kommer nog bli väldigt inne i sommar, kanske blommigt? Åh så fint!





HJÄRTSTRUMPBYXOR

 

Vad tycker ni om dessa leggings från bikbok.se ? Jag tycker hjärtstrumpbyxor är super fina, men dessa hjärtan var lite föööör stora för min smak!


HUVUDVÄRK

Hej mina fina bloggläsare! Jag har sån himla huvudvärk, asså det bara värker. Inte konstigt kanske, men det gör så jäkla ont. Har sellan huvudvärk men nu har det kommit ganska ofta. Helt sjukt. Men jag ska vila, vila som tusan. Ville träffat min kära Emelie men hon skulle till sin pappa, nöt!

 

Dagens tips från mig är en skjorta. Jag älskar skjortor, alla möjliga skjortor! Jeans, bomull...allt!  Och det passar till allt med, leggings, strumpbyxor och även jeans. LOVE SKJORTOR!

Vad tycker ni om skjortor? Kan ni inte skriva vilket outfit ni skulle tycka att just denna skjorta skulle passa till?


NU STICKER JAG TILL SKOLAN!

Redovisning står på schemat!


TRÄNINGEN AVSLUTAD!

Hej mina vänner! Jag kom precis hem från träningen, blev s-core , lite springning på bandet och lite övrig träning. Väldigt skönt må jag säga. Ska käka lite kvällsmat för att inte göra min träning ogjort. Imorgon blire redovisning och lite annat smått och lite gott! ;) Hörs då. ♥

DRAR TILL GUBBEN

God morgon! Sovit gott? Det har jag gjort! :) Drömde sött också höhö! Börjar klcokan 11 idag. Sedan ska vi ha 15 minuters genomgång sedan har jag rast i 1,5 timme. Onödigt att åka till skolan för 15 minuter, men så är det!  Just nu så har jag precis gjort mig iordning och ska åka till farfar och äta lite frukost. Ska bli gott. Jag känner inte för att äta själv plus att jag får lite motion! Efter skolan ska jag träna, blir 45 minuters s-core. Ska bli skönt.

Sara, har du koommit hem? Det är så att min vän Sara har varit i Vietnamn för ett skolarbete men har inte kunnat komma hem pga askan från vulkanen på Island! Stackare!

Nu ska jag dra, vi får höras efter skolan, eller när jag är hos farfar! Ingen som vet, ingen som vet ! ;D


BASE OR NOT?


Vad gillar ni den poppulär baseballtröjan? Jag vet inte om jag gillar den eller inte. Kan inte bestämma mig! Men har inte testat den än, det är då jag får se om jag gillar den eller inte. Men på Kenza är den snygg!

HOT OR NOT?

HISS ELLER DISS?

Jag tycker verkligen om färgen och kläningen är ju hur fin som hellst! Jag gillar den absolut. Men vad tycker NI?


JAG ÄR SJUK!

Hej. Åh jag måste säga att jag tror jag ska dö snart. Ja bokstavligt talat. Jag är üerförkylld! Näsan rinner, jag nyser hela tiden och mitt huvud håller på att sprängas! Blir nog att vara hemma från skolan imorgon. Men jag har ett par uppgifter jag behöver lämna in, så det skulle vara bra om jag blev frisk! Fick till och med skippa träningen för att jag är sjuk, hatar det!
Om nu undrar hur mitt prov gick så gick det toppen. Fick 42/50. Helt okej eller vad säger ni?

Nej, nu måste jag vila, har tagit en huvudvärks tablett och nu ska jag vila och kolla på en film!



DRESSCODE OCH SKOLGÅNG

Dagens outfit:

Jeansskjorta från Zara

Jeans från Topshop

Klocka från Grandsand

Halsband från Glitter

Gick upp halv 8 idag och började städa mitt rum lite! Och det var tur det för nu hittade jag mitt träningskort och mitt lås ;) BRA BRA! Sedan blev det in i duschen och nu sitter jag här och ska till skolan exakt NU!


FRÅGOR OCH SVAR

Hej på er och förlåt att jag inte har skrivit något idag. Jag har pluggat till mitt prov som är imorgon. Väldigt viktigt prov faktiskt. Har fått MVG varje gång på den kursen så det skulle vara bra om jag fick det nu med. Men just nu är jag hos farfar med min lilla syster och vi lekar "ett två tre röttljus" haha, hon är ju ganska söt systrami.

Tänkte svara på lite frågor som jag har fått. Men först måste jag säga TACK till alla fina kommentarer jag fått! Är så himla glad  över att ni finns och gör min dag bättre!

Vart har du köpt alla dina solglasögen?
Jag har köpt solglasögonen från Gina Tricot. Det är billiga men inga solglasögon jag rekomenderar eftersom det inte finns något UV skydd på dom!

Vilken fin blogg du har! Hur gamal är du?
Åh tack så mycket! Jag är 17 år. Fyller år om 11 veckor och 4 dagar ;)

Hur länge har du bloggat?
Ett halvår tror jag. Augusti har jag för mig att jag började !

Vilken bloggare ser du upp till?
Ser upp till? Jag har en bloggare som jag läser exakt varje dag och det är Kenza. Gillar hennes blogg extremt mycket!

Har du någon favorit affär, vilken isåfall?
Då måste jag nog säga H&M,  billig och bra. Men jag gillar även Topshop, men den finns ju inte i Trollhättan plus att den är lite dyr! Men mina favorit jeans är köpta där (:


Det känndes som du köpte massa i Stockholm, hur mycket köpte du för?
Ja, jag köpte allt en del. Det blev 4000 kronor som jag spenderade där uppe.

En bästa vän eller flera bra vänner?
Oj det är en lite svår fråga faktiskt. Men jag har ju ingen direkt "bästa vän" men många bra vänner! Men jag skulle hellre ha en bästa vän!

Kommer du ha någon tävling snart?
Nej det ser inte ut så, tyvärr! Men vill ni ha det så kan jag allt fixa en !

Hur mycket handlar du kläder för varje månad?
Oj , det är jätte olika. Jag har mitt studiebidrag som är på 1050. Och 150 kronor går till mobilen, 500 sparar jag och 400 får jag på kontot. Så allt från 400 och uppåt. Ibland så får jag lite extra pengar och så blir det att jag köper upp dom med. Fikar väldigt mycket med, blir nog upp mot 150 kronor varje månad.

Tjänar du något på bloggen?
Japp, en liten slant har jag allt tjänat ihop!

Finns en del frågot till, men dom hinner jag inte med just nu. Måste dra mig hem och plugga!



CITRONFROMAGE STÅR PÅ MENYN!

Nu är jag hemma igen. Jag har faktist varit och handlat lite på Hemköp. Blev lite gott i gott och citronfromage. Aldrig smakat, men det ser väldigt gott ut ;) Träffade även min fina vän Julia där! Hennes pojkvän som bor i Trollhättan fyller å imorgon, så hon var här i denna stostaden idag ;D  Hoppas hon och jag kan träffas snart, för vi har enormt roligt ihop! Men nu så ska jag äta mig lite tjock, har ju tränat såd et blir ju plus minus noll där! Sedan ska jag kolla på Jakten på Julia,  lite spännande så. Haha eller inte..

Ser inte så citronfromageit ut, men det ska nog bli smaskens!

 


NEW IN. SKOR!

Hej mina fina läsare! Nu är jag äntligen hemma efter en lååång shoppingtur. Köpte mina efterlängtade skor ! Dom är verkligen fina, men dom kommer jag inte använda förens i sommar! Om jag klarar hålla mig tills dess! VIll använda dom NUUUUUUU!

Snygga tår som sticker fram ;)

399:-

 

Nu har jag lämnat min fina vän, vi tog även en fika på Överby och hon fick köpt sig en riktigt fin väska. Jag sk köpa nästan en likadan, för den va übersnygg! Och OJ som det blåste! VART ÄR DET FINA VÄDRET? Hoppar det kommer fram snart, vill bli bruuuuuuun :D

 

Nu tjatar mamma på mig att jag ska skala potatis ;)  Ha en fin dag!

 


TRÄNINGSPASS OCH SHOPPINGPASS

God morgon! Hur mår ni? Jag mår super och rär hur taggad som hellst till att träna idag! Visserligen har jag ont i magen, men vad gör det? Träning är träning! Sedan blir det Överby ovh köpa skorna jag visade! :D JAG ÄR GLAD! Fick en slant från farfar så att jag kan köpa ett par skor (: och lite till! SKÖNT! Nu ska jag borsta mina tänder och sedan drar jag iväg till gymmet!


Min fina vän Emelie



NU DRAR VI


HOS EMELIE

Tjenna! Sitter på Emelie och vi har sjung "svordomsvisan";D Kan den nästan helt nu !  Nu ska vi öva vidare, sedan blir det massage och sova! Ha en mysig kväll, för det ska jag ha så hörs vi efter jag tränat. Emmsan ska även med och köpa de efterlängtade skorna :D


NU SKA JAG TILL MIN UNDERBARA VÄN!

Tjenna bloggen!  Har kommit hem nu från min farfar. Det blev som jag ville, PANNKAKOR! Sedan blev det lite godis;D Väldigt gott ! Tvättade även min smutsiga cykel och byte sadel på den. Hade ju en sån liten sadel innan och då åkte ju skinkorna på var sin sida. Inte det snyggaste direkt. Men nu så har jag en liten större som jag fick av farfar i julklapp. Nu väntar jag på min vän Emelie som har varit och tränat, så duktig är hon. Men jag ska faktisk träna imorgon ;D Mage och rygg! Kommer kännas skönt. Ska även köpa skorna jag visade i morses, fick en liten peng så att jag kunde köpa dom ! :D

Jo juste ja.. Jag lämnade ett CV till avdelningschefen där jag jobbade för någon vecka sedan. Och ni i går så kom en personal och sa att dom hade sett mitt CV och sa att jag kommer få sommer jag där. Men så sa jag att jag hade fått sommarjobb redan, så jag kommer få timmanställning. Mest på helger, men det blir ju super. Lite extra pengar är ju inget jag vill missa!

Åh min söta Emelie ringde nyss och sa att vi skulle äta pizza! :D Jag ÄLSKAR pizza ! Det är jag verkligen sugen på idag, men visserligen är jag ganska mätt av pannkakorna och godiset. Men jag kommer nog få i mig en halv pizza iallafall. Nej, nu ska jag packa lite, ska sova hos min vän i natt :D GILLA GILLA!

Nu blir det inget mer bloggande för idag, tror jag inte iallafall. Jo, jag blogger från Emelie, när vi har ätit klart och gottat oss riktigt mycket!

Ha en fin kväll och ta hand om varandra! ♥


HEMMA MEN NU STICKER JAG..IGEN!

Hej på er ! Sitter ni inne och tråkar nu när det är så fint väder? Ack då. Men kul att ni läser min blogg, även när det är sånt här fint väder. Visserliggen så blåser det ganska mycket, men det är ju bara mitten på april än så länge. Nu är det 11 veckor och 6 dagar kvar tills jag är 18 år. Åh så skönt, och inte alls långtid kvar ;)

Gick till Överby förut, trodde det skulle ta ca 30 min, men det tog en timma. Blev ganska förvånad haha. Men det va ganska skönt att komma ut och gå utan att behöva trängas i bussarna som luktar unket. Gick och hämtade mina skor. Killen som hjälpte mig visse precis vad jag sökte efter även om jag inte sett han förut. Han som hjälpte mig i onsdags kanske hade skvallrat för honom ;) Inte vet jag. Men han  var übertrevlig och snygg med . Får nog gå dit fler gånger ;)

Köpte även en chailatte innan jag åkte hem. Hade ont i ryggen och mensmage så jag var faktisk tvungen att ta bussen fasten jag ville gå. Men nu ska jag ta cykeln till min farfar, hans frys har typ pajjat så jag ska frsöka fixa den. Han är ju synskadad så han kan jju inte se allt . Stakarn. Sedan hoppas jaga tt jag blir bjuden på mat med. Hade ju faktiskt inte suttit fel! Men det ska jag nog kunna ordna. Pannkakor blev jag väldigt sugen på, det ska jag ringa och säga att jag vill ha :D

Men nu får ni ha det så fint, så skriver jag ett inlägg lite senare ! ♥

Asics ; 1200 kronor. Dom är verkligen super och värda pengarna!


DRESSCODE

Linne : Weekday

Jenas: Topshop

Klocka: Vunnen från Paow.se ( GrandSand)

 

 

Min goda björnbärs'smootie som jag gjorde igår! Läcker färg va?


Soligt väder, nu går jag till Överby!

GOD MORGON! Vaknade lite senare idag, halv 8 ! Skönt. Har ätit lite frukost, så snart ska jag dra mig iväg till Överby och hämta mina nya träningsskor. De ska ha kommit idag, eller igår. Men då jobbade ju jag så jag ska kolla om det har kommit in ;) Sedan ska jag nog KANSKE köpa ett par skor från Din Sko, lite dyra bara. Måste ju betala dom själv i såfall.






Lite suddiga, men såsnygga på! Får kolla mitt konto om det finns några pengar kvar.

Men jag ska nog dra om en liten , liten stund. Det öppnar 10 så jag får väl gå halv så är jag nog där precis (:

Ha en fin dag, det är ju soligt som tusan! ♥

go och glad kexchoklad!

ÄNTLIGEN HEMMA! Jobbat klart nu, inga fler jobbdagar, känns skönt ! Väldigt skönt faktiskt.
Hade jag haft min kamra i närheten så skulle ni kunnat sett hur jag såg ut, men jag får beskrava det istället ;) OKEJ? Jag är demin tjejen idag, det märks. Jag har jeansbyxor och jeans skjorta. Även mitt söta guldiga halsband som jag har insistat M på, hatar't men vad ska man göra när man en gång i livet har varit kär? haha, men jag gillar halsbandet ändå. Håret är utsläpt och bara fönat, ingen plattång här inte. Dangen sko fick självklart bli converse och jackan blev skinnisen från Jofama by Kenza.

Hade så gärna velat tränat idag, mamma kom hem precis.. Åh, men jag får vara glad för att jag va ute och sprang lite imorses.  Gjorde så att jag först gick och sprang lite till farfar och åt frukost där. Sedan sprang jag hem och hämtade cykeln och cyklade bort till solariet och solade lite ;) Härligt härligt. Men det fick allt bli lite solpuder på när jag va på jobbet ändå. Min handledare sa att jag hade fått lite färg , och tacka och log haha. Jag berättade inget om solpudret ;) haha!

NU ska jag äta lite, (igen) sedan blir det att plugga lite och kolla på tv lite. Okej, blir nog inget pluggande , men tv blir det ! ♥♥


träning på G

God morgon. Har varit vaken i ca 30 minuter. Och nu ska jag springa ut i det fina vädret. Älskar att solen är framme redan nu, klockan 7. Så skönt. Jag springer hem till farfar och äter frukost där, sedan blir det att springa tillbaka och sola i solariet. Sedan blir det sol på ballkongen. LOVE IT! Men vi hörs sedan! ♥

chill i solén

Så, då vart jag hemma igen. Jag har ju varit och bytt mina nya sportskor. Så väl i affären så var han som hjälpte mig jätte trevlig! Fick testa massa skor och springa på ett rullband för att han skulle se hur jag satte ner foten. Men så hittade vi ett par bra skor, men de fanns inte i  min storlek så jag måste dit igen på fredag. Ska även köpa ett par skor från Din Sko då, om jag har råd de vill säga. De va hur fina som hellst, men kostade 400 :/ Så jag vet inte riktigt hur jag ska göra där..

Men imorgon iallafall, blev ju strul med hur jag skulle jobba så jag ska jobba kväll imorgon, alltså 14.00 till 21.30 . Mindre kul måste jag säga! Men ska träna på PLUS och sola innan, känns bra! Men jag skriver mer imorgon. För nu ska jag kolla på tv :) Ha en mycket fin kväll!  ♥

coola jag för någon dag sen ;)


RÖD!

 

Halloj! Efter jobbet så fikade jag i solen med Maja och Josefine. Var väldigt skönt faktiskt. Även om jag fick sitta med solen i ryggen.. Töntarna tog solplatserna! Men det gjorde inte så mycket. Fick lasange när jag kom hem och åt den på ballkongen samtigigt som jag satt nästan topless och solade på ballkongen! HÄRLIGT! Nu ska jag till Överby och lämna tillbaka mina nya träningsskor som jag haft i en vecka, de kostede 1200 kronor oh nu är det sönder.. är lite sur faktiskt! Men nu ska jag cykla och byta dom! ha det fint i solen ;D Hoppas ni får en lika dan röd färg i ansiktet som jag har fått idag :)

 


Nu sticker jag

:)

Blir att lägga sig tidigt idag!

Imorgon ska jag jobba igen, tråkig första rad haha. Men så är det, allt kan faktiskt inte vara roligt när jag skrivet! Har tränat förförligt bra idag faktiskt. S-coren var jobbig med så jäbla skön och sedan så sprang jag på bandet i en halv timma. Kan ju säga att mina fötter aldrig varit  så "blöta" förut ! Men det ser jag positivt på!  Men en sak som jag lite mer neagtivt på är att jag tror att jag har en muskelinfamation i mitt övre smalben, typ vristen. Det gör sjuktont så fort jag antrstängt mig! Men.. hoppas på lite fest på lördag, eller vad säger ni? Jag är peppad! haha. Frän det ena till det andra ;)


Nej nu måste jag duscha och SOVA. Har kännt mig ur och dålig hela dagen idag.


VAD GILLADE NI DENNA KLÄNNING?

Jag måste bara säga att jag verkligen gillar denna klänning! Jag älskar spets saker, så det är ju självklart att jag även gillar denna snygga fest/vardags klänning!

 

Modegallerian.se


idiot?

Nej jag tycker verkligen jag tjatar.. För det är VERKLIGEN vackert väder ute. Så varmt och skönt!  Men ska inte sitta så mycket ute i solen idag, blond och noll pigment som jag nästan har så bränner jag mig lätt, bilket jag gjorde idag! Så idag blir det inte så mycket sol, men ska träna 45 minuters s-core. Sedan ska jag nog ta en promenad till farfar, beror på om  han är hemma eller inte.

Lite tråkigt att jag inte kan ta nya bilder genom datan, för då hade jag gjort det. Men min dator är sönder, skärmen är hel spräckt! Men jag får nog ta mina sparpengar och köpa mig en dator, detta liv utan dator fungerar inte, inte i min värld iallafall!

Ska faktiskt dra mig iväg snart, behöver nog äta något innan jag åker!
Åh , blev så sur idag. Nästan så sur att jag börjar gråta. Jag ska egentligen göra min sista dag imorgon, men nu säger min handledare att jag inte gjort alla dagar, (vilket menas med att  min handledare inte fyllt i alla dagar jag ska jobba, idiot?) Så jag blev skit sur och skällde ut först min lärare som ringde och sen min handledare. Så nu måste jag jobba  på torsdag kväll med. DEt suger verkligen rövballe rent ut sagt!

Men hoppas ni har det finr, själv har jag huvudvärk! Snopp också...

Sov gott!

Oj oj oj.. Bloggen börjar verkligen gå uppåt! Fan va stolt jag är över mig sjäv! Ska sattsa mer nu på min blogg, men nu måste jag tyvärr verka tråkig och säga att jag inte tänker blogga mer idag. Det blir faktiskt lite bloggande nu när jag måste låna mammas dator, eftersom min är sönder och jag jobbar och tränar varje dag. Kommer bli bättre när jag börjar skolan. Det kan jag lova! För nu är klockan ganska mycket. Klockan är  iallafall inställd på 05:00. Och då vill man ju få sova sina timmar. Eller hur?

Men ni får sova så HIMLA gott, för det ska jag gör. Tyvärr ska jag sova själv idag, men blir nog kanske någon sleep-over på torsdag, då är jobbet slut för denna terminen! :D

GOD NATT

Solning på g

Hej på er mina snyggingar! Sitter på balkongen och solar gärnet! Spöade även igår, både ute och solarium. Riktigt skönt. Sedan var även jag och mamma ute och gick lite.. Och nu sitter jag här och solar igen, funderar starkt på att boka en resa till Köpenhamn med mina favoriter i Halmstad! Ska även träna idag, s-core och sedan blir det power walk eller träna i gymet! Nu får ni klara er utan mig medan jag tar vara på solen. Puss på er :)<3

VACKERT ARMBAND!

 

Åh så fint armband! Detta gillar jag extemt mycket! Men det kostar 200 kronor, vilket är lite för mycket för min plånbok!

 

Nu drar jag och solar, ha det fint!♥


FÖRSLAG????

Har ni några förslag om vad jag kan skriva om eller saker ni vill  att jag ska skriva mer om? Videoinlägg, hiss och diss, mer kläder, eller kanske mer dagens outfit? Säg en massa saker så fixar jag det!


SOL SOL SOL!

Åh, jag känner verkligen att sommarn är påväg hit! Och jag ÄLSKAR det! Längtar tills jag kan använda mina fina klänningar och gladiatorsandaler! Vill bara ha mer, mer och ännu mer klänningar! Och min iPod har börjat krångla! Jag kan inte lägga in låter länge, men jag får fixa det. Måste ju gå på något sätt ;D

Sitter här och sjunger med en av mina ljusaste stämmor, kan ju säga att mamma inte uppskattar den direkt haha! Men så kan det vara, är det en bra låt kan man ju inte sluta sjunga baar för att ens sångröst suger haha!

Imorgon blir det att börja jobba igen. Tur att Vanessa börjar samtidigt som mig, då blir det att ta samma buss som sötan! (:

Nu ska jag kanske iväg och sola, tror jag iallafall! Kan ju va skönt att få lite färg innan solen riktigt värmer på ;) Lite fusk färg skadar ju ingen?

Söt bild på mig när vi höll på att flytta förra årets Maj.


ut i solen!

Åh, vad jag saknat er mina puddingar! ;D Har tvättat hela morgonen plus att jag har tagit en riktigt skön promenad i solen med min fina vän Emelie. Kamran fick stanna hemma så det blev inga bilder. Men va inte lessen, jag ska ut  u igen. Kan inte sitta inne en sådan här fin dag! Ska träffa Maja och Josefine lite senare, Josefine har varit på träningsläger i Tjekien, så det ska bli kul att träffa henne :)

Nej nej nej, nu blir det att gå ut i solen! För ni gör samma sak som mig och inte läser min blogg nu i solen ;)

Vi hörs senare ! ♥


mys med Emelie

Så, nu har vi ätit tacos jag och Emelie, så nu ska vi ha det mysigt och kolla film! Ha en fin lösradskväll så hörs vi imorgon! Min fina vän ska även sova hos mig! ♥

Nu får ni klara er utan mig!


love me love me!

Så, nu är jag färdig fixad och väntar på att Emelie ska bli klar, så att vi kan handla inför myskvällen! Blir det traditionella Tacos som står på menyn! Hoppas på efterrätt med ;D hehe!

Jag tänkte att jag uppdaterar lite senare, när min kär vän är här!

Fått denna söta pojk och låt på skallen!



modegallerian.se


 

Vad tycker ni om denna blommiga klänning? Jag bara älskar ryggen på den och blommigt är ju något som jag verkligen gillar på kläder! Så denna är något jag verkligen skulle ta på mig i sommar!

Club L  249:-




Träning... all the time!

Hej på er! Idag vaknade jag upp bredvid en snarkande Maja, härligt ! Sedan var det bara att gå upp och cykla iväg till Sportlife. Tränade S-core i 30 minuter. Sedan var det att åka hem och lämna lite kläder och gå ut och gå ut och springa i en timma! Senare idag kommer Emelie hem till mig, ska blir kul! Vi ska mysa och göra mat och kolla film! :)

Just nu kollar jag på Anna Anka söker assistent. Per-Robin är ju med ;) Så var bara tvungen att kolla lite!

Trökigt väder idag med, förut var det sol men nu är det kallt och grått!

Nej nu ska jag duscha och göra mig iordning och handla lite saker till middagen med min vän Emelie! ♥


Varm dag!

Hallå! Nu är jag tillbaka i lägenheten! Har varit på stan med Maja, vi har både fikat och ätit. Och självklart kom jag inte hem utan någon påse utan jag fick köpte mig ett par solglasögon i detta fina väder. Jag känner att mina rosa solglasögon får läggas undan ett bra tag!

Asså, egentligen så gillar jag inte såna här, för det passar verkligen inte mig! Men jag kände attdet får se lite knäppt ut, för såna här måste jag ju bara ha!  Fick tillochmed ett par helt nya, sa att jag inte ville ha några som andra tallat på. Och så sparng hon och hämtade nya åt mig på lagret! ;D

Gina Tricot 59 :-

 

Just nu så ska Maja ha pass. Vilket innebär att hon lär mindre barn taekwondo! Men när hon är klar så ska jag till henne och mysa! :d♥

 


drar till Maja!

Nu är jag färdig fixad.

 

Jeansjackan är från Zara !


God morgon mina solstrålar!

GOD MORGON! Sitter här med ansiktsmask. Både jag och mamma har lagt märke till att finnarna har börjat komma upp. Använder knappt smink länge, men jag tror det kan bero på stress. Jobbet på sjukhuset är stressigt och det blir lite sömn när man ska upp klockan 5 på morgonen! Men nu sitter jag här iallafall med en ansikstmask och hppas på att de onda sakerna i ansiktet ska försvinna! Plus att jag behöver göra en nummer 2 på toa, men det är ju en annan sak! ;D

Fick en liten kommentar av Nathalie om att jag skulle lägga ut lite bloggare på bloggen, som bor i Trollhättan och lite andra ställen ;) Men då måste jag säga att jag läser vissa  THN bloggare ibland, men jag kan säga att jag inte gillar deras bloggar alls. De skriver sällan och de skriver saker som inte intresserar mig!

Men jag har 3 bloggare från Trollhättan jag läsar nån gång i veckan, och det är maja, wo och josefine som skriver i bloggen "meandmytwothridhalf.blogg.se" . De skriver om lite olika saker, och varje dag ska de skriva om "veckan snygging" "veckans drink" och så, men tyvärr så har det nog inte gått så bra för den bloggen. De uppdaterar mer än sällen! Vilket är ganska tråkigt, hade nog varit en rolig blogg!

Sedan har vi Vanessa som driver "softilera.garben.se" . I den bloggen står det mycket om hennes liv och var hon gör om dagarna. Även ganska dålig uppdatering där!

Isabelle har bloggen "iiiisabelles.blogg.se" . Även den bloggen innehåller mycket om hennes vargdag. Som skola, resor och livet!

Sen har vi bloggare i Trollhättan som är mer än tråkiga som inte ens är värda att nämnas ;)

Och utanför Trollhättan så läser jag bloggen "Febbs.se" som är en så kallad modeblogg. Mycket kläder läggs upp på bloggan varje dag!

Sedan gillar jag även Leahs blogg "leahstankar.blogg.se" som är en sexblogg. Mycker om olika ställingar i 3D och andra tips om sex och rakning! Men denna bloggen kollar jgag sällen, men den är nästan ett måste en gång i månaden iallafall ;)

Sedan hittade jag en blogg idag "jonesochgiftet.blogg.se" . Tråkigt namn men UNDERBARA bilder! Kolla in henne, ni kommer inte ångra er!

Sedan kollar jag självklart alla Sthlm bloggare, desireenilsson.blogg.se (dessie.se fungerar inte längre) kenzas.se , rahlenfeldt.se , gaybloggen.com , paow.se , tyras.se , blondinbella.se , dennism.se och alla de andra!

Nu ska jag duscha, sedan blir det att dra iväg till Maja! Blir att sova med henne i natt! Mysigt! Hoppas jag får tillfälle att skriva mer på bloggen!

Men jag måste säga att det är jättekul att ni skriver till mig om vad jag ska  skriva om! Det gillas verkligen!

 

Denna bilden är tagen på mig och Maja förra årets april. Då var vi på väg till hennes stuga i .. långt bort i Sverige!Typ Kållekärr eller något heter det ;)

Hemma än en gång!

Nu har jag jobbat. Väldigt lugnt idag! Ni som inte vet vad jag jobbar med så jobbar jag på Trollhättans  sjukhus på en hjärtintensiv! Väldigt intressant och kul, men ska ju som sagt bli Polis och inte sjuksköterska!  :D

I morgon är jag ledig, eller jag är ledig fredag lördag och söndag! Skönt! Så imorgon ska jag träffa Maja och sedan blir det att träffa Emelie Lördag och söndag! Hahaha, undrar hur bakis Emelie kommer vara på lördag, imorgon ska hon ju festa gärnet ;)

Nu ska jag ta mig något att äta, sedan bir det hopp i säng! Okej, kanske inte bokstavligt HOPP i säng, då går den säkert sönder ;) nejdå jag skoja lite! Humor på hög nivå. Ska kolla mina bloggar som jag alltid kollar en sista gång med, Kenza.se , febbs.se, paow.se och självklart emmazzeta.blogg.se ! Hon är en pärla från topp till tå ;)Rahlenfeldt och gaybloggen har jag redan kollat ;)

Men nu ska jag sova, är det inte regn på morgonen så blir det att ta en promenad innan frukost. Bäst förbränning då ! ;)

GOD NATT!♥

Espresso house med Emelie

Kom precis hem, har fikat och ätit med Emelie! Blev salladsbar och sedan espresso house! Gott! Sedan köpte jag mig ett par skor ;)

Ser lite sscheva ut, men det är snygga som tusan på! 349 kronor ♥



Emmsan på eh ;D

Imorgon kommer jag visa min nya jeansjacka och mina nys löpaerskor ;) intressant va?

Nu börjar jag snart jobbet, ska ta 12 över 1 bussen!

Ha det fint! puss♥

blir att möta emmsan vid 7 11 (:

Nu är frukosten uppäten och jag har gjort mig iordning, blir även min snygga jeans skjorta idag med!
Jag tänkte att jag skriver senare när jag kommit hem  från stan! Blir kanske även överby men det är inte säkert än.
Tänkte göra mammsen glad med, ska diska för en gångs skull! (: Sedan blir det att dra iväg, ska förbi skolan först och hämta lite mat kupnger. Har ju en hel del kvar, men dom har jag tappat bort, så nu måste jag hämta nya ;) haha! Men vi hörs sen, så ska jag visa vad jag fyndat ;)

PUSS!♥

TRÄFF MED LOVELY!

God morgon! Igår blev det bio med Emelie, en person som jag saknat otroligt mycket! Vi såg filmen Egde of darkness och den va riktigt bra faktiskt!  Den var nästan som filmen "Taken". Fast i denna filmen så dör döttern och polispappan ska leta reda på mördaren! Den får 4 av 5 stjärnor! Sedan så träffade vi Pontus och Matias och gick runt lite i stan (:

Nu sitter jag och äter lite god frukost, ska träffa Emelie om en stund. Vi ska kolla lite i stan och även fika. Fick reda på av mamma igår att det är rea på Euro sko, 30-70% . Perfekt nu när jag vill ha ett par Converse till!


Outfiten igår.
Jeansskjorta från NK
Svarta jeans från NK




Emmsan och jag!


Helt sjäva i biosalen ;)


bio nästa!

Nuså, nu har jag jobbat klart! usch va jobbigt det var att gå upp så tidigt i morses.  Men nu är jag faktiskt ganska pigg, härligt!  Snart blir det bio med, har inte bestämt vilken än . Men edge of darkness verkar suverän!... och nu är det bestämt, vi ska gå på den! Den verkar lite som Taken, och den är ju också superbra!

 

Så, då sticker jag iväg snart! ;D   hörs senare ♥


CAROLINE TIPSAR!



Söt sommar klänning va?
Den kommer från modegallreian.se bara 399 ♥

zumba dans

Åh så HÄRLIGT  det var att träna ! Gjorde först ett s-core pass på 45 minuter. Sedan blev det Zumba, som är en dans med lite olika dansstilar som salsa och sånt i. HUR KUL SOM HELLST. Och det höll på i en timma och var så himla kul! Det sm är så kul att ett det ska komma till Sportlife till hösten!

Imorgon ska jag jobba sedan hoppas jag på bio med en som jag saknar sååå himla mycket! Vill se Farsan, någon som sett den?

Nu blir det halv 8 hos mig och sedan duschen!


jag och emmsan ♥ 2009

RAAAAP!

Jag rapar kokt korv, inte så jävla gott asså! Har jobbat idaga med! Skulle jobbat kväll men jag glömde bort mig och jobbade morgon istället. Ska iväg och träna nu med, blir 45 minuters s-core (mage & rygg) . Ska bli skönt. Inte lika skönt att jag prpppat i mig 2 mackor med smält ost på. Men det är ju så gott!

Nu ska jag kolla klart på Svenska hollywood fruar och diska! Hörs sen, hinner inte mer!

Löshår och påskmiddad!

NU ÄR JAG HEMMA! Har ätit mycket god mat, och mycket god tårta! Sedan blev det träning, S-core och sprang på rullbandet i 30 minuter!

Nu ska jag äta något efter träningen. Imorgon börjar jag jobba igen, börjar kvart i 7 så jag är hemma vid 4. Vi hörs imorogn, och hoppas på att det är bättre väder än vad det varit idag!


Kolla inte i fjortis minen, utan håret. Det är min kusins löshår, gilla eller inte?



Jag är ingen höjdare på att göra snygga miner!

Skynda mig!

Åh så dum jag är ibland! Stängde av datorn utan att blogga!!! Men jag står med ytterkläderna på och mamma väntar på mig så jag hinner inte skriva mer tyvärr. Ska ju i äg till mormor och äta mat, åh så gott! Men innan det blir det shopping på överby!! Puss<3

dumpa honom

Åh så gott det är med nybakat bröd, tycker ni inte det? Sitter med mitt bröd och kollar på film, Dumpa honom! Hahah konstigt det lät, oftasr säger man kanske ; sitter med min pojkvän och kollar film. Men har man ingen pojkvän då blir det lite svårt att säga så. Men jag ska vara ärlig och säga att jag inte orkar blogga mer idag. Imorgonblir det att gå ut på morgonen , om vädret tilllåter såklart! Vid 2 ska jag som sagt till mormor och äta påskmat. Måste ta med min egna mat eftersom jag är gluten och ingen vill anpassa sig till det! Äh, det går bra det med.

Ha en fin kväll!


bakning på g!

Nu är jag hemma och vi fika inte utan tog en matbit istället! Åh så skönt väder det har varit med! Riktigt skönt, de dumma är ju att det blåser som bö***!


Fina flickor, Johanna, Alexandra, Vanessa och Belle.


Peace!


Nu ska jag baka bröd, glutenfritt som alla vid detta laget vet!  Ska bli gott när det är klart!

Imorogn blir det Påsk-lunch hos mormor!

fika med de bästa!

God morgon alla sjusovare. Jag har redan hunnit springa lite ute, duschat, ätit, och gjort mig iordning. Har tilloch med målat mina naglar, SVARTA!! Det är inte typiskt mig, jag har alltid rosa nagellack. Men idag är jag svartkläd och kände nästan för svart nagellack. Fast jag tror jag hellre vill ha mitt rosa, passar bättre på mig!
Om en timma sitter jag på bussen till Vänersborg, ska fika med mina bästisar! Hoppas det finna någon ute servering, för vädret är så skönt i dag med! Men innan det ska jag faktiskt till min pappa där min syster är och säga glad påsk till henne och pussa lite på henne. hehe. Hon gillar inte pussar! Men det gör jag! Kameran åker med idag, får se om jag får tat' några kort. Mina vänner är ju inte direkt sånna som älskar att stå framför kameran ;)

Nu ska jag dra mig, så får vi höras senare!♥

Så här fick jag se ut idag!


jakten på Julia

Kollar på Jakten på Julia nu. Åh, det är nästan sånt här som jag skulle vilja vara med i. Älskar teater, dans och att sjunga! Synd att jag är så dålig på det haha!  Nej nu är det spännande på tvn igen, hörs imorgon!  Då startar jag dagen med att gå ut och gå! ♥♥♥

Saknar min syster!


saknar alla er !

Ja, nu vart jag hemma.  Och ni som underar så gick det inte så bra med körningen. Jag och dragläge kommer nog inte gå så bra ihop!

Skulle egentligen sovit hos min bästa imorogn. Men vi ska nog ta en fika imorogn istället ser ddet ut som. Synd för jag hade tyckt att det varit kul med lite sleep-over. Men fika passar fint det med, i Vänersborg (även kallat rövhålen, som vi Trollhättebor säger om den staden) . Blir säker att dra hem till Alex sedan efteråt, fun fun. Saknat dig! ♥
Har kommit på att jag saknar väldigt mycket. Alla gamla frida vänner, Jamina (älskar dig), Sara (du är bäst) och Rickard från Halmstad. Saknar även alla andra från Halmstad, men de är ju dom jag kommit närmnast! Sedan hr vi ju Dennis från Halmstad, kan ju inte sluta skratta åt honom! Sedan matesen från klassen. Alexandra , Sara, Elma, Johanna, Belle, och Vanessa. Vanessa saknar jag ju inte lika mycket eftersom vi träffas mycket på apun! Sedan alla gamla ex. Man vill ju inte ha något med de att göra, men de är ju ändå personer man saknar. Sedan saknar jag alla sommrar då man träffat så himla mycket människor som man tycket om så mycket som man inte träffar. Vem känner inte igen ; Vi måste bara träffas igen, och väldigt mycket! Vi får inte tappa kontakten! . Ja vem känner inte igen det? Och det är ju precis tvärt om som händer. Man pratar en vecka, sen så hörs man knapp av. Det är riktigt synd faktiskt!  Nu ska jag sätta på en go film som Fasten brukar säga. Ska bli gott och koppla av faktiskt! Hör av er på mobilen om ni vill träffas!  ♥

Sara, Belle och Jag


Elise Ryan klänning

 

Vad gillade ni denna klänning? Jag är helt "in love" . Den är underbart söt och skulle passa fint i sommar!

 

modegallerian.se 389:-


DAGENS DRESSCODE


Strumpbyxor; Bik Bok

Linne ; Weekdays

Ska även sätta på mig smycken jeansjackan från Zara !

 

Ps. Jag köpte faktiskt en jeansjacka i Stockholm, som jag har glömt visa er. Det måste jag ju bara göra. Men det  gör jag senare.


Förut; träna . Nu; övningsköra!

Åh så skönt det var att träna! Först var jag med på ett S-core pass, där tränar man mage och rygg. Sedan körde jag viktminsktning på crosstrainern i 30 minuter. SEdan blev det springning på löpbandet och olika ben och rump övningar. SKÖNT! Och på tal om skönt.. Vädret, är det inte underbart? Solen skiner och det är varmt ute. Åh så skönt. Idag bestämde jag och mamma att vi ska äta ute, det är ju faktiskt påsk. Sedan blir det även att öviningsköra på en parkering för första gången. Spännande!

Ha en skön dag, och ut och sola med er! Det sägs att det ska bli sämre imorgon, så sitt inte inne och lata er ;) ♥

GLAD PÅSK!

GLAD PÅSK mina kär läsare! Vaknade tidigt idag och fick öppna mitt påsk ägg som jag fick av farfar som låg vid sängen!

 

.......

 

 

Varför en massa tejp? :O

 

 

GODIIIISS! :D

 

Fasen va gott! Det smaka allt gott nu på morgon kvisten! Nej nu ska jag måla ägg och äta lite ägg. Sedan blir det träning ! Ska bli skönt.

Godis + träning = helt rätt


mot sommarstugan!

Åh så god soppan var! Har kommit på att soppa är något jag faktiskt skulle vilja äta mer av! Nu ska jag och min mamma köra ner min farfar till sommarstugan. Han har ögonfel så han får inte köra, och detta fick han när han va 22. Stackare. Men han ska dit och fira påsk med grannarna . Själv ska jag fira påsk hos min mormor på måndag, vet inte alls som jag känner för att följa med, släckten är värst eller vad säger man?

Nu ska jag dra, vi får höras senare! ♥

dresscode och rotfrukter!

Sådär, då var det färdig handlat och jag gör förtillfället en linssoppa! Hoppas det smakar gott sedan!


Fräser lite rotgrönssaker som tex morötter, rotselleri, lök, palsternacka, kolrot och lite sånt!

Men nu ligger dom i grytan och kokar lite smått :)


Detta fick bli dagensdresscode.
Jeans från Zara
Tröja Gina tricot
Jacka Jofama by Kenza
Skor från Converse

hemma efter en power-walkning och solning!

God morgon gott folk! Igår somnade jag som en stock i min efterlängtade säng! Så jag glömde faktiskt bort att blogga! Har varit ute och motionerat lite runt spikön och bort mot slussarna. Så himla skönt var det. Solade även idag vilket var väldigt skönt det med! Känner att jag behöver ha lite färg på kroppen, så vit som jag är!
Nu ska jag duscha, sedan vet jag inte riktigt vad som händer. Blir nog att gå att handla lite, ska baka bröd , (mitt glutenfria bröd) och så ska jag göra en smootie. Någon som har ett bra recept på smooties?

Ha det fint så hörs vi senare ♥

ps. ja Nathalie, vi bodde på Rica Hotel vid hötorget (:


saknar min maja♥

hemma i trollhättan!

Äntligen hemma! Hur skönt som hellst faktiskt! DEt förska jag tänkte på var ; vart är rulltrappan och vart är alla folk? Haha, man vänjer sig verkligen fort med allt där uppe i Stockholm. Så nu ska jag ta mig något att äta, är verkligen super hungrig! Sedan blir det solning, vi får höras efter det!


nu blir det att gå ut!

Så där, det har lixom blivit som en grej nu att skriva efter frukost, och så blev det även idag. Idag åt jag inte lika mycket kan jag ju säga, får ju så ont i magen när jag äter för mycket av det goda! Tyvärr åker vi hem idag vid halv 1 så vi ska kolla lite till här i Stockholm så jag tänker inte skriva så mycket mer än att jag skriver när jag komme hem. Ska även sola när jag kommer hem! Ska bli skönt! Nej nu måste vi ut, måste leta jeansjacka, men jag kommer nog inte få med den hem. Jag har tillochmed packat i farfars resväska! haha!


RSS 2.0