Följ min blogg med bloglovin ohh caroline -

snart är det dags..

att åka. Imorgon ska jag gå upp vid kvart i 6 för att både förbereda mig och göra iordning mig. Bussen till Skövde går halv 8 och måste vara där ett tag innan för att få bra plats. Efter några timmar i Skövde med bankärenden och julklappshandel så bär det av till Göteborg med tåg.  Där ska det bli Jul på Liseberg och mer julklappshandel. När det sedan bär av tillbaka till Trollhättan igen, det vet jag inte.

Nu håller jag på att göra tomtegröt, fär det blev jag väldigt sugen på. Det värsta är att det tar så lång tid att göra det, nästan en timma och det är nu jag är sugen på det! 
Hoppsan, det kokade visst över när jag hade på lock, det är därför kastrullen ser ut som den gör. 

Kan berätta något jag drömde.. ska vi se när det va?  Det va i söndags natt.  och det va dagen innan jag och farfar hade julpyntat. Det va en hel konstig dröm!! Jag drömde att jag och 3 kompisar va i stan , och så kom det en jätte som typ var fyrkantig och röd har jag för mig att den va och han dödade massa personer, men inga va rädda för den, precis som att dom inte såg jätten. Så gömde vi oss i en trappuppgång vid alén och när jag kollade ut så stod den här ↓↓↓  utanför. Fatta att jag blev paff?! sedan gick vi ner för trapporna  
( vi va ju i en tappppuppgång) och så kom en tant och sa att vi skulle hjälpa henne med hennes tvätt. ( det va tydligen en tvättstuga vi kom till) sen vakna jag. skulle nu i efterhand vilja iaf ha reda på om vi hjälpte tanten!

Nu är gröten klar, ska kila iväg och äta upp den!
puss ♥

Mina läsares kommentarer

Här kan du kommentera:

Vad är ditt namn?:
Kom ihåg mig?

Vad är din mail adress bby?: (publiceras ej)

Har du en egen blogg? skriv den här!:

Skriv ditt söta meddelande till mih här:

Trackback
RSS 2.0